שאלון רציתם?! קבלתם שאלון הופעות

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifשאלון רציתם?! קבלתם שאלון הופעות

**גנבתי מפורום סינרגיה**
ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה:
ההופעה הכי מאכזבת:
ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה:
ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות:
ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי:
הופעת החלומות שלי:
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה:
השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות:
הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה:
השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה:
השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות:
השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר:
השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא:

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תשובות:

אני עונה על זה בכללי על כל ההופעות, כי הייתי רק בהופעה אחת של דניאל. ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: הופעה של סינרגיה. ההופעה הכי מאכזבת: הופעה אחרת של סינרגיה. ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: הופעת מחווה לסיימון וגרפונקל בירושלים. ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: הופעת השקת הדיסק של סינרגיה. ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: של הסקורפיונס, אבל אני אהיה בה. הופעת החלומות שלי: הופעה של הסקורפיונס [שזה עומד להתגשם] והופעה שבה דניאל מופיע ואחרי זה סינרגיה. השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: נגיד הופעה של דניאל סלומון- "אהבה". השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: אני חושבת ש"כולם אוהבים את דניאל". הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: "רבות הדרכים". השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: "אהבה". השיר שהביצוע בהופעה שלו [כמעט] גורם לי לבכות: "מיתר קרוע" [תיאורטית, כי לא הייתי בהופעה שלו]. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: "לבן" [גם כן תיאורטית]. השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: "רבות הדרכים" כמובן. :)

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif הבהרה-

הייתי בהופעה אחת שלו בטאוואר רקורדס, שלא כ"כ נחשבת להופעה, כי היא לא הייתה הופעה מלאה.

BaRbiK

New member
לא היית בהופעה של דניאל..ככה שאני

לא יכולה לענות.. או לענות על הופעות אחרות?!

all star girl

New member
התשובות שלי [:

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה:של דניאל? הייתי באחת אז לא נחשב. אבל בכללי ההופעה של היהודים בקונגרסים הייתה מדהימהה
ההופעה הכי מאכזבת: אממ אביב ביוםעצמאות
ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: אביב ביום עצמאות חח
ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: אממ לא דעת
ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: אביתר בנאי האחרונה שהייתה בסיטי הול, וברי סחרוף האחרונה שהייתה בסיטיהול
הופעת החלומות שלי: אממ לא דעת
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: לב זהב. כולם אוהבים את דניאל.
השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: מממ לא דעת
הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: ניצוצות שהוא ביצע של ברי
השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: לא דעת
השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: לב זהב. כוכב. נו הרבה
השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: ניצוצות חח
השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: כולם אוהבים את דניאל

עונה... ../images/Emo9.gif

אני יענה מכל מיני הופעות כי בנתיים הייתי רק ב-2 הופעות של דניאל. ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה:
אביב גפן ועברי לידר בניצנים 04 ההופעה הכי מאכזבת:
אביב גפן בפסטיבל שיר היונה 04 ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה:
ניצנים (אני גרה ליד חיפה) ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות:
הופעה של דניאל אצלי בבית ספר. מסתבר שהוא בוגר הבית ספר שאני לומדת בו אז הוא סיפר כל מיני זיכרונות והוא היה ממש ממש ממש חמוד. ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי:
הופעת הבכורה של "רבות הדרכים" והופעת העשור של "אביב גפן III" הופעת החלומות שלי:
לא יודעת.... השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה:
מיתר קרוע השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות:
אין כזה הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה:
הביצוע שהוא עשה לניצוצות בהופעה בנמלה.
השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה:
אווו יש הרבה:רבות הדרכים,מיתר קרוע,לב זהב ואוהב אותך. (יש עוד אבל אי אפשר לכתוב את כולם) השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות:
מיתר קרוע,שיר עצוב,קרן אור. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר:
לא יודעת... השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא:
רבות הדרכים

T h e Rose

New member
שלי :]

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: האינטימית של אביב גפן ההופעה הכי מאכזבת: הממ ההופעה של אביב השנה ברוק עצמאות ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: אממ ת"א[?] ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: האינטימית [כן לא הייתי בהרבה הופעות, אז מה?] ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: הממ משהו של עברי לידר
הופעת החלומות שלי: אביב, דניאל, עברי השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: אממ 'מיתר קרוע' או 'אחרת' השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: 'מה את נושאת' הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: 'מיתר קרוע' השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: קשה מידי /: השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: 'קרן אור' של אביב השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: 'פעם' השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: 'עשן בעייני'

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif הודיה יא גנבת ../images/Emo3.gif

לא הייתי (עדיין) בהופעה של דניאל, אז..הממ שיהיה ככה בכללי
ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: של סינרגיה. ההופעה הכי מאכזבת: של יוני בלוך. ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: סינרגיה ביגור. ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: כל ההופעות של סינרגיה. ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: הופעה של סינרגיה בשדרות, הופעה של היהודים, רוק עצמאות, וההופעה של דניאל בקיוג'ה. (יותר מידי הא? :/) הופעת החלומות שלי: אני אחלום על זה ואז אני אספר. השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: כל הופעה של מי ?
השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: המ. לא יודעת. הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: כנ"ל. השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: המ. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: אני לא בוכה בהופעות !! השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: לא יודעת אבל ברטח זה יהיה רבות הדרכים כי זה שיר ענק. השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: רבות הדרכים, במקום דנה
, אבל עזבו במה זה לא בשבילי :)

BaRbiK

New member
טוב נו...

*לא הייתי בהרבה הופעה (ככה זה שיש לך 2 פולנים בבית ועוד כמה בסביבה) אבל אני אנסה לענות..* ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: היהודים במ. הקונגרסים בחיפההההההה ההופעה הכי מאכזבת: X ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: סינימטק ת"א- הופעה של שי גבסו
ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות:ההופעה הראשונה של הדיסק של שי/ההופעה בקמלוט הרצליה (פגשתי את שי..) וההופעה של היהודים..חח..קיצר רוב ההופעות שהייתי בהן.. ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: דניאל סלומון במועדון הנמלה.. הופעת החלומות שלי:דניאל,גבסו,עברי,גלעד ואביב
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: מיתר קרוע ואוהב אותך השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: לא עולה לי שם בראש.. הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: לא הייתי..בלע השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: לא שהייתי באיזשהי הופעה אבל..מיתר קרוע ואחרת!! השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: לא הייתי בהופעה..אבל עדיין מיתר קרוע! השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: לא הייית בהופעה ככה שאני לא יכולה לענות..אבל בהופעה אחרת זה "בדיוק באותה דקה" (גבסו..חחחח) ו"ליפול" של היהודים השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: רבות הדרכים?מיתר קרוע?

hodayoyo

New member
חחח את לא לבד../images/Emo60.gif

אבא שלי פולני ואמא פולניה בהכחשה
אב לגם דניאל פולני (אביב אוהב להסתלבט עליו) ככה שאנחנו בחברה טובה

BaRbiK

New member
חשובב להזכיררררררררררר

שבסינימטק (הופעה של גבסזו שכתובה כמה פעמים בתשובות שלי חחח) פגשתי פעם ראשונה את הודיויווווווווווווו

BaRbiK

New member
חחח כןןן

ככה זה שמושיבים 3 (עם לטם) בנות אחת ליש השניהה..חחח אחח נוסטלגיה..איזה כיף היה אז!!!!!!!!!!!!!

hodayoyo

New member
טוב, אז בכלליות?!../images/Emo60.gif

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: לא יודעת להחליט... אממ אני חושבת שההופעת בכורה של גבסו בתמונע כי אז עוד ממש אהבתי אותו (האמת זאת ההופעה האחרונה שלו שהייתי) וזאת היתה ממש הופעה טובה! ההופעה הכי מאכזבת: אמממ מוניקה ברוק"צ... היה עצוב
ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: אמממ ניצנים, והופעה של שי באשדוד ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: לא יודעת... רוק"צ ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: המון הופעות... של סינרגיה בהשקה, של דניאל בקיוג'ה, אמממ גלעד שגב שטורח להופיע רק בבארבי, נימרוד שיקלר כנ"ל (שניהם לא זכיתי להיות באף הופעה). הופעת החלומות שלי: אווו בסגנון של רוק"צ, יעני הופעות כל הלילה (רק בלי סיגריות ואלכוהול ושיתנו לי להיות בשורה ראשונה בלי שימעכו לי ת'צורה) וההופעות יהיו ככה (לא משנה הסדר): -בית הבובות -סינרגיה -דניאל -עברי -מוניקהההה (הופעה ארוכהההה) -ירמי קפלן -גלעד שגב -נימרוד שיקלר -יוני בלוך -אמממ.... אני אסתפק בזה
מפה אני עונה על דניאל: השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: כולם אוהבים את דניאל... והוא לא שר את זה כמעט
ואחרת השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: דרוש חבר כי זה שיר דיי מייבש הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: לבןןן השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: לבן ואחרת השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: כולם (אם אני אשמע אותו
) ו... אמממ אין לך הגנה השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: לבן כי זה שיר אופטימי השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא אממממ רבות הדרכים?! כל שיר יתקבל בברכה

S h A b i T

New member
טוב.....

אני אעשה בכלליות ואשתדל לכלול כמה שיותר את דניאל.
ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: של דניאל.. גם האחרונה שהייתה בתמונע הייתה מעולה, וגם ההופעה ב1.1 בתמונע.. ההופעה הכי מאכזבת: דניאל עדיין לא איכזב אותי.
אבל ככה בכללי, העשור לאביב גפן ||| (נו, דניאל הקלידן.) אבל לא כי הוא היה כ-ז-ה גרוע.. סתם כי ציפיתי יותר מדי. ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: לא יודעת מה יותר רחוק.. חיפה או באר שבע (?) ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: הנסיעה למרכז הקונגרסים ב25.3 נראה לי.. 3 ימים של מסע בכל הארץ
כל כך הרבה זיכרונות.. אחח.
ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: דניאל בקיוג'ה. הופעת החלומות שלי: ניצנים 2004.. Too good to be true. השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: כשתחזרי. השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: עדיף/אהבה.. עשה לי חור במוח הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: לבן בלי שום ספק. איך הוא מכניס בו חיים כל פעם
ו... אני ממש ממש אוהבת שהוא מנגן את שיר הסמרטוטים עם אביב ובסוף הוא מנגן קטע כזה שגורם לי לסגוד לו כל פעם מחדש. השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: כשתחזרי. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: כשתחזרי / מיתר קרוע. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: לבן (!) השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: אוי, עדיף שלא.
תודה רבה, לילה טוב.

טול2

New member
.....

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: קשה להגיד,הרבה מאד מההופעות של אביב מדהימות..אבל נראה לי שמה שהכי הכי זה צוותא,לא זוכרת באיזה תאריך,הזאפה הכפולה,וניצנים 2004 כמובן,ואיך לא,ההופעה הראשונה שלו. ההופעה הכי מאכזבת: פסטיבל הפסנתר ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: פסטיבל היונה-בכינרת ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: מסע השלום הופעת החלומות שלי: השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: שלכת השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: מקסיקו הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: בדרך כלל סוף העולם יוצא מדהים כל פעם מחדש.. השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: אין כזה.. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: כל שיר בכל הופעה יכול להיות מבוצע אחרת,אבל באינטימיות קנאה,לפעמים.. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: שיר הסמרטוטים ועצוב בלעדייך השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא..חחח עדיף שלא.. נראה לי שלא עניתי על השאלון כפי שציפיתם אבל לא נורא=]

למעלה