שאלון שירים

../images/Emo41.gifשאלון שירים../images/Emo41.gif

(שנלקח מפורום 'אוף טופיק') מה השיר ש:
מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:
מזכיר לך את הילדות:
גורם לך לבכות:
גורם לך לצחוק:
גורם לך לרצות לרקוד:
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
הופך אותך למאוד ישנוני:
שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף:
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד:
שגורם לך לחשוב על הירח (
):

Shachaf D

New member
בבקשה השקעתי .. הנה../images/Emo140.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: dosed מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: knock my down מזכיר לך את הילדות:under the bridge גורם לך לבכות:tearjerker גורם לך לצחוק:by the way גורם לך לרצות לרקוד: sir psycoh sexy מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: my lovely man הופך אותך למאוד ישנוני: porclin שהיית רוצה לכתוב אותו: cant stop שממלא אותך באושר צרוף:give it away שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:gong li שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: my lovely man שמסכם את שנות הנעורים שלך: ... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: threow away ur tv שאתה אוהב להתעורר לצליליו: braeking the girl שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: come as you are שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של גנס אן רוסס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: i could die for you שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: warped שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:i dont want to miss a thing שגורם לך לחשוב על סקס: suck my kiss שגורם לך לחשוב על להיות לבד: under the bridge שגורם לך לחשוב על הירח ():the dark side of the moon

Rock and MetaL

New member
סבביישן

1.שום דבר 2.californication 3.can't stop 4.אני בן.... 5.give it away 6.אני בן אבל מאלה שמתופפים עם האצבעות הפתיחה של give it away 7.midnight 8.venice queen 9.under the bridgeמה חשבתם?! 10.around the world 11.warm tape פיכסה 12.under the bridge שאני רוקד עם אשתי 13.אני עדיין לא חשבתי על זה....פריקים!!!! 14.אני עדיין נער אבל californication 15.parrlel univers and throw away your telivision 16.smoke on the water(דיפ פרפל) 17.בעיקרון את כל השירים של רד הוט אבל התחיל מcalifornication 18.dosedלסבא שלי קראו לאון ויש שורה בשיר שאומרים lay on lay on...וזה נשמע כמו לאון וזה מעציב אותי 19.universally speaking אני בכלל לא אוהב ת'שיר..פיכס אבל ת'קליפ כן הוא נחמד. 20.nothing else matters(metallica) 21.wynes world-sikamikaniko 22.catholic school girls rulls 23.under the bridge 24.midnight

אני אתחיל...נראה אם אגיע לסוף

מזכיר לך בן זוג לשעבר:מממ...שירים של ה- dammed מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: יש יותר מידי מזכיר לך את הילדות: שירים מהפיפטיז. פול אנקה, ניל סדקה וכאילו. גורם לך לבכות:שיר של טורי איימוס לא זוכרת איזה. מהדיסק הראשון. גורם לך לצחוק: goe's garage כל הדיסק גורם לך לרצות לרקוד: מלא שירים. קייט בוש. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: offspring הופך אותך למאוד ישנוני: ראגיי שהיית רוצה לכתוב אותו: כל השירים של ג'ון?
שממלא אותך באושר צרוף:המון המון כאילו. lucky man של verve שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: היפ הופ מזרחי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בחתונה שלי שמעו המון מוסיקה טובה שאני מיקססתי. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא החלטתי עדיין. שמסכם את שנות הנעורים שלך: כנראה דייויד בואי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כנראה marillion. פעם לא תהחברתי,בזכות בעלי התאהבתי. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: תלוי באיזה מצב רוח קמתי. אבל אני אוהת שבעלי שם את אלכימיה של דייר סטרייטס(הופעה חיה) כשאני מתעוררת. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: קיץ אינדיאני(tu sais tu sais) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: פליטווד מק שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: פרדי מרקורי מזכיר לי את דוד שלי ז'ל. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:לא זוכרת כרגע שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:כל הניו וויב של אמצע האייטיז שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא זוכרת שגורם לך לחשוב על סקס: yes sir i can boogie שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כל המוסיקה של ג'ון שגורם לך לחשוב על הירח ():אמביינט

backstreet girl

New member
אני

מזכיר לך בן זוג לשעבר: עדיין
לא היה לי חבר מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:אף פעם לא היה לי ידיד
מזכיר לך את הילדות: אמממ...get down של בקסטריט בויז. גורם לך לבכות:show me the meaning of being lonely של בקסטריט בויז. גורם לך לצחוק:hey ya של אאוטקסט. גורם לך לרצות לרקוד:eek:n mecury של רד הוט.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אף אחד ... הופך אותך למאוד ישנוני: כל השירים של ווסטלייף... שהיית רוצה לכתוב אותו: breaking the girl של רד הוט.. שממלא אותך באושר צרוף: on mercury שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל השירים של ווסטלייף.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: i'll never brke you're heart של בקסטריט בויז.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא עולה לי.. שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין לי מושג.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "זרוק את הטלווזיה שלך" של הפלפלים.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פרגיט... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: ביטלס. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של רד הוט..(מאח שלי..נו תחשבו את זה) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: my lovely man של הפלפלים.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: me myself& i של ביונסה נואלס. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא עולה לי.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: we are של אנה ג'ונסון. שגורם לך לחשוב על סקס:ספיישל סיקריט סונגנס אינסייד של רד הוט. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין לי מושג... שגורם לך לחשוב על הירח (): פרלל יוניברס..של הפלפלים..

אני../images/Emo41.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין.
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:אמממ....יש אחד אבל אניל אזוכרת אותו..
מזכיר לך את הילדות:"מוני ישיר לנו סולו"חחחחחחח ועדיין יש לנו את התקליט...
גורם לך לבכות: Goals של ג'ון.
גורם לך לצחוק: אמממ...עדיין אין...
גורם לך לרצות לרקוד: דיס קולד של ג'ון.
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:...יש כמה...אבל אני לא זוכרת ...
..למשל:"השיר שלך" של אלטון ג'ון.
הופך אותך למאוד ישנוני:לא יודעת אם יש כזה...
שהיית רוצה לכתוב אותו: קרוסטאון טראפיק.
שממלא אותך באושר צרוף: "רמפרטס"ו"הליקל"של ג'ון(וגם של ג'וש).
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "כל אדם" של ג'ון.
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:----------
שמסכם את שנות הנעורים שלך: חכו שנה....
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: המממ...כל כל הדיסק בעצם:Niandra LaDes
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: העונה הראשונה של ג'ון פרושנטאי.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:(לא של ההורים.רק של אבא
) לד זפלין2-ברינג איט און הום.
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:קליפורניקיישן.
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא זוכרת.......
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: קנט סטופ.
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ............
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:בית ספר לרוק-קלאש-סטיי פרי.
שגורם לך לחשוב על סקס: אינטרסטייט סקס של ג'ון. ולא רק לחשוב... שגורם לך לחשוב על הירח שגורם לך לחשוב על להיות לבד:משהו של ג'ון וגם בוהמי רפסודי של קווין.
שגורם לך לחשוב על ה
: ארמונות מחול של הנדריקס או משהו בסגנון... איזה גיוון... ג'ון...חחחחחחחח

sLoVaKit

New member
אוקיי......./images/Emo150.gif

אני עונה על הכל במחשבה מוחלטת שלא מדובר רק על שירים של הצ'יליז. מזכיר לי בן זוג לשעבר:לא היה לי בן זוג מעולם [
] מזכיר לי חבר\ידיד לשעבר - califonication. מזכיר לך את הילדות : אין כזה... גורם לך לבכות : 'מה אברך' של לא יודעת מי ו' dont cry' של gn'r. גורם לך לצחוק: ריקודי עמבה של טיפקס. לא'דעת למה... גורם לך לרצות לרקוד: give it away , יותר להתפרע מאשר לרקוד.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: patience... אני בוכה ממנו... עושה אותך לישנוני : פורסליין של הפפרז שהיית רוצה לכתוב אותו: כל שיר שאני אוהבת יש לי רצון לכתוב אותו... שממלא אותך באושר צרוף : פורצ'ן פיידד וקליפורניקיישן. שלא היית רוצה לשמוע שוב: breaking the girl...גרר שונאת אותו.. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך : kiss me של sntr ועוד כמה... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך : tear שמסכם את שנות הנעורים שלך:civil war ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: give it away שאתה אוהב להתעורר לצליליו:לא אוהבת להתעורר... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: פני לן של הביטלס. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: cabron שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: my lovely man וכל שיר אחר שנכתב על הלל סלובאק. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: californication שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אנטרנטי של רובי וויליאמס שאתה אוהב מתוך סרט שאתה אוהב:i dont wanna miss a thing של אירוסמית הגדולים! שגורם לך לחשוב על סקס: patry on your p****y, אלא מה.. שגורם לך לחשוב על להיות לבד:november rain שגורם לך לחשוב על הירח:אמממממ... אולי לא תאמינו אבל יש כזה, 'חלליות' של ברי סחרוף.

עונה גם פה

(איך אני אוהבת את האופציה של Copy+Paste
) מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין שיר כזה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: Nelly Furtado-I'm Like a Bird. אל תשאלו
מזכיר לך את הילדות: השיר של בולי איש השלג גורם לך לבכות: Bryan Adams-I'll Be Right Here (waiting for you) גורם לך לצחוק: Boyzone-Picture of You גורם לך לרצות לרקוד: שירים של ג'סטין. הבחור מקפיץ
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: גם לזה אין שיר הופך אותך למאוד ישנוני: כל שיר של נורה ג'ונס. יש לה קול כזה מרגיע
שהיית רוצה לכתוב אותו: Knocking on Heaven's Door שממלא אותך באושר צרוף: כרגע Avril Lavigne-My Happy Ending, סתם כי זה השיר-הנטחן-החביב-עליי בימים אלה
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: I Know What You Want של באסטה ריימס ומריה קארי. שונאאאת את השיר הזה
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Jessics-I Do (קיטש מזעזע
) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: I had the Time of My Life מDirty Dancing שמסכם את שנות הנעורים שלך: Green Day-Time of Your Life ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אני משתדלת להיות עקבית... לא חושבת שקרה לי דבר כזה... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: גלעד שגב-עכשיו טוב שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: כל האלבום Come Away With Me של נורה ג'ונס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: o.k Computer-Get Over It. ו
לעדי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Somewhere Over the Rainbow בביצוע שיש בפרק שמארק גרין מת באי.אר. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: איזשהו שיר של Black Eyed Peas. לא זוכרת איזה... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: פיייי, זה היה מזמן, אין לי שמץ... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Goo Goo Dolls-Iris (מתוך 'עיר של מלאכים' למי שלא יודע) שגורם לך לחשוב על סקס: 'לבד' של עברי לידר. בגלל שהוא "מזיע בטירוף, אבל רועד מקור". שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Celine Dion-All by Myself שגורם לך לחשוב על הירח (
): Savage Garden-To the Moon and Back

Nofar RHCP

New member
אז ככה...

מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה לי בן זוג עדיין מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: road trippin מזכיר לך את הילדות: אני מנגן-עוזי חיטמן גורם לך לבכות: my lovely men גורם לך לצחוק: pea גורם לך לרצות לרקוד: by the way מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא רוצה אף אחד... הופך אותך למאוד ישנוני: porclain שהיית רוצה לכתוב אותו: my lovley men שממלא אותך באושר צרוף: eclipsed - pink floyd. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: רוני-סופרסטאר (בעעע) שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: november rain/gans n' roses שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין לא עברתי אותן ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: hay you-pink floyd שאתה אוהב להתעורר לצליליו: under the bridge שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אמא שלי שומעת מזרחית!! בעעע! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של רד הוט. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: my lovley men שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: warped & coffe shop שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עזבו אתם לא מכירים... שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: smash mouthe-all star מתוך שרק שגורם לך לחשוב על סקס: ???? שגורם לך לחשוב על להיות לבד: november rain - guns..... שגורם לך לחשוב על הירח (): dark side of the moon-pink floyd

אוקי..

מזכיר לך בן זוג לשעבר: משתוללים בכפר -שוטי הנבואה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: שירים של מוניקה סקס מזכיר לך את הילדות:השיר של רחוב סומסום גורם לך לבכות: הקיץ האחרון- שפיות זמנית גורם לך לצחוק: יש הרבה, שירים של מאיר אריאל גורם לך לרצות לרקוד: גם יש הרבה girls and boys של blur מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: חסוי
(מצטערת..) הופך אותך למאוד ישנוני: שירים של coldplay שהיית רוצה לכתוב אותו: כמעט כל שיר בעל משמעות בשבילי שממלא אותך באושר צרוף:lady madonna של הביטלס שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "מי אוהב אותך יותר ממני" זוועת עולם, ארקדי ידידי, השתגעת?! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: armagedon של אירוסמית' שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:here comes the son של ג'ורג' האריסון, או כל שיר שלו ... שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא נגמרו.. אבל אולי שירים של פייב(ששש) ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: עבדים של ברי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של כוורת שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: או.. מאיר אריאל (אמא שלי מתה עליו.. ועל מוזיקה מזרחית
) שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: welcome to the jungle של "רובים ושושנים" שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שיר ספיציפי של אנוק שאני לא זוכרת עכשיו... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:הקליפ האחרון של לינקין פארק braking the habit שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שירים של ג'ניפר לופז
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: the wall של פינק פלויד והפס קול של hair שגורם לך לחשוב על סקס: חלום כחול של פורטיס שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שירים של אביתר בנאי (בעיקר תיאטרון רוסי
) שגורם לך לחשוב על הירח (): walking on the moon של הפוליס תוספת שלי: גורם לך להרגיש קיבוצניק- בוב מארלי, ושירים של מאיר אריאל

Rusty Cage

New member
(אין לי נושא נו..)

מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין.
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: למה לשעבר? אין...
מזכיר לך את הילדות: כל השירים במלך האריות בגרסה הצרפתית. יאמי.
גורם לך לבכות: יש המון, עכשיו בא לי על Nutshell של אליס אין צ'יינס וכל above של mad season.
גורם לך לצחוק: faith no more-cucu for caca, pearl jam-dirty frank sweating bullets של megadeth (סליחה אם יש שגיאות כתיב, אין לי כוח לבדוק=)
גורם לך לרצות לרקוד: Funky Monks של בואו נחשוב מי, got that feelin של פיית' נו מור, killing in the name of ו-take the power back של רייג'.
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין כזה בנאדם
הופך אותך למאוד ישנוני: end of the night של הדלתות.
שהיית רוצה לכתוב אותו: in my tree של פרל וcall me a dog של טמפל אוף דה דוג.
שממלא אותך באושר צרוף: הארטברייקר/סטרוואי של זפלין
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נומה נומה הרומני הזה
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת...
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: the end של הדורס
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אהה...טין ספיריט? הכי נדוש, הכי נכון.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Televators של the mars volta
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין לי זמן לשמוע משו בבוקר=\
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אלבום של YES, וכמה שירים של 2 זמרים צרפתיים בשם ג'וני אלידה ופלורון פאני
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: salem-flames, דת' מטאל משובח.
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לבכות לך-אביב גפן
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לוב רולקוסטר של הצ'יליס
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: סורי, לא קרה עדיין.
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שירי מלך האריות 1+2
שגורם לך לחשוב על סקס: big dumb sex של סאונדגארדן, ו-suck my kiss
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: tool-sober, אין לי מושג למה.
שגורם לך לחשוב על הירח (
): טחחח... pink floyd-Eclipse

למעלה