שאלון שירים

אני אנסה...

מה השיר ש: מזכיר לך בן זוג לשעבר: שיהיה לי אחד כזה אני אזכור להודיע לכם מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:נמנמ...אולי... האו יו רימיינד מי של ניקלבק וסב דה פופליישן של אתם-יודעים-מי (וזה לא וולדמורט! -המבין יבין
) מזכיר לך את הילדות: אמממ...השיר של אלאדין אולי? באנגלית אבל! גורם לך לבכות: blur של פדל מאד וסו באד של ניקלבק גורם לך לצחוק: pea...חחח...אני וחברים שלי צחקנו פעם שעות על השיר הזה גורם לך לרצות לרקוד: me agianst the music של מדונה ובריטני (לא להרוג אותי
) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: טוב...לפני שאני עונה...תתכוננו כי אתם לא תאהבו את התשובה...: כל השירים של פליפה (כן כן...זה מהמורדים...מה לעשות שיש לו קול יפה?! ואני מתייחסת לשיר בלבד! לא לסדרה!)מהעונה הראשונה.. ו הרט שייפ בוקס של נירוונה הופך אותך למאוד ישנוני: פורסליין (פעם נרדמתי באמצע השיר...חחח) שהיית רוצה לכתוב אותו: otherside!
שממלא אותך באושר צרוף: universally speaking שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:סלסה ומזרחית
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "here comes the bride...all dressed in white"
אמממ...ואולי all about loving u ו/או thank u 4 loving me של בון ג'ובי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: everybode hurts שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא שעברתי אותן..אבל...ג'ידייד של אירוסמית'... ואיטס מיי לייף של בון ג'ובי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הרבה שירים ממת'רס מילק... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אמממ..לא חשבתי על זה יותר מידי...אף פעם...אני לא נוהגת להתעורר עם מוזיקה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אמממ...ההורים שלי לא ממש שומעים מוזיקה...ואם כבר אז אמא שלי שומעת מוזיקה רגועה כזו בלי מילים...טוב לנדודי שינה! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:wonderwall- oasis שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: don't forget me שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אמ...לא מכירה יותר מידי קליפים ישנים...אז אני אצטרך להגיד לכם משהו דיי חדש...נמנמ...נראה לי שקליפורניקיישן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עוד לא הייתה לי כזו
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:אמממ...השיר שבא בסוף הסרט של טרויה...REMMBER קוראים לו...אבל לא זוכרת מי שר שגורם לך לחשוב על סקס: אפצ'י רוס פיקוק
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: dosed ו my lovely man ו...אנדר דה ברידג' שגורם לך לחשוב על הירח :midnight

למעלה