שאלון שאני הכנתי

eveligne406

New member
ווואאא איזה שאלון חמדמדדדדד יאאא

חח סתם אני חולה על הדברים האלה.. טוב אזזז...עונה.. 1. שם?חן. 2.גיל? 14 וחצי.. 3.עיר? בת ים 4.מה עושה בחופש? פורום רבלדה פורום רבלדה פורום רבלדה..ו...הזכרתי כבר פורום רבלדה? 5.באיזה שעות הולך לישון?? בדרך כלל בשתיים כי אני רואה שידורים חוזרים של רבלדה וורוניקה מארס... 6.מתי מתעורר?? אממ... בממוצע? 10 7.אנהי או לואיסנה? שאלה רטורית??? ברוררר שאת אנהיייי 7.דולסה או קמילה? דולסה.. 8.פונצו או פליפה? צ'ריטו אובקורס... 9.כריסטופר או בנחה? כריס.. 10.היית החופש בחול? עוד לא.. 11.באילת? עדיין לאא...חחח... 12.מתכוון לטוס לחול? או אילת בקרוב? כן..בחודש הבא.. 13.מה השיר שאתם הכי אוהבים? (לא מחייב מרבלדה)וואו...זה ממש קשה..אני אוהבת מלא.. אבל את כל השירים של אנני... 14.בנות-מי יותר יפה אנהי או דולסה? שוב שאלה רטורית או מה... טוב כדי שכל המעריצים הרביםםם של דולסה לא ייתנפלו עליי עם אבנים, אני אומרת ומדגישה, לדעתיייייייי , כן? , לדעתייייייי.... אנהי יותר יפה. אין צורך להרחיב. 15.בנים-כריסטופר או אלפונסו? פונצ'ו כיי...הוא יותר גברי כזה... 16.מה המאכל האהוב עלייך? סושי.. בהתחלה לא רציתי לטעום אבל כשטעמתי זה...וואו... 17.שתייה ? מים עם לימון. 18.הבילוי המעודף עלייך? אממ... קניות? של בגדים חח.. 19.כמה פעמיים ביום את/ה נכנס/ת לפורום? אני כל היום בפורום... 20.מה הפורום האהוב עלייך? רבלדההה 21. כמה אחים / אחיות יש? יש לי קוף אחד... וקרצייה... נחשב? 22.SALVAME או SOY REBELDE? אממ...SALVAME 23.הנשיקה הראשונה?באיזה גיל..(לא חייב לענות..) אווייי... איך אני שונאת ששואלים אותי את זהה... חח לא התנשקתי עדיין... :'( 24.מה צבע השיער שלך? חום בהיר.. 25.צבע עיניים? חום בהיר... 27.אהבת את השאלון? כןן מוצ'ו 28. שימו תמונה שבא לכם!!

shiranydulce

New member
עונה

1. שם?שירן 2.גיל?16 3.עיר?חדרה 4.מה עושה בחופש?יש הרבה מה לעשות בקיצור הכל ים
שמש אילת חברים 5.באיזה שעות הולך לישון??בשעות הקטנות של הבוקר 6.מתי מתעורר??בצהריים 7.אנהי או לואיסנה?לואיסנה ואנהי 7.דולסה או קמילה?דולסהה ברור 8.פונצו או פליפה?שנהים 9.כריסטופר או בנחה?כריס 10.היית החופש בחול?לא 11.באילת?כן 12.מתכוון לטוס לחול? או אילת בקרוב?אולי עוד פעם לאילת 13.מה השיר שאתם הכי אוהבים? יש המון 14.בנות-מי יותר יפה אנהי או דולסה?דולסההה 15.בנים-כריסטופר או אלפונסו?אלפונסווו 16.מה המאכל האהוב עלייך?אני אוכלת הכל חולה על סלטים למניהם 17.שתייה ?קולה אקזוטי ורדבול 18.הבילוי המעודף עלייך?תלוי במצב רוח 19.כמה פעמיים ביום את/ה נכנס/ת לפורום?הרבה 20.מה הפורום האהוב עלייך?יש כמה 21. כמה אחים / אחיות יש?יש לי אח גדול ואחות קטנה 22.SALVAME או SOY REBELDE??תציל אותי 23.הנשיקה הראשונה?באיזה גיל בגיל 14 24.מה צבע השיער שלך?חום כהה 25.צבע עיניים?כחולות 27.אהבת את השאלון?כןןן 28. שימו תמונה שבא לכם!!

למעלה