שאלון !

תשובות...

שם: זוהר גיל:21 עיר:ק.דן (במקור חדרה ואסע להורים כנראה לראות את אביתר בפרדס חנה) מעשן? ממש לא.. על סמים? לא.. קורא עיתון? ברור מתפלל? לפעמים הולך לבית הכנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? אממממ... ישנה עם בובות אדם,זה נחשב? יוצא לטיול בגשם? ברור , הכי כיף.. מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? עכשיו,כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן.. היית על סמים?כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן לפני שבוע יצא מהמם :) (ניתוח באף-מדהיםםםם) ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?כן..בערך היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא זוכרת,אולי גנבת משהו? כן,גלויה כשהייתי בכיתה א היית בטלוויזיה/ רדיו?כן-רדיו הייתה לך התמוטטות עצבים? בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן..סיוט האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא... ברוחות? כן בפיות? יש כפיות בעולם אז כן,אני מאמינה בהם במזל?כן באהבה ממבט ראשון?קרה לי אז כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא חשבתי על זה אף פעם... אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות קצת סובלנית ולהאמין בעצמי מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אממממממממממממממ חברה בשם שירי הכי טוב שלך?היא שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמממ היא הכי מעט זמן? שירי אחרת חחחח הכי מצחיק? שירי 1 הכי קרוב? שירי 1 הכי מוזר? אמממ אקס הלפני אחרון הכי חכם? האקס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?האקס הלפני אחרון למרות שאיןלי מושג למה הזמר הכי טוב?אביתר הכי רועש? לא יודעת האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אממממ אקס אחרון על מי אתה סומך הכי הרבה? אקס אחרון מי מקשיב לבעיות שלך? כנל עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?רק אקס אחרון האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של אמא ואבא האם החברים שלך מכירים אותך? כן, הם חברים האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ללפני אחרונה,כן מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אקס לפני אחרון שצחקת עליו? כנל... שהלכת איתו לקניות-שירי ששבר את הלב שלך? שכן שאכזב אותך? אקס לפני אחרון שגרם לך לבכות? כנל ששימח אותך? אקס אחרון שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? שכן מהקיבוץ כי אני אצל ההורים שראית? חברה הכי טובהשירי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה כחולה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא ?סיימתי לפני כמה ימים "ימי שלישי עם מורי"=מומלץ תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אושר,שמחה,אהבה,עצב,אכזבה. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לצערי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן,אחרי הניתוח אני מדהימה ביופיי :) ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לאקס לפני אחרון שלי... ואם הוא קורא, שיסתכל מהר על המילים...

והנשמה, אין לה סוף..

שם: ליאור. גיל: 17[?]. עיר: לא עיר. מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? רק את הטור של דאום. מתפלל? לא. הולך לבית הכנסת? לא. מדבר עם זרים? לפעמים. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? כן. מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? בד"כ לא. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? כן. אוהב את הקול שלך? כן ולא. האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. /: ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנתי? כן. בלי? לא...אלא אם כן מדובר על תקופת היסודי. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? משהו. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? נישקו אותי. בגדו בך? כן. בערך כזה. היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. זנות. גנבת משהו? כן. היית בטלוויזיה/ רדיו? כן. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ. האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "עזבי אותו." מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אני, או מדלן. הכי טוב שלך? מדלן. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חן. הכי מעט זמן? אביב[?]. הכי מצחיק? המ. אין. הכי קרוב? מדלן? הכי מוזר? אין לי כאלה. הכי חכם? יפעת או אוהד או משהו. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מריאן? לאדעת. הזמר הכי טוב? אני[?]. הכי רועש? מדלן. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? עשיתי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מדברת. על מי אתה סומך הכי הרבה? מדלן. מי מקשיב לבעיות שלך? מדלן. עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? של השכנה. האם החברים שלך מכירים אותך? חלק קטן מהם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? דורון. שצחקת עליו? משה. שהלכת איתו לקניות - אמא[?]. ששבר את הלב שלך? א'. שאכזב אותך? דורון. שגרם לך לבכות? דורון. ששימח אותך? מדלן. שראית איתו סרט? אחי. שדיברת איתו בטלפון? יובל. שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? סתם משהו. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בטן כזה. איזה ספר אתה קורא ? על סיירת מטכ"ל. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני עייפה ושורפת לי העין. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אביתר בנאי - הזאב והאיילה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אני יודעת שלא. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? בלאט. לא אכתוב את זה.

ואני...

שם: הגר גיל:18 עיר:באר-שבע מעשן? כן על סמים?לא קורא עיתון? כן, אנשים שלא קוראים הם אנשים מנותקים. מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן. יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?כן, אבל אין לי רישיון
אוהב את הקול שלך? רוב הזמן לא. האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? פעם אחת. היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן, שתיים בעיניים ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן, אבל לא רציני ... התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כמו כולנו נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?פיזית לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?לא ממש.. עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? בטח כמה נמלים... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו?כן, בטלויזיה.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם את מאמין... באסטרולוגיה? לא ממש.. בקסם? לא באלוהים?לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן, ברור שיש לה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כשאתה אוכל קורנפלקס, אל תחכה יותר מדי עם החלב כי אז הוא נהיה מגעיל כזה... מי החבר שלך...יש לי כמה דווקא. מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אין לי מושג הכי טוב שלך?אין כזה שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מור וורה. הכי מעט זמן? אנערף הכי מצחיק? אני לא רואה מה הטעם זה לא שאנשים פה מכירים אז... הכי קרוב? שוב הכי מוזר? אותו כנ"ל הכי חכם? ... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ... הזמר הכי טוב? .. הכי רועש? .... האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דניאלה-כי היא בצבא. על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? ... עם מי אתה רב הכי הרבה? .... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ורה האם החברים שלך מכירים אותך?לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אני בעד אור ואהבה. שצחקת עליו? ילד מהכיתה. שהלכת איתו לקניות- ורה ששבר את הלב שלך? **** שאכזב אותך? יותר מדי שגרם לך לבכות? לא צריך להרחיק לכת... ששימח אותך? :-\ שראית איתו סרט? נטע מור וורה שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? חופית מה אתה לובש כרגע? מכנס דיגים וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא ?"קילומטר ויומיים לפני השקיעה" תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני ממש ממש ממש עייפה. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כמובן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא. ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לעצמי.

238

New member
אני:

שם:רחלי גיל:24 עיר:עפולה מעשן?לא על סמים?לא קורא עיתון? לפעמים,כשיוצא... מתפלל?משתדלת הולך לבית הכנסת?בעיקר בחגים. מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה? נ ג מ ל תי
יוצא לטיול בגשם? ברור,הכי כיף... מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? רק כשאין ברירה. נוהג?ב ר ו ר
אוהב לנסוע מהר? ב ר ו ר אוהב את הקול שלך?
האם אי-פעם... פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?כשהייתי קטנה היינו הולכים חופשי בצ'כונה החטפת מכות למישהו?כנ"ל התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כ-ן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא[ בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?עדיין לא... עברת על החוק?לנהוג מהר נחשב? פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?ל-א סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כשהייתי קטנה,סוכריות בסופר היית בטלוויזיה/ רדיו?לא הייתה לך התמוטטות עצבים?עוד לא...
קפצת בנג'י?הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם את מאמין... באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?
,לא. ברוחות?לא בפיות?לא[ במזל? לא באהבה ממבט ראשון?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?עוד לא יצא לי לראות |כוכב| נופל אבל אם יצא לי,אני אבקש ,בשביל הקטע... באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?אין לו גוף,לכן גם אין לו מין... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללמוד לא בגלל שחייבין,או בגלל שמורה מכריח אותך,אלא את מה שמעניין אותך. מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך?הדסה הכי טוב שלך?הדסה,שני שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אברמ... הכי מעט זמן?אורה הכי מצחיק?משיח הכי קרוב?הדסה הכי מוזר?אין לי חברים מוזרים... הכי חכם?שני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הזמר הכי טוב?שלמה ארצי הכי רועש?נירוונה האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?הדסה על מי אתה סומך הכי הרבה?על עצמי. מי מקשיב לבעיות שלך?כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?עם אחותי הדס.(לא רבה,מתווכחת...
) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא כ"כ... בבית של מי היית אחרון?של דודים שלי. האם החברים שלך מכירים אותך?די מכירים. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג?לא רוצה להרוג אפ'חד. שצחקת עליו?דוד שלי שהלכת איתו לקניות?הדסה ששבר את הלב שלך?עדיין לא היה כזה. שאכזב אותך?אמא שלי שגרם לך לבכות?כנ"ל ששימח אותך?אורה שראית איתו סרט?שני שדיברת איתו בטלפון?רחלי שראית?אחי הקטן מה אתה לובש כרגע?חולצה שחורה,חצאית תכלת. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?רגל איזה ספר אתה קורא ?העבד של בשביס זינגר,מילכוד 22 ג'וזף הלר. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים:ממש ממש ממש ממש מבואסת...
האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?נראה לי שכן ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה?

../images/Emo182.gifואני

שם:ליאור גיל:16 עיר:ירושלים מעשן? מנסה שלא על סמים? מנסה שלא קורא עיתון? מנסה שלא מתפלל? " קצת קשה אז דתיים" ככה זה הולך לבית הכנסת?כיפור מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם?כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?לא יודעת האם אי-פעם... פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים?כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? איזו טלפאתיה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך?כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו?כן הייתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כמה שבא לו:-9 מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? נעמה הכי טוב שלך?נעמה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאל הכי מעט זמן? ירדן הכי מצחיק? ירדן הכי קרוב? נעמה הכי מוזר? לורה בל הכי חכם? נועם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נועם הזמר הכי טוב? דניאל זמיר הכי רועש? חוץ ממני? מרג'י האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם..נעמה על מי אתה סומך הכי הרבה? נעמה מי מקשיב לבעיות שלך? נעמה נתי ותומר עם מי אתה רב הכי הרבה? נועם וליאל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? תומר האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? פט שצחקת עליו? מיכאל שהלכת איתו לקניות-ירדן ששבר את הלב שלך? תומר שאכזב אותך? נועם שגרם לך לבכות? תומר ששימח אותך? תומר שראית איתו סרט? רותמיקס שדיברת איתו בטלפון? נתי שראית? רחלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברך איזה ספר אתה קורא ?התפסן בשדה השיפון תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני עייפה ובא לי למות האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן,מטאליקה בביצוע אקוסטי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? דניאל.

HyperD

New member
רשמתי הודעה , אני גם יכול לרשום פה

שם : ניבו עיר : ראשון מעשן : כה על סמים : אני בצבא , לא רלוונטי קורא עיתון : כל בוקר מתפלל : לא הולך לבית כנסת : לא מדבר עם זרים : הרבה ישן עם בובות פרווה : אזיקי פרווה נחשב ? יוצא לטייל בגשם : כן יצאת מהמדינה : כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא : בעע ,לא היית מאוהב : באמת , לא... כשאני משקר לעצמי על דברים שקרו פעם אז כן שחית בעירום : כן היה לך מקרה חירום רפואי + ניתוח : כן ברחת מהבית : כן חטפת מכות : כן החטפת מכות :קצת התחילו איתך : כן היית על במה : לא ישנת מחוץ לבית : צבא , אז יש מצב (אני לא ג'ובניק , סליחה מראש אם פגעתי במישהו בפורום זה) !! חשבת על התאבדות : הרבה נשארת ער כל הלילה : כן לא אכלת יום שלם : כן דיברת בטלפון כל הלילה : כן ישנת עם מישהי בלי סקס : כן ישנת כל היום : כן הרגת מישהו : לא חשבת שאתה משתגע :הקולות שלי בראש אומרים לי להגיד כן נישקת מישהו מאותו מין : כן בגדו בך : כן היה לך חלום שהתגשם : כל הזמן עברת על החוק : :)) פגשת מישהו מפורסם : כן הרגת חיה בטעות : לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות : כן גנבת משהו : כן היית בטלוויזיה : כן הייתה לך התמוטטות עצבים : כן קפצת בנג'י : לא היה לך חלום שחזור כמה פעמים : כה האם אני מאמין?!: לא יש הרבה דברים וכוחות מסתוריים בעולם הזה ספק אם אני מאמין ספק אם לא אבל נחמד לגלות כל פעם דברים מוזרים בדרך כלל העצות שאני מקבל הם ממני אז הכי חשוב , איש איש באמונתו יחיה תהיו סובלנים לא כולנו אותו דבר ואין דבר כזה חרא מוזיקה , יש מוזיקה שאתה פשוט לא אוהב (חוץ ממזרחית , חרא מוזיקה !!! ) :d

למעלה