שאלון !

../images/Emo41.gifשאלון !../images/Emo41.gif

שם: גיל: עיר: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית הכנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי-פעם... פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית בטלוויזיה/ רדיו? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם את מאמין... באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? אתה חושב שלאלוהים יש מין? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות- ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא ? תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?
ושאלת בונוס בנושא אביתר
: כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה?

paper pieces

New member
עונה:)

שם: דנה גיל: 18 וחצי
עיר: ראשל"צ מעשן? ממש לא על סמים? חחחח בטח
קורא עיתון? כל בוקר מתפלל? לא... הולך לבית הכנסת? לא... מדבר עם זרים?
לא... ישן עם בובות פרווה? חחחח לא
יוצא לטיול בגשם? כן..
מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לעיתים.. נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא... צופרים לי כי אני נורא איטית אוהב את הקול שלך? אין תלונות... למרות שאני לוידעת לשיר האם אי-פעם... פגעת בעצמך? פיזית? לא.. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היית מאוהב? כן.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן.. החטפת מכות למישהו? חח כן.. היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? לא בידיוק כל הלילה... לא אכלת יום שלם? חס וחלילה! דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בטיול שנתי אם זה נחשב ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן..
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? ממ אני מניחה שכן עברת על החוק? דברים קטנים
פגשת מישהו מפורסם? כן.. הרגת חיה בטעות? לא וטוב שכך סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? קורה..
גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו? בעיתון! הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! חלמתי על תנינים האם את מאמין... באסטרולוגיה? כאלה שבעיתון ממש לא, אבל מפה אישית למישהו אולי כן.. לא ניסיתי שיעשו לי בקסם? כן באלוהים? בשטן? לא בסנטה קלאוס?חחח כן ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כןןןן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
אבל אני אבקש
באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לפעמים מאמינה ולפעמים לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לרדת ל4 יח"ל במתמטיקה, לשמוע אביתר... מי החבר שלך... מדלגת על החלק הזה גם ככה לא מכירים תשמות
מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? אביתר אלא מה
הכי רועש? מממ צריך לחשוב על זה קצת :) האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של הדס... האם החברים שלך מכירים אותך? לא כולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי למי האהבה... מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות- ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? מכנסיים חולצה וגרביים אדומות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא ? תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: נחמד מחכה לאביתר בערוץ 24:) האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? השם שמור במערכת

Rain Dance7

New member
הממממ

שם: ניצן גיל: 16 וחצי עיר: כרכור מעשן?לא על סמים? לא קורא עיתון? יאפ מתפלל?לא הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? יאפ....i'm living on the edge ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? מתה על זה מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לפעמים כשחייבים נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? כשאני אנהג אז בטוח אוהב את הקול שלך? יאפ האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא מרבה לאכול דברים כאלה היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא, חצי היה לך מקרה חירום רפואי? לא ממש עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן לחצי שעה בערך חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לשניה אולי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא חושבת דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ממממ כע... ישנת כל היום? בערך כל היום הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? חלום שרציתי להגשים, לא שחלמתי בלילה..כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נראה לי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא ממש, לא כללית כזו כמו בעיתון בקסם? בערך באלוהים? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? חחחח רוצה להאמין ברוחות? כן בפיות? קצת :] במזל? ממממ בערך באהבה ממבט ראשון? נראה לי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא חושבת אתה חושב שלאלוהים יש מין? god is a woman. סתם, לא נראה לי יש אלוהים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הלוואי הייתי זוכרת מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? ענבר/הדר הכי טוב שלך? ענבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הדר הכי מעט זמן? לי הכי מצחיק? לי, אילה, לוטם, תמר הכי קרוב? ענבר הכי מוזר? מממ כולן בערך הכי חכם? ענבר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הדר הזמר הכי טוב? הממ. לא יודעת. תמר, אילה, הדר... הכי רועש? חחחחח חוץ ממני..... לי אולי האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מתן על מי אתה סומך הכי הרבה? ענבר מי מקשיב לבעיות שלך? כולן עם מי אתה רב הכי הרבה?אילה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? מעיין האם החברים שלך מכירים אותך? בהחלט האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא, אבל זה כואב מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? המורה למתמטיקה שצחקת עליו? מממממ..... רעות שהלכת איתו לקניות- צליל ששבר את הלב שלך? האקס שאכזב אותך? אממ. לא יודעת שגרם לך לבכות? האקס, ההורים ששימח אותך? כולן, היום שראית איתו סרט? צליל דין ושחר שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? אילה מה אתה לובש כרגע? טרנינג כחול חולצת קשירה אדום לבן וסריג אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? צוואר איזה ספר אתה קורא ? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: כאב עצום שבנים לא יבינו האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן...:/ ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לאקס. בכיתי בשיר הזה אתמול :/ בבצפר

YanKiz19

New member
תשובות

שם: יניב גיל: 20 עיר: ק. ביאליק מעשן? יאפ על סמים? נופ קורא עיתון? כשיש. מתפלל? לא. הולך לבית הכנסת? לא. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? כריות מאיקאה נחשב? יוצא לטיול בגשם? ברור! מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? בעבודה שלי זה חובה. נוהג? יאפ. אוהב לנסוע מהר? לא, פחדן מידי. אוהב את הקול שלך? לא בטלפון. האם אי-פעם... פגעת בעצמך? פיזית - לא. יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי. היית מאוהב? כן. היית על סמים? כן. שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? כשהייתי תינוק. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? לא, זה בחיים לא נראה שווה את זה. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אני הומו אז זה לא נחשב:) ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? נפשית כן. חשבת שאתה משתגע? כל יום. נישקת מישהו מאותו מין? ראה כמה שאלות למעלה... בגדו בך? לא שאני יודע. היה לך חלום שהתגשם? עדיין לא. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? האוגרת הטיפשה שלי חישמלה את עצמה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? כן היית בטלוויזיה/ רדיו? כן. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ. האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן. בקסם? כן. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? כן. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? אני אתאיסט. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא מאמין באלוהים. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיה אופטימי. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי, בלי הרבה רצון. הכי טוב שלך? כבר קשה לדעת בימינו, הרבה אנשים מאכזבים אותי. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אילנה, חברה מהחטיבה. הכי מעט זמן? זאת שיושבת לידי בקורס מתמטיקה. הכי מצחיק? אייל. הכי קרוב? אייל. הכי מוזר? אייל. הכי חכם? אורן. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אורן. הזמר הכי טוב? אילנה. הכי רועש? אייל. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? עשיתי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אייל. על מי אתה סומך הכי הרבה? אייל / אורן. מי מקשיב לבעיות שלך? אייל / אורן. עם מי אתה רב הכי הרבה? איציק. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? אחת המגרעות שלי זה שאני נותן 100% אמון בבן אדם מהרגע הראשון, עם הזמן זה כמובן יורד ונעלם... בבית של מי היית אחרון? בבית החייל. האם החברים שלך מכירים אותך? תגדיר מכיר... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? חלילה. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? מזל, מהמשרד שאני עובד בו, בא לי לעשות את זה כל יום מחדש. שצחקת עליו? איזה אחת שחושבת שהיא פרינססה מהקורס. שהלכת איתו לקניות- אייל. ששבר את הלב שלך? ליאור. שאכזב אותך? איציק. שגרם לך לבכות? אחותי, עזבה את הארץ לפני שנה וחצי ורק לפני כמה ימים קלטתי כמה הקשר שלנו היה חרא וכמה אני מתגעגע אליה. ששימח אותך? אורן, כל פעם שהוא מחייך אני בעננים. שראית איתו סרט? אייל. שדיברת איתו בטלפון? אייל. שראית? איציק. מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני עם הידיים על המקדלת. איזה ספר אתה קורא ? חד"ווא ל 4 - 5 יחידות של בני גורן. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: השאלון הזה ממש ממש ארוך. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודע, מתחילות איתי בנות, לא שזה מעניין אותי כל כך אז אני מניח שכן.. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? אף אחד, בחיים לא הגעתי לרמה כזאת של כעס.

זוהרים

New member
שלי.. פעם מאה שאני עונה על זה ../images/Emo41.gif

אבל זה כיף
שם: זוהר גיל: 16 עיר: אשדוד מעשן? כבר לא על סמים? בחיים לא.. לפחות לא בשנה הקרובה. קורא עיתון? דה מתפלל? חח לא הולך לבית הכנסת? ממש לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? קורה לי שכן.. נוהג? אין לי עוד רישיון
אוהב לנסוע מהר? :\ אוהב את הקול שלך? אין לי בעיה איתו האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא בדיוק יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? יש מצב..חח היית מאוהב? לא :\ היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כשנולדתי..
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? רציתי חטפת מכות? חח לא זוכרת לא נראה לי.. החטפת מכות למישהו? כן, לאחי כשהיינו קטנים (זה פשוט מצולם) התחילו איתך? יאפ היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן.. :\ נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חח לא, וגם אם כן למה שאני אספר..
חשבת שאתה משתגע? כן
נישקת מישהו מאותו מין? כן :-\ בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אמ..לא חושבת, אבל הפלתי כלב קטן על הריצפה והוא התחיל לבכות.. :-\ בטעות. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מן הסתם גנבת משהו? כן :\ היית בטלוויזיה/ רדיו? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. מלא פעמים.. האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא ברור בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא..אבל איזה חמוד הוא
ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן ולא באהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? ממש ממש לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להפסיק עם הקריזות שלי
פרשתי אין לי כוח

YanKiz19

New member
כן, המפגרת יצאה מהכלוב איכשהו

והתחילה לכרסם את הכבל של המערכת ובזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!

evib

New member
מקווה לא להתייאש בדרך...

שם: עדי גיל: 20 עיר: חדרה מעשן: לפעמים... על סמים: לא באמת... זה בא לי טבעי... קורא עיתון: לא! זה מדכא... מתפלל: לא הולך לבית כנסת: כשהייתי קטנה ביום כיפור עם אבא ונשארתי בחוץ עם חברות... זה נחשב? מדבר עם זרים: אומרת בוקר טוב ויום נעים לכל מי שעובר ברחוב... ישן עם בובות פרווה: הכלב שלי נחשב? יוצא לטיול בגשם? רק בראשון, עם הדיסקמן ומאיר בנאי בתוכו שר את "הגשם הראשון"... מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? רק כשממש חייב... נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? נגמלתי מזה... אוהב את הקול שלך? מאוד האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא פיזית... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא לאחרים...רק לי. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? עוד לא... היה לך מקרה חירום רפואי? לא שזכור לי אבל אולי זה היה מספיק חירום כדי שאני לא אזכור/ אכחיש אז אני לא יודעת... עברת ניתוח? ניתוח לא, ניתוחים כן... היו כמה (סיפור ארוך- לא פלסטיים תרגעו!) ברחת מהבית? לא שזכור לי... חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן... ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? גיל ההתבגרות אתם יודעים... נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לצערי לא... הרגת מישהו? עוד לא... סתם
חשבת שאתה משתגע? בטח... האמת שלשון עבר לא מתאים פה... נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא שידוע לי...
היה לך חלום שהתגשם? אממ... כן. עברת על החוק? כן, ואפילו תפסו אותי... פגשת מישהו מפורסם? בטח, אפילו דיברנו... (עם מאיר ועם אביתר...) הרגת חיה בטעות? חס ושלום! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אופס.. סתם לא. גנבת משהו? אולי עט בטעות... היית בטלוויזיה/ רדיו? כן, של ההורים שלי עם הופעות שלי שהם הקליטו... הייתה לך התמוטטות עצבים? כל יום כמעט... קפצת בנג'י? לא!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכרת חלומות לצערי... האם את מאמין...כן, בעיקר בעצמי... באסטרולוגיה? לא כזו של העיתונים... בקסם? ברור... אני מכירה המון אנשים שהם "קסם" של בני אדם... באלוהים? תלוי מתי שואלים... בשטן? רק באחד האנושי שנמצא באנשים מסויימים... בסנטה קלאוס? אחח ילדות... ברוחות? כן, הן עושות סופות חול בדיוק לפני פסח כל שנה... קשה להתכחש אליהן אחרי שמנקים חלונות... בפיות? בטח! אם הייתם רואים את האחייניות שלי הייתם גם מבינים למה- פיות אמיתיות! במזל? בעיקר בביש מזל אבל שיהיה... באהבה ממבט ראשון? כן... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? בואו נראה: רק זכרים שנולדים מוזכרים בתנ"ך, אנחנו נחשבות "עזר כנגדו", שמים אותנו בבית הכנסת בעזרת נשים, נוצרנו מצלעו של הגבר... מה פתאום? הוא אובייקטיבי לחלוטין! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להקשיב לעצות של אחרים וללכת אחרי נטיות הלב... מי החבר שלך... כולם... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? רותם הכי טוב שלך? רותם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אותי... הכי מעט זמן? ענבל הכי מצחיק? מיכל הכי קרוב? אני הכי מוזר? אני... הכי חכם? מאיה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סמדר הזמר הכי טוב? מאיר ואביתר (כמובן...) הכי רועש? זמרי אופרה... האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רותם על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? סמדר ומאיה. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא (לא מאשימה כי בד"כ אני לא מבינה את עצמי...) האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי... האם החברים שלך מכירים אותך? לא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי איזו אחת... מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אפרת. שצחקת עליו? אני. שהלכת איתו לקניות- אמא ששבר את הלב שלך? הוא מעולם לא נשבר...הוא רק נסדק אחת ליומיים... שאכזב אותך? אני. שגרם לך לבכות? אביתר (התרגשות מהאלבום..) ששימח אותך? אביתר. מאותה סיבה בדיוק... שראית איתו סרט? אביתר? לא סתם... רותם. שדיברת איתו בטלפון? טלי שראית? אינה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכבר של המחשב... איזה ספר אתה קורא ? שנה ליד הים. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: עייפות, עיירנות, שמחה, עצב ותקווה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? ברור... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אולי... ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? למקור- אפרת בן צור...

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif

שם: ירדן גיל: 15 וחצי עיר: תל אביב מעשן? לא.. על סמים? לא.. קורא עיתון? לא ממש מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? רק במקרים מיוחדים, כמו יום כיפור עליות לתורה וכדומה
מדבר עם זרים? כה ישן עם בובות פרווה? כןן!! אח הדובי החמוד שלי לא עוזב אותי לדקה ויש מסביב עוד כמה בובות חמודות!
יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? ממ סביר להניח שיש אחד או שניים נוהג? נופ אוהב לנסוע מהר? כה חח אוהב את הקול שלך? יאס מאוד
האם אי-פעם... פגעת בעצמך? פיזית בחיים לא רגשית- לא בכוונת תחילה יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? חח לא היית מאוהב? לא ברור היית על סמים? נופ שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? ממ שהייתי הרבה יותר קטנה קפצתי עם חברה על הספה ונפלתי על השולחן זכוכית ונפתח לי הראש
זה מסביר הכל.... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? מממ שהייתי קטנה יותר בכיתה ו' וחזרתי אחרי כמה דקות חח חטפת מכות? חחח כה החטפת מכות למישהו? כןן! התחילו איתך? יאפ היית על במה? כןן ישנת מחוץ לבית? כן! חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן! לא אכלת יום שלם? כן! דיברת בטלפון כל הלילה? לא בדיוק כל הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן! ישנת כל היום? מממ נדמה לי שכן! הרגת מישהו? נמלים וג'וקים חשבת שאתה משתגע? כן חחח נישקת מישהו מאותו מין? לא! בגדו בך? מממ חברה
היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כהה פגשת מישהו מפורסם? כן! הרגת חיה בטעות? כן! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממ סביר להניח שכן.. אבל אולי פעם אחת גנבת משהו? מממ מסטיק היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת... אולי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? תלוי. בקסם? לא באלוהים? יש שם משהו למעלה בשטן? לא בסנטה קלאוס? איש שמן עם זקן ושק מלא מתנות? בטח שכן!!!!!
ברוחות? כן בפיות? לא *הופ פיה מתה* חח סתם כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? מממ כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם
באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? ממ כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? ג'ה נה סה פה.. מייבי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מממ היו כמה עצות טובות.. לא יודעת בדיוק מה לבחור... מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? ענת הכי טוב שלך? ענת שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאי הכי מעט זמן? מירב הכי מצחיק? כרמן הכי קרוב? ענת הכי מוזר? כולן הכי חכם? נועה\אפרת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאי הזמר הכי טוב? כרמן הכי רועש? כרמן האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? איכ לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ענת על מי אתה סומך הכי הרבה? ענת מי מקשיב לבעיות שלך? ענת אילה נטלי כרמן עם מי אתה רב הכי הרבה? ענת אבל ריבים קטנים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד אבל ברוב הזמן האם אתה סומך על אחרים בקלות? על מי שיש סיבה לסמוך אני סומכת
אבל בכלליות כן בבית של מי היית אחרון? ענת האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שצחקת עליו? דניאל\רותם שהלכת איתו לקניות- אמא חח ששבר את הלב שלך? כן, אבל הוא לא יודע שאכזב אותך? אילה שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? דנה שראית איתו סרט? מממ נטלי שדיברת איתו בטלפון? היתה טעות במספר
שראית? חוץ מהמשפחה- אילה מה אתה לובש כרגע? פיג'מה- מכנסיים כחולים גדולים כאלו וחולצה שחורה גם גדולה מאוד ויש מעליה סווטשירט אדום כי קר לי
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא ? לא קוראת שום ספר... תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני מרגישה מצואן מארץ המצואנים! האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מממ חלק ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? מישהו מסוים, השם לא חשוב

eladushi

New member
בע

שם: אלעד גיל:17 עיר:כוכב יאיר מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל? כן הולך לבית הכנסת? כן מדבר עם זרים? לפעמים, לא יודע... ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן! מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? הלוואי אוהב את הקול שלך? כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? עוד חצי שנה ברחת מהבית? לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא בצורה רצינית נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? מקק זה נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו?כן לצערי הייתה לך התמוטטות עצבים?לא חושב קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?כן בשטן? מאמין בקיומו אבל לא בעליונותו בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?ןכן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מי החבר שלך.. מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? מה יעזור לכם שם הכי טוב שלך?כנ"ל שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כנ"ל הכי מעט זמן? אוי איזה טמטום הכי מצחיק? מה יעזור שם? הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? כנ"ל הכי חכם? כנ"ל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כנ"ל הזמר הכי טוב? כנ"ל הכי רועש? כנ"ל האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מה יעזור השם?! על מי אתה סומך הכי הרבה? כנ"ל מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? כנ"ל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכר האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג?מה יעזור לכם שם? שצחקת עליו?כנ"ל שהלכת איתו לקניות-כנ"ל ששבר את הלב שלך? כנ"ל שאכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? כנ"ל שראית איתו סרט? כנ"ל שדיברת איתו בטלפון? כנ"ל שראית? כנ"ל מה אתה לובש כרגע? חולצה כחולה ומכנסיים אפורים , כפכפי טבע נאות כחולים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אלוהים ישמור אני לא נוגע בכלום עכשיו איזה ספר אתה קורא ? תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני מרגיש שאני בשיא המצברוח האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא יודע מה אני קורא מחשבות ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? כרגע לאף אחד

dananit

New member
נראה לי השאלונים האלה יותר

יותר מהנים למי שממלא אותם מאשר למי שקורא אותם שם: דנה גיל:23 עיר:ת"א מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? קוראת WALLA! סלבס מתפלל? קריאת שמע בערב. הולך לבית הכנסת? לא מספיק. מדבר עם זרים? לעיתים ישן עם בובות פרווה? כבר לא יוצא לטיול בגשם? לעיתים מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לעיתים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא. האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים?כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? טרם חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי. בגדו בך? לא ישירות, ברוך השם. היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? ביצר הרע בסנטה קלאוס?לא ברוחות? אמ, בנשמות תועות בפיות? לא במזל? בבחירה באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשמור שבת מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא ועוד חבר מפעם. ועוד חברה וחבר. הכי טוב שלך? אתם לא מכירים אז מה זה משנה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נועה הכי מעט זמן? רותם הכי מצחיק? לידור הכי קרוב? מורן ולידור הכי מוזר? גילי הכי חכם? שי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שי הזמר הכי טוב? ?!!? לא יודעת הכי רועש? אין לי חברים רועשים. אולי עמיעד. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לידור על מי אתה סומך הכי הרבה? מורן מי מקשיב לבעיות שלך? אוי נו די עם השמות כבר עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לעיתים. בבית של מי היית אחרון? של אמא. האם החברים שלך מכירים אותך? לעיתים. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לעיתים. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? לא נוטה לרצות להרוג. שצחקת עליו? לצערי כל בנאדם שני בערך. שהלכת איתו לקניות- אמא ששבר את הלב שלך? יונתן, בנזוגי האחרון שאכזב אותך? יונתן, בנזוגי האחרון שגרם לך לבכות? לידור, היום. ששימח אותך? לידור, היום. שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? מורן שראית? לידור ומורן. מה אתה לובש כרגע? גופיה ותחתונים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ?! כל הגוף נוגע בכל הגוף, הרי הוא מחובר. האצבעות על המקלדת. איזה ספר אתה קורא ? סיפורי מעשיות של הרב נחמן מברסלב תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: עייפה. מקווה לטוב. רוצה לישון. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מקווה. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? ליונתן, בנזוגי האחרון, אבל אפילו גם זה לא. באמת באמת - לאף אחד. לילה טוב

FataLico

New member
../images/Emo41.gifגם לעירקים פולנים יש רגשות!

שם: עופר פטאל גיל: 16 וחצי עיר: ירושלים מעשן? לא על סמים? עוד יותר לא קורא עיתון? כן מתפלל? בכלל לא הולך לבית הכנסת? לבר מצוות מדבר עם זרים? כשאני מתחיל לדבר איתם הם כבר לא זרים. ישן עם בובות פרווה? לא שזכור לי יוצא לטיול בגשם? ריצה של 50 דקות מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? מקלל זה נחשב לדבר אז כן. נוהג? לומד נהיגה בינתיים אוהב לנסוע מהר? כן, בניד פור ספיד אנדרגראונד אוהב את הקול שלך? מאוד. האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? עם גרב על הזין - תשפטו בעצמכם היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? הלכתי מכות היה מהנה והדדי החטפת מכות למישהו? אותו דבר כמו קודם. התחילו איתך? כן היית על במה? הרבה ישנת מחוץ לבית? המון חשבת על התאבדות? של ידידה לא שלי נשארת ער כל הלילה? כן הרבה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא וטוב שכך. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? וכל הלילה, 25 שעות, אמא שלי כמעט חטפה שבץ. הרגת מישהו? אתם קצת קיצוניים פה, לא? חשבת שאתה משתגע? כן. גם עכשיו. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? כן אבל בגדתי חזרה :) היה לך חלום שהתגשם? כן. שניים. עברת על החוק? כן. אני חוצה באדום כל בוקר. פגשת מישהו מפורסם? ספי ריבלין זה מפורסם? הרגת חיה בטעות? בטעות, בכוונה, מה שבא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, פעם אחת בודדה ואני לא מצטער. גנבת משהו? כן. היית בטלוויזיה/ רדיו? גם וגם. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. שוב אנחנו קצת קיצוניים. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? זה דווקא כן. באהבה ממבט ראשון? עוד לפני המבט הראשון. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? שייפלו עוד כי זה יפה לאללה. באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כל לילה מין פרוע וקשה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שאלה כבדה. אני חושב ש"קודם תכדרר אותה ואח"כ תשאל שאלות", שאמר לי חבר שלי אחי, היא אחת המשמעותיות. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אחי הגדול. הכי טוב שלך? מתן לייטר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אותו דבר הכי מעט זמן? נירו לוי הכי מצחיק? אני. אני מפוצל אישיותית. הכי קרוב? דן לוי, הוא גר שני בלוקים מפה. הכי מוזר? אלעד אביטבול. אדישות זאת לא מילה גסה. הכי חכם? אותו דבר כמו עם מצחיק. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עדי גרינברג. הזמר הכי טוב? אותו דבר כמו המצחיק והחכם, והצנוע אם היה אז גם. הכי רועש? שי אלמוג, מתופף. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? שתינו על בחורה או אחד על השני? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? הפרטים שמורים במערכת. על מי אתה סומך הכי הרבה? לייטר. אגדה של אמון הדדי. מי מקשיב לבעיות שלך? אין לי כ"כ, אבל בד"כ קיסלסי. עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רב, בכלל אתאיסט. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אין תמיד. בד"כ. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. אני דיי קשה בעניין. בבית של מי היית אחרון? עומרי רחמוט. האם החברים שלך מכירים אותך? לגמרי. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא, שנאה היא טעות. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אחותי הקטנה. עדיין מעוניין. שצחקת עליו? שלומי. שהלכת איתו לקניות- אבא ששבר את הלב שלך? אפרת שאכזב אותך? אותו דבר שגרם לך לבכות? אותו דבר, היא מככבת. ששימח אותך? לייטר, שברחנו מהקורס להופעה של משינה. שראית איתו סרט? אחי הגדול וחברה שלו, הנוסע. שדיברת איתו בטלפון? עומרי רחמוט. שראית? אמא שלי. מה אתה לובש כרגע? תחתונים וסווצ'רט. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המקלדת היא עדיין לא חלק מהגוף שלי. איזה ספר אתה קורא ? משו של רם אורן. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: נמאס לי ממש מהשאלון הזה. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? עם מערכת הפורומים של תפוז. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? בוודאי. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יותר מדי. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? אפרת, הכוכבת מהשאלות ההן.

A N I g M A

New member
../images/Emo9.gif

שם: סיוון גיל: 17 ותשעה חודשים
עיר: ירושלים מעשן?: פיכ, לא. על סמים?: פיכ, לא. קורא עיתון?: פיכ, לא. מתפלל?: פיכ, לא. סתם, כן :) הולך לבית הכנסת?: ביום כיפור. מדבר עם זרים?: כן ישן עם בובות פרווה? : לא יוצא לטיול בגשם?: כן
מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? כן:/ נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? בערך האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן:] אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? המון ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן, אם נמלה נחשבת. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לויודעת. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? עדסיט הכי טוב שלך? אנאערף.. נועה. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? המממ תמר הכי מעט זמן? הממ עומר הכי מצחיק? יערה הכי קרוב? עדסיט הכי מוזר? פיצ
הכי חכם? טליה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מורי ושירית
הזמר הכי טוב? שלומי הכי רועש? שלומי האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם יערה על מי אתה סומך הכי הרבה? עדסיט מי מקשיב לבעיות שלך? עדסיט עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? יערה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? מעיין שצחקת עליו?
שהלכת איתו לקניות- רות ששבר את הלב שלך? שי שאכזב אותך? שי שגרם לך לבכות? שי ששימח אותך? אוריה שראית איתו סרט? סופי שדיברת איתו בטלפון? מקס שראית? שרה מה אתה לובש כרגע? סוויטשירט וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק. איזה ספר אתה קורא ? לא קוראת תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני עייפה ושמחה ואממ זהו. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לויודעת ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לשלומי

כי נורא נורא משעמם לי P:

שם: יפעת גיל: 17 ו9 עיר: קריות מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? היי, הוא לא שעיר
יוצא לטיול בגשם? כשיורד
מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? אממ כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? חלקי היה לך מקרה חירום רפואי? מה
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כשהייתי קטנה
חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אממ נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אממ לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כמו כולם
נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לעבור טסט D: עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי גנבת משהו? את הממתקים בתפזורת בחנויות האלה ;[ אבל כשהייתי ממש קטנה
היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת, נתנו הרבה טובות
מי החבר שלך... זו שאלה?
מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי הכי טוב שלך? יש כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאיה הכי מעט זמן? :X הכי מצחיק? נו אתם לא תכירו אותם אר הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב? אביתר בנאי
ושחר אבן צור
הכי רועש? שחר אבן צור
האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? חברות עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? שלי
האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? איזו מורה מעצבנת ;[ שצחקת עליו? חברה שלי שהלכת איתו לקניות- חברה שלי ששבר את הלב שלך? בכיתה ה או ו.. שאכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? שלוש חברות שלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס, טי שרט ארוכה וטי שרט קצרה מעל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן איזה ספר אתה קורא ? כרגע כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני עייפה מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תלוי
ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לעצמי, למתנישלאכותבתכאן ולכם

...../images/Emo29.gif

שם: שירי גיל: עוד חודשיים וחצי, 15 עיר: אזור ירושלים, בערך כזה. נמ... מעלה אפרים אם זה אומר משהו למישהו. מעשן? משתדלת שלא, חוטאת כשממש משעמם לי ואני צריכה לעשות עוד פעולה לצד חשיבה. על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? לא, אני אתאיסטית מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? עם החתולה שלי, פרווה אמיתית
יוצא לטיול בגשם? כמה שיותר מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? כמעט ולא נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? אני לא חושבת שאני אוהַב את זה, אני נורא פחדנית בקטעים כאלה. אוהב את הקול שלך? אין לי בעיה איתו.
האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי... אולי למיעוט... לא איזה אוכל מגעיל בכללי
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אמ, נראה לי, אני לא בטוחה עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לכמה שעות, נחשב?
חטפת מכות? לא, החטפתי מכות החטפת מכות למישהו? ^ התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? בערך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא עד כדי כך, לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן... היה לך חלום שהתגשם? לא חושבת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? המון הרגת חיה בטעות? חרקים וכאלה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, =\. גנבת משהו? כן
בכיתה ד'
, 2 דיסקים בשווי 170 שקל בערך היית בטלוויזיה/ רדיו? בטלוויזיה, לכמה שניות הייתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת, לא היה לי איזה משהו גדול קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא, אבל לפעמים כשאני קוראת ומוצאת צירוף מקרים זה נחמד כזה. בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? קצת בפיות? לא במזל? בשבילי מזל זו צורת ביטוי ולפעמים יכול משהו להתפקשש, זה לא קשור במזל, או בגורל, זה סתם כי 'ככה יצא', אם מזל זה הביטוי לכך - אז שיהיה. זה לא משהו מלמעלה בשבילי. באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אה, אם יוצא לי, מה אכפת לי. באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המון, אבל הן אף פעם לא התממשו הודות לעצה, זה בד"כ מצבים שאני לא מסוגלת לשלוט בהם - הגיונית ככל שאהיה. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אמ, חברות קרובות מאוד. הכי טוב שלך? כמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמ, יעל, קורין, יובל הכי מעט זמן? לא זוכרת... כאלה מהאינטרנט הכי מצחיק? נועה הכי קרוב? כמה הכי מוזר? מיכל
הכי חכם? אה, לא יודעת, הרבה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אפאחד, אני קרובה אל כל מי שחשוב לי כרגע. הזמר הכי טוב? אין לי חברים ששרים... אולי הייתה פעם, גל, עכשיו לא הכי רועש? חח אורטל
האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? ממ קצת אולי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני כבר לא... על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה?... מי מקשיב לבעיות שלך? בעיקר נועה, ג'ניה ונופר עם מי אתה רב הכי הרבה? ג'ניה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אני חושבת שכן, לרוב. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, תכונה מגונה. בבית של מי היית אחרון? וואי כמה ימים כבר לא הייתי בבית של חברים, תמיד נפגשים בחוץ או משהו. אז כנראה נופר. האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא, רק ברגעים של תסכול עמוק. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אמ, אבי אולי [לא אבא שלי, ילד שקוראים לו אבי] שצחקת עליו? לא זוכרת
אולי יובל שהלכת איתו לקניות- 'קניות'... קניתי דיסק [נו של אביתר] עם נועה ואדר ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? נופר שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? יעל, אור, קורין, דייב שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? סתם חולצה קרועה של בצפר, טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק... אני מקלידה איזה ספר אתה קורא ? "למאטיס יש את השמש בבטן", של יהודית קציר תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: בסדר, רגיל, עייפה, ארבע, חמש האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן - יובל, נועה, גלעד, אדר, יעל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אביתר, הראשון אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא ממש ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? יש חלקים מסויימים שפעם הייתי מקדישה, עכשיו כבר לא, זה חלקים רעים, אני לא רוצה שיהיה רע.

heaven is here

New member
אממ

שם:שירה גיל:18 עיר:ראשל"צ מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? כשצריך ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא;( אוהב לנסוע מהר? למה לא? אוהב את הקול שלך? לא האם אי-פעם... פגעת בעצמך? אמ יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט:X ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?מה חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? :X פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית בטלוויזיה/ רדיו?כן הייתה לך התמוטטות עצבים? אמ קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא בקסם?כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? לא אהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ל באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות בשקט מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך?עדי הכי טוב שלך?עדי עינב שאתה מכיר הכי הרבה זמן?עינב הכי מעט זמן? רותם הכי מצחיק? שלומי הכי קרוב?עדי עינב הכי מוזר? גלעד הכי חכם? שגיא שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? גלעד הזמר הכי טוב? סיוון הכי רועש?נטלי האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?:X עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי מי מקשיב לבעיות שלך?מי שרוצה עם מי אתה רב הכי הרבה?אמ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אולי כן אולי לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? יאפ בבית של מי היית אחרון? עדי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?רק כשהיא באמת טעות מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? לא רוצה להרוג:X שצחקת עליו?עמית שהלכת איתו לקניות- אינה ששבר את הלב שלך?סיוון שאכזב אותך?עדי שגרם לך לבכות?סיוון ששימח אותך?אינה שראית איתו סרט?אחי שדיברת איתו בטלפון?עדי שראית? דקלה אינה מיטל מה אתה לובש כרגע? בגדים[?] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אמ איזה ספר אתה קורא? משו על חתונות:X תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים:לדעתי יכול להיות יותר טוב האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? אכן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?אמ ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לי

cornflakeboy

New member
גמני גמני!

שם: חנן גיל: 16 וחצי עיר: נתניה מעשן? לא באופן קבוע על סמים? לא.. קורא עיתון? לעתים רחוקות מאוד. מתפלל? לעצמי. הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? כשהם נחמדים :) ישן עם בובות פרווה? כבר לא.. יוצא לטיול בגשם? לא. שונא להירטב.. מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לעתים רחוקות מאוד נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא במיוחד האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? מממ... לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? עוד לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן חטפת מכות? לא משהו רציני החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה? לא משהו מעבר לטקס סיום של כיתה ג' ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אולי. לא זוכר.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? הרבה ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? מממ.. כן, אולי :) נישקת מישהו מאותו מין? כן.. הרבה.. :) בגדו בך? ממ.. כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא חוק פלילי :) פגשת מישהו מפורסם? המון פעמים. הרגת חיה בטעות? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא שזכור לי היית בטלוויזיה/ רדיו? רק בקהל בטלוויזיה.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? לא יודע בשטן? לא יודע בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אני. הכי טוב שלך? יש כמה. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יש הרבה שאני מכיר מהגן עד עכשיו הכי מעט זמן? חח.. לא יודע הכי מצחיק? לא יודע הכי קרוב? לא יודע הכי מוזר? לא יודע הכי חכם? לא יודע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אייל הזמר הכי טוב? וואו זה קשה. טוב אם מדברים על זמר ממין זכר אז אביתר (ועברי) הכי רועש? אממ לא יודע.. אוף אני לא טוב בזה.. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החבר שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? יש כמה אנשים. מי מקשיב לבעיות שלך? אני עם מי אתה רב הכי הרבה? משתדל שלא לריב עם אנשים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי במה ובמי. בבית של מי היית אחרון? חן האם החברים שלך מכירים אותך? ממ.. כן.. לא לגמרי אבל כן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אף פעם לא.. מי היה האדם האחרון... (לא ברור לי הסעיף הזה. אני אמור לציין שמות? מה זה אומר למי שקורא את זה?) שרצית להרוג? לא יודע שצחקת עליו? מממ בטח ג'ן או חן (ידידות טובות) שהלכת איתו לקניות- בטח ג'ן.. לא זוכר.. ששבר את הלב שלך? יונתן שאכזב אותך? אייל שגרם לך לבכות? אייל ששימח אותך? החבר שלי שראית איתו סרט? חן שדיברת איתו בטלפון? החבר שלי שראית? אחותי שישנה פה לידי מה אתה לובש כרגע? חולצת בית ספר ומכנס טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? נוגע במקלדת, לא בגוף.. איזה ספר אתה קורא ? "מלאך האש - על שירת יונה וולך" של לילי רתוק - בפעם האלף בערך. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: לא יודע לא יודע לא האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודע.. אין לי הרבה קשר למין השני.. לפחות לא קשר רומנטי שאני אוכל לדעת דבר כזה.. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? אף אחד. משתדל לא לשנוא או להרגיש רגשות שליליים במיוחד כלפי אף אחד.

למעלה