תשובות...
שם: זוהר גיל:21 עיר:ק.דן (במקור חדרה ואסע להורים כנראה לראות את אביתר בפרדס חנה) מעשן? ממש לא.. על סמים? לא.. קורא עיתון? ברור מתפלל? לפעמים הולך לבית הכנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? אממממ... ישנה עם בובות אדם,זה נחשב? יוצא לטיול בגשם? ברור , הכי כיף.. מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? עכשיו,כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן.. היית על סמים?כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן לפני שבוע יצא מהמם
(ניתוח באף-מדהיםםםם) ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?כן..בערך היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא זוכרת,אולי גנבת משהו? כן,גלויה כשהייתי בכיתה א היית בטלוויזיה/ רדיו?כן-רדיו הייתה לך התמוטטות עצבים? בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן..סיוט האם את מאמין... באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא... ברוחות? כן בפיות? יש כפיות בעולם אז כן,אני מאמינה בהם במזל?כן באהבה ממבט ראשון?קרה לי אז כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא חשבתי על זה אף פעם... אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות קצת סובלנית ולהאמין בעצמי מי החבר שלך... מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? אממממממממממממממ חברה בשם שירי הכי טוב שלך?היא שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמממ היא הכי מעט זמן? שירי אחרת חחחח הכי מצחיק? שירי 1 הכי קרוב? שירי 1 הכי מוזר? אמממ אקס הלפני אחרון הכי חכם? האקס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?האקס הלפני אחרון למרות שאיןלי מושג למה הזמר הכי טוב?אביתר הכי רועש? לא יודעת האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר?כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אממממ אקס אחרון על מי אתה סומך הכי הרבה? אקס אחרון מי מקשיב לבעיות שלך? כנל עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?רק אקס אחרון האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של אמא ואבא האם החברים שלך מכירים אותך? כן, הם חברים האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ללפני אחרונה,כן מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אקס לפני אחרון שצחקת עליו? כנל... שהלכת איתו לקניות-שירי ששבר את הלב שלך? שכן שאכזב אותך? אקס לפני אחרון שגרם לך לבכות? כנל ששימח אותך? אקס אחרון שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? שכן מהקיבוץ כי אני אצל ההורים שראית? חברה הכי טובהשירי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה כחולה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא ?סיימתי לפני כמה ימים "ימי שלישי עם מורי"=מומלץ תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אושר,שמחה,אהבה,עצב,אכזבה. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לצערי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?כן,אחרי הניתוח אני מדהימה ביופיי
ושאלת בונוס בנושא אביתר : כשאתה שומע את " תאטרון רוסי", למי היית מקדיש את זה? לאקס לפני אחרון שלי... ואם הוא קורא, שיסתכל מהר על המילים...
שם: זוהר גיל:21 עיר:ק.דן (במקור חדרה ואסע להורים כנראה לראות את אביתר בפרדס חנה) מעשן? ממש לא.. על סמים? לא.. קורא עיתון? ברור מתפלל? לפעמים הולך לבית הכנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? אממממ... ישנה עם בובות אדם,זה נחשב? יוצא לטיול בגשם? ברור , הכי כיף.. מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? עכשיו,כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן.. היית על סמים?כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן לפני שבוע יצא מהמם