שאלון רציתם?! קבלתם שאלון הופעות

טול2

New member
טוב נו,אז עכשיו בקשר לדניאל..

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: היתי באחת,ב16.11 נראה לי,בתמונע ההופעה הכי מאכזבת: - ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות:אותה הופעה היחידה שהיתי בה.. ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: הופעת החלומות שלי: השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: מיתר קרוע השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: אין כזה הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: מיתר קרוע השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: כולם אוהבים את דניאל.. השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא..אפחד.

../images/Emo168.gif תשובות לשאלון!!!!

התשובות שלי..( רעות בת 16)!! ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: ההופעה בבאר שבע של דניאל סלומון!!! ההופעה הכי מאכזבת: לא הייתה כזאת..=) ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: ההופעות בראשון! ברוק"צ!.. ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: דניאל!! כמובן! ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: נימרוד שיקלר!! ומשינה!!.. הופעת החלומות שלי: הופעה משותפת של דניאל סלומון המלך ואביב גפן! לא יצא לי לראות אותם שרים יחד אף פעם... השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: "לילה" של אביב..ו"ספרי לי" של דניאל השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: "עדיף" כי הוא חרוש קצת!... הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: "ג'קי " של היהודים!... השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: אין לי פייבוריט... השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: לא קרה עדיין... השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: כל השירים של דניאל!! גורמים לי להיות הילדה הכי מאושרת בע=ו=ל=ם!!!! השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: כשתחזרי!!!!!!!! שמחתי לענות על השאלון!! עכשיו אני אחזור לחרוש למתכונת בלשון!!! ביי...

../images/Emo15.gif אני אני אני ../images/Emo15.gif

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: אביב גפן- מופע אינטימי. 12.12.03 בצוותא ת"א. ההופעה הכי מאכזבת: אינפקציה ברוק עצמאות 05 ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: אמממ לא זוכרת. ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: היהודים באמפי וואהל 28.8.04 ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: הבכורה של רבות הדרכים הופעת החלומות שלי: דניאל סלומון מארח את אביב גפן
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: "אני לא מאמין" השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: אין כזה ... הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: "בא מכאב" השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: אממממ כנראה ש.. "אני לא מאמין" השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: "בא מכאב" השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: "עדיף" השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: "כשתחזרי" אמאל'ה ואני כנראה הולכות להופעה של דניאל בצוותר בסוף החודש :) |חוזרת ללמוד|
יומדהים לכולם

hilape

New member
תשובות לשאלון

ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה : כמובן הופעתו של דניאל סלומון במועדון הבארקה בבאר שבע כמו בשאר הופעותיו הנפלאים קשה להצביע על הופעה אחת כאשר מדובר בדניאל .. ההופעה הכי רחוקה גאוגרפית עדיין לא הגעתי להופעה רחוקה רק להופעה קרובה :) ההופעה שהשאירה בי זיכרונות והכי הרבה תשובה חוזרת לשאלה מלמעלה הופעתו של סלומון במועדון הבארקה בבאר שבע ההופעה שהכי רוצה להיות בה ולא הייתי בהופעה של אחי בברזיל הופעת החלומות שלי להופיע לצידו של דניאל סלומון בקליפ רבות הדרכים אך לא במקומה של דנה עדיני אלא לידה ולהעניק לשניהם פרחים
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה אין כמו האהבה שלך השיר שעדיף לא לשיר בהופעות הוא דויד אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת :) הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה אהבה השיר שבלעדיו הופעה בשבילי לא תהיה הופעה אהבה השיר שהביצוע שלו גורם לי לבכות אין לך הגנה זיכרון ילדות ישן גם שלי וגם של דניאל השיר שהביצוע שלו גורם לי להרגיש הכי שמח ומאושר כוכב השיר שהביצוע שלו גורם לי לבכות בא מכאב השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל כולם אוהבים את דניאל

למעלה