שאלון

M A R K I

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

|העתק| השאלון גנוב כמובן, איך לא מפורום אביב גפן! שם: כינוי חיבה של החברים: של המשפחה: זכר/נקבה? גיל: פירסינג: קעקועים: יישוב? איפה זה בארץ? פנוי/תפוס: איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? מה ההרחבה שלך בביצפר? _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? עשית תאוריה? עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה? מים? בירה? וודקה? חתולים? כלבים? על האש? צמחונים? אלוהים? יש/אין? עגבניות? שיער ארוך לבנים? שיער קצר לבנות? לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? כובעים? פירה תפו"א: סנפלינג: ללכת לבד בחושך: ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? קרפלך/קניידלך? חתול/כלב? ___________ מה אתה אומר על BD ? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אי פעם עישנת (סיגריות)? אי פעם עישנת (לא סיגריות)? אתה נוהג לשתות? כמה? אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ממה אתה הכי מפחד? בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? מה התכונה הגרועה ביותר שלך? מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? אתה בריא בדרך כלל? כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? את/ה ילד/ה של אבא או אמא? מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? מי האשה הכי יפה בעולם? מי הגבר הכי יפה בעולם? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אתה בן יחיד? אתה יתום מאב/אם? יש לך בע"ח? אתה דתי? היית פעם בהופעת מוזיקה? אתה צמחוני? אתה טבעוני? אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? איזה שיר מתנגן עכשיו? איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? יש לך חצ'קונים? וטראנסים? היית פעם בחול? איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב? שברת למישהו פעם את הלב? בגדו בך? סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? מה היו התוצאות? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? צמת ביום כיפור? אי פעם צמת ביום כיפור? מה דעתך על לצום ביום השואה? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? וחזק פיזית? וחזק נפשית? אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כמה אנשים? כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אתה מרוצה מראש העיר שלך? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

נו,אני יענה שוב../images/Emo3.gif

שם:הדר כינוי חיבה של החברים:סטייק:p של המשפחה:
זכר/נקבה?נקבה גיל:14 פירסינג:בינתיים לא קעקועים:כ"נל יישוב?ק.חיים איפה זה בארץ?ליד חיפה[?] פנוי/תפוס:פנוי איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש)שולה
כמה יח"ל מתמטיקה?עזבו אותכם,אני כיתה ח'
כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל מה ההרחבה שלך בביצפר?כנ"ל _______________ *מוותרת לא הגעתי לגיל
* את/ה לומד/ת נהיגה? עשית תאוריה? עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה?איכ,רק דיאט מים?טעים בירה?רר
!! וודקה?נההה חתולים?מתה עליהם
כלבים?לא אוהבת על האש?-?- צמחונים?מקנאה בהם,כל הכבוד. אלוהים? יש/אין?יש ואין עגבניות?איכ שיער ארוך לבנים?
רר שיער קצר לבנות?
רר לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים?תלוי כובעים?איכ פירה תפו"א:מה? סנפלינג:לא ניסיתי ללכת לבד בחושך:מה רע? ______________ מה עדיף: פירה/פסטה?פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?נמנעת,אבל אם כבר המבורגר קרפלך/קניידלך?קשה מידי....
שניהם חתול/כלב?חתול! ___________ מה אתה אומר על BD ?מה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים?לא אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק?ישמצב איך?לא זוכרת גנבת פעם?כה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אי פעם עישנת (סיגריות)?כן אי פעם עישנת (לא סיגריות)?לא אתה נוהג לשתות? כמה?לא סופרת אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לאאאאא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה?ממש לא מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?הכל מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך?איכ איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?אין ממה אתה הכי מפחד?מהמוות[?] בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?:X מה התכונה הגרועה ביותר שלך?לא יודעת מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?חוסר הקשה ואיכפתיות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?כן ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?לא נישקת בחור?לא אתה סטרייט/ית?אולי אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?לא היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה?לא עשיתי משו ממש מטורף יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?לא הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה?שחור\כחול כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?2 סבים וסבתא אתה בריא בדרך כלל?כה כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור?כדור את/ה ילד/ה של אבא או אמא?לא זה ולא זה מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית?לא זוכרת...נראלי 87 בהבעה
כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל?כל המבחנים במת' קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)לא
אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא?לא אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין?לא.... אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא מי האשה הכי יפה בעולם?אנג'ליה ג'ולי
מי הגבר הכי יפה בעולם?לאדעת שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?לא בקיאה בזה זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה)לא רואה את זה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה)כנ"ל אתה בן יחיד?לא אתה יתום מאב/אם?חס וחלילה יש לך בע"ח?לא אתה דתי?לאאא היית פעם בהופעת מוזיקה?מנהסתם אתה צמחוני?לא
אתה טבעוני?לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח?חס וחלילה איזה שיר מתנגן עכשיו?עברי לידר-הזמן עכשיו איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו?שייגעצ
מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?דניאל סלומון
מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה?אמ..היהודים בקונגרסים נראלי איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?לאדעת איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב?מעבר לכפתיים אתה אוהב מוזיקה מזרחית?לאא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?מתולתל אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?לא בהיר יש לך חצ'קונים?כה
וטראנסים?תלוי...אינפקטד זאת איכות
היית פעם בחול?כה איפה פעם אחרונה היית בחול?צרפת....*עוד 3 שבועות בולגריה* אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב?לא שברת למישהו פעם את הלב?לא בגדו בך?לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?ישמצב מה היו התוצאות?לאדעת מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים?1 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת?נעע צמת ביום כיפור?כה אי פעם צמת ביום כיפור?כה מה דעתך על לצום ביום השואה?
מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?6-7 וחזק פיזית?6 וחזק נפשית?2 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית?לא כמה אנשים? כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?לא אתה מרוצה מראש העיר שלך?לא מכירה אותו כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל?צה"ל יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?לא הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא?לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן
!! 3. או במחבת

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif אני אוהבת את השאלונים האלו :)

שם: דנה. כינוי חיבה של החברים: דנדוש, דנדה, דנונה. של המשפחה: דני, דן. זכר/נקבה? נקבה. גיל: 17 וחצי. פירסינג: בטבור ובאוזן למעלה. קעקועים: אין. יישוב? רמת-גן. איפה זה בארץ? במרכז. פנוי/תפוס: פנויה. איך קוראים לסבתא מצד אמא? חביבה ז"ל. כמה יח"ל מתמטיקה? 3 יחידות. כמה יח"ל אנגלית? 5 יחידות. מה ההרחבה שלך בביצפר? סוציולוגיה-פסיכולוגיה. את/ה לומד/ת נהיגה? לא. עשית תאוריה?, עברת?, עשית טסט פנימי?, עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי), עשית טסט חיצוני?, עברת? לא לומדת נהיגה. מה יחסך אל: קולה? לא משהו והורס את השיניים. מים? טעים, טעים, טעים! במיוחד כשממש צמאים! בירה? לא כזה טעים, אבל צריך להתרגל לטעם כדי לאהוב. וודקה? טעם מגעיל אבל כיף. חתולים? לא כ"כ אוהבת. כלבים? גם לא כ"כ, אבל עדיף על חתולים. על האש? יאמייייייייי :) צמחונים? אני לא, אבל שיהיה להם בכיף. אלוהים? לצערי, לא מאמינה בו. עגבניות? יצאו לי מכל החורים. שיער ארוך לבנים? יפה!
שיער קצר לבנות? לא יפה. לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? אני לא מסוגלת לעשות את זה. כובעים? תלוי איזה.. פירה תפו"א?|סדגש טעים. סנפלינג? לא יודעת מה זה..
ללכת לבד בחושך? תלוי איפה, אבל לרוב מפחיד. מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה. שניצל/המבורגר? המבורגר. קרפלך/קניידלך? קניידלך. חתול/כלב? כלב. מה אתה אומר על BD? מה זה? מי זה? אי פעם בגדת בבן הזוג? בחיים לא. עברת פעם על החוק? כן. איך?
גנבת פעם? כן, פעם. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כן. כמה?|סדגש כמעט כל יום. אי פעם עישנת? (לא סיגריות) לא. אתה נוהג לשתות? כן. כמה?
כל כמה חודשים. אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? חלקית. אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? מאיפה לי.. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? בהחלט הייתי, לא משנה מה. מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? שיער ולא זוכרת מה עוד. איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? לא משנה לי. ממה אתה הכי מפחד? שיבגדו בי. בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? עד הכתפיים בערך. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? רגישה מידי! חלשה.. בעע. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? שקרנים, אינטרסנטים, נצלנים, אנשים שדורכים על חלשים מהם. אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן, אני בתולה. ובלי להתחרמן בכלל? אני חושבת שכן.. לא זוכרת :| נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? כן. אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא ולא! היה כיף? לא. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת.. איך היה? לא זוכרת. יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כן, סבתא. הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? אדום ושחור. כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? סבתא אחת וגם סבא. אתה בריא בדרך כלל? כן. כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? של אבא. מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? נכשל.. כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? המון. קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) לא. אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? משחת עיניים נחשב? מי האשה הכי יפה בעולם? הגר. מי הגבר הכי יפה בעולם? הגר. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? הגר. זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: דניאל סלומון. מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא צופה. מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא צופה. אתה בן יחיד? לא, אחות אחת. אתה יתום מאב/אם? חס ושלום. יש לך בע"ח? לא. אתה דתי? לא. היית פעם בהופעת מוזיקה? ברור! אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? אולי.. איזה שיר מתנגן עכשיו? השריקות מהאף של הגר. איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? היהודים (בלחץ של הגר!) מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? הבנות נחמה. מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? סינרגיה. איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? לא זוכרת. איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מעבר לכתפיים. אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני. אוהב אותו? מאוד! אי פעם צבעת אותו? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בערך חלק.. אוהב את זה? שיהיה.. מה צבע העיניים שלך? חום כהה. אוהב אותו? כן. מה צבע העור שלך? לבן. יש לך חצ'קונים? לא. וטראנסים? איכס! היית פעם בחו"ל? כן. איפה פעם אחרונה היית בחו"ל? פולין :) אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? כן. אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? כן. שברו לך פעם את הלב? כן. שברת למישהו פעם את הלב? כן :/ בגדו בך? למזלי לא. סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא. מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? כולם. באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? סינרגיה, גלעד שגב, הסקורפיונס, שאלה קטנה, פורום הציקמוקים ולא זוכרת מה עוד. צמת ביום כיפור? ניסיתי. אי פעם צמת ביום כיפור? תמיד נשברתי. מה דעתך על לצום ביום השואה? רעיון דפוק. מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 4. וחזק פיזית? 3. וחזק נפשית? 3. אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן. כמה אנשים? אחד. אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? כרגע- לא. יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אממ.. לא. אתה מרוצה מראש העיר שלך? לא אכפת לי. כמה קומות בבית? אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה היחידה. מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום השואה. יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? חס ושלום. יש לך אח/ות בצבא? לא.

hilape

New member
מארקי מארק הנה התשובות שלי לשאלותיך

שם : הילה כינוי חיבה של החברים : הילה פילה
של המשפחה : הילה מגעילה
סתם אני צוחקת שכחתי זכר נקבה :נקבה אישה המילה נקבה נשמעת מזלזלת גיל : 27 קשישה למדיי פירסינג : אינני מחוררת עצמי הקישוט היחידי הוא היופי הטבעי באדם קעקועים : בנשמה :)
ישוב : אינני גרה בישוב איפה בארץ עיר האורות באר שבע פנוי תפוס :) מנותק כמובן תפוסה בחיי ובליבי אני עבד לרגש כמה נפלא לחיות בו איך קוראים לסבתא מצד האימא לצערי אין סבתא מצד האימא עוד אך היא היתה הסבתא הכי רוחנית בעולם וכעת היא עוד יותר
סבתא נפלאה מאין כמוה שמה היה גניה אינני בבית הספר עוד אך קיבלתי 36 יחידות גם מן החיים לומדת נהיגה אכן אלמד בקרוב האם עברתי אני מאמינה שאעבור גם טסט ראשון אפילו בעצימת עיניים
היחס האישי שלי למשקאות קלים קולה : ניתן לומר ביקור יומיומי במרפאות שיניים ברחבי הארץ מים : כמעט ואינני שותה זה מזכיר לי במקצת גלולה מרה בירה : אינני שותה למעט אירועי צדקה ושמחות קטנות
וודקה בודאי רק וודקה
חתולים :גם אהבה לחתולים קיימת כלבים : יחס חם ומסור אני מאוד אוהבת חיות גם דג וציפור בגלל העדינות שבה על האש אני אוכלת אך לעיתים רחוקות מאוד האדם יכול לשרוד גם ללא בשרים בחייו את רואה הילה פעם אחרונה שאת אוכלת משהו שהתהלך על רגליו לפני חמש דקות נקודה חשובה להעיר את האוהבי בשר למינהם וגם אותי צמחונית : אכן אוכלת בעיקר נבטים ושאר ירקות בריאים וטעימים אלוהים קיים בתפיסה האמונה מתחילה את דרכה משם אך אני בהחלט מאמינה כי קיימת משמעות חיצונית עליונה שמפגינה נוכחות שקטה אל תתחמק
עגבניות :כמובן במיוחד עגבניות שרי שיער ארוך לבנים : אין לי כל התנגדות בעיניי זה מרשים ויש בכך סקסיות בולטת שיער קצר לבנות : ישנן נשים שזה מאוד מחמיא להן אך שיער ארוך סקסי יותר יש בכך כוח מסויים הביטו בשמשון ודלילה האם אתם זוכרים מה אירע כאשר גזרו את שערו באכזריות כוחו אבד כובעים : התאמה אישית מושלמת במיוחד כובע גרב כובע ססגוני וכובע רגיל פירה תפוחי אדמה מאוד טעים אוכל לאכול ללא הגבלה סנפלינג אוי זה יהיה ניסיון אבוד קצבת הנכות תגדיל את אחוזיה
ללכת בחושך : אינני הולכת לבדי אפילו באור ***************************************** מה עדיף שניצל או המבורגר שניצל עם סמסום לא אתנגד לקניידלך אני נשמעת כמו איידש אין מאמא :) **************************** בגידה : מעולם לא בגדתי בבן זוגי יש בנינו אהבה רבה מדיי כדי להיות צמאים לתאוות בשרים אחרת ,למרות שטבע הגבר הוא כזה או האישה לעיתים אך אינני בנוייה בטבע הפנימי שלי כך &nbsp

hilape

New member
המשך לשאלון פשוט לא נותר מקום

האם עברתי על החוק ? מעולם לא עברתי על החוק תמיד השתדלתי לבצע סדר האם גנבתי מעולם לא אך גנבו את ליבי לחיוב כמובן אהבתי ************ האם אני נוהגת לעשן סיגריות ****************** היתה לי התנסות זמנית אך זה פסק כמה עישנתי סיגריה אחת בכל יום :) *********************** האם עישנתי ולא סיגריות *********************** אכן אך זו היתה התנסות חד פעמית מיותרת ****************************** שתייה חריפה : מבארות הנפש אני מרוצה מן המראה שלי אכן וגם האחרים מרוצים ממני לא הייתי משנה דבר בחיצוניות שבי מה אהוב עלי בחיצוניות שבי אני אני אוהבת את בן זוגי כפי שהוא ממה אני הכי מפחדת מן הפחד איזה שיער היה לבן זוגי האחרון אותו שיער שהיה לבן זוגי הראשון מפני שזה אותו אחד שיער ארוך וכעת קצר מהן התכונות הגרועות ביותר אצלי אין לי תכונות גרועות מהן התכונות שאני שונאת אצל האחרים חוסר אכפתיות חוסר הערכה לדברים מסויימים רכילויות ושקרים האם ישנתי עם אדם אי פעם מהמין השני ללא סקס ***************************** ישנתי ללא מגעים גופניים בהחלט האם נישקתי בחורה מימי לא אינני נוגעת בפירות אסורים אין בי כל רצון לטעום מהם אין לי משיכה לנשים העדיפות לגברים בלבד only you ****************** האם שיחקתי ברגשותיו של אדם מעולם לא עשיתי זאת במקום בו רגש רב נמצא המשחק אינו מתקיים שוב אנו חוזרים לאותה שאלה מן השאלון האחר אינני עשיתי דברים מטורפים חוץ מלחיות בצורה מטורפת :) אין לי קרוב משפחה שהוא ניצול שואה מה הוא הצבע הדומיננטי במלתחה שחור מה אני עושה כאשר יש לי כאבי ראש לוקחת כדור או שותה מעט מים להקלה מיידית או שוקלת אפשרות נוספת לקחת כדור אחר רצוי ממתכת :) ילדה של אבא או אמא של שניהם מה הוא הציון שקיבלתי במבחן שעשיתי 91 פסיכולוגיה בחינוך האם אני נוטלת תרופה מסויימת באופן קבוע קלונקס בעבורי האישה היפה בעולם לא אחרת מאשר אימי מי הוא הגבר היפה בעולם אבי החבר שלי ודניאל סלומון זמרת ישראלית בעלת קול נפלא בעיניי שירי מימון מי לוקח בכוכב נולד מי שנמצא כאן כעת הכוכב הנולד דניאל סלומון אינני בת יחידה יש רבים אנחנו 4 במשפחת פלד כמובן שיש לי בעל חיים בביתי כלבת אמסטף רגועה במיוחד חביבה להפליא שמה טיבי ולא אחמד טיבי אינני דתיה אך אכן פוסעת אל דרכי האמונה הייתי בהופעת מוזיקה בכל יום בביתי ישנם הופעות כאלה בית מוסיקלי איזה שיר מתנגן עכשיו **************** השקט האחרון :) איזו להקה לא שמעתי וברצוני לשמוע כעת להקת הכל עובר חביבי :)

T h e Rose

New member
חזרתי לכאן ../images/Emo9.gif

שם: רוז כינוי חיבה של החברים: רוזה של המשפחה: רוזי זכר/נקבה? נקבה גיל: 14 וחצי פירסינג: אין קעקועים: אין יישוב? ראשל"צ איפה זה בארץ? במרכז :p פנוי/תפוס: פנוי איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) קראו לה רוזה כמה יח"ל מתמטיקה? נקווה ש4 כמה יח"ל אנגלית? נקווה ש5 מה ההרחבה שלך בביצפר?
_______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה? לא עברת? ^ עשית טסט פנימי? ^^ עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) ^^^! עשית טסט חיצוני? ארג עברת?
_________________ מה יחסך אל: קולה? טעים מים? נחמד מאוד בירה? נמנמ :$ וודקה? כנ"ל חתולים? חמודים כלבים? מתוקים :p על האש? יאמי
צמחונים? בכיף שלהם :) אלוהים? יש/אין? אין עגבניות? אוהבת שיער ארוך לבנים? יפה מאוד שיער קצר לבנות? למה לא לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? סתם שטויות כובעים? חח לא עליי פירה תפו"א: ידש דברים יותר טובים שאפשר לעשות מתפוח אדמה
סנפלינג: נשמע כיף ללכת לבד בחושך: חח טוב ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פירה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? המבורגר קרפלך/קניידלך? שניהם טעימים, אבל עדיף קרפלך חתול/כלב? חתול ___________ מה אתה אומר על BD ? :-O אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא אם כן- הוא/ היא יודע? ^ אם כן- איך נודע לו/לה? ^^ עברת פעם על החוק? לא נראה לי :p איך? ^ גנבת פעם? לא נראה לי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אי פעם עישנת (סיגריות)? לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? בד"כ לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אממ כן אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? נראה לי שכן :S מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? אממ משהו בתחת
מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? השפתיים שלי איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? לא בדיוק משנה חח ממה אתה הכי מפחד? הרבה דברים בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? לא היה מה התכונה הגרועה ביותר שלך? לא יודעת
מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? כל מיני דברים אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? חח כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא היה כיף? ^^ מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? לא זוכרת
יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? היה הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור/ אדום כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? אף אחד לצערי אתה בריא בדרך כלל? כן [טפו טפו טפו
] כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? הייתי של אבא, עכשיו של אמא, כי אין ממש ברירה
מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? אממ לא זוכרת כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? אחד קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ?--- אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? קשה מידי מי הגבר הכי יפה בעולם? כנ"ל שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וני דפ זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה את זה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) כנ"ל אתה בן יחיד? בת, כן אתה יתום מאב/אם? כן יש לך בע"ח? לא אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? כן אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? יכול להיות איזה שיר מתנגן עכשיו? "עניין" של אביב גפן איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? ממ נירוונה מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? רוק עצמאות מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? לא הייתי בכ"כ הרבה איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? מוניקה סקס איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? ארוך, חלק, שטני אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? אפור-כחול-ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן יש לך חצ'קונים? כן וטראנסים? לא היית פעם בחול? כן איפה פעם אחרונה היית בחול? ארה"ב אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? -- שברו לך פעם את הלב? לא שברת למישהו פעם את הלב? לא נראה לי בגדו בך? לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? יכול להיות מה היו התוצאות? הממ..? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 5 או 6 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? מידי פעם בכמה צמת ביום כיפור? לא אי פעם צמת ביום כיפור? לא מה דעתך על לצום ביום השואה? לא חושבת שכדאי מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8 וחזק פיזית? 6 וחזק נפשית? 7 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא כמה אנשים? ^^ כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? חח לא אתה מרוצה מראש העיר שלך? כן כמה קומות בבית? אה אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? הראשונה :p מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום השואה יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: בכלל לא איכס
1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת

אני עונה... ../images/Emo9.gif

שם:
הדס כינוי חיבה של החברים:
דסדס,דרדס,דוסה... של המשפחה:
דסי ,הדסי בעיקר. זכר/נקבה?
נקבה גיל:
16 ושלושה חודשים פירסינג:
בטבור קעקועים:
אין יישוב?
קרית ביאליק איפה זה בארץ?
ליד חיפה פנוי/תפוס:
פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש)
בלה כמה יח"ל מתמטיקה?
4 כמה יח"ל אנגלית?
5 מה ההרחבה שלך בביצפר?
מחול וכנראה שספרות _______________ את/ה לומד/ת נהיגה?
עוד לא,בקרוב.
עשית תאוריה? עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה?
מים?
נחמד
בירה?
שונאת
וודקה?
עוד יותר שונאת חתולים?
אני מאוד אוהבת!
כלבים?
אחת החיות האהובות עלי!!!!
על האש?
נחמד מידי פעם. צמחונים?
שיהנו אם זה מה שעושה להם טוב אלוהים? יש/אין?
לכל אחד יש את האלוהים שלו. עגבניות?
ירק טעים כמו רוב הירקות שיער ארוך לבנים?
לרוב זה דבר מאוד מאוד יפה. שיער קצר לבנות?
תלוי למי. יש כאלה שזה מתאים להן ויש כאלה שלא... לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים?
אני אישית לא צריכה לשקר לאבא שלי אבל זה תלוי בהורים יש כאלה שפשוט צריך להעמיד אותם בפני עובדה. כובעים?
לא בשבילי,תודה. פירה תפו"א:
אני מאוד אוהבת! סנפלינג:
כבר עשיתי,זה אחד הדברים השווים.מחכה לעשות שוב. ללכת לבד בחושך:
שונאאאאת ______________ מה עדיף: פירה/פסטה?
פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר?
שניצל קרפלך/קניידלך?
קניידלך חתול/כלב?
שניהם,הבחירה קשה. ___________ מה אתה אומר על BD ?
מה??? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים?
אף פעם אם כן- הוא/ היא יודע? אם כן- איך נודע לו/לה? עברת פעם על החוק?
כן איך? גנבת פעם?
כן,פעם אחת אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
שונאת סיגריות אי פעם עישנת (סיגריות)?
רק שחטה אחת אי פעם עישנת (לא סיגריות)?
לא אתה נוהג לשתות? כמה?
לא שותה אלכוהול אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?
תלוי,יש ימים שכן ויש ימים שלא. אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה?
לא יודעת,תשאלו אותם... מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?
תגובה אני חושבת. מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך?
את העיינים ואת השיניים. איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?
זה לא ממש משנה לי ממה אתה הכי מפחד?
מוות,סרטן,פרדות ןשיקרה משהו ליקרים לי. בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?
קצר מה התכונה הגרועה ביותר שלך?
רגישות,אוהבת להתווכח. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?
שמשקרים,חוסר נאמנות,שחצנות. אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?
כן ובלי להתחרמן בכלל?
כן נישקת בחורה?
לא נישקת בחור?
כן אתה סטרייט/ית?
כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו?
לא היה כיף? מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה?
סנפלינג אני חושבת.והיה כייייף,הדבר הבא בנג'י יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?
כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה?
צבעוני,אין צבע מסויים כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?
שתי הסבתות אתה בריא בדרך כלל?
כן כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור?
לרוב מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא?
לא ממש,לפעמים. מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית?
לא זוכרת אבל נראה לי ש-80 ומשהו כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל?
3 נראה לי קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן)
אם אני זוכרת אז כן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא?
לא אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין?
לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
ויטמינים מי האשה הכי יפה בעולם?
לאדעת מי הגבר הכי יפה בעולם?
יש כמה... שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה)
אני לא רואה אתה בן יחיד?
לא אתה יתום מאב/אם?
כן
יש לך בע"ח?
כן!!!!! :))) אתה דתי?
לא היית פעם בהופעת מוזיקה?
כן אתה צמחוני?
לא אתה טבעוני?
לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח?
לא בדקתי אבל סביר להניח שכן. איזה שיר מתנגן עכשיו?
ניצוצות-ברי סחרוף איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו?
לא יודעת מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?
רוק"צ מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה?
ניצנים-עברי ואביב איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?
אין כזאת איך השיער שלך:
מגיע עד אמצע הגב גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית?
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
חום אוהב אותו?
כן אי פעם צבעת אותו? אם כן ל

המשך כי לא היה מקום....

אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לא צבעתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
גלי אני חושבת אוהב את זה?
מה שיוצא אני מרוצה מה צבע העיניים שלך?
חום ירוק אוהב אותו?
כן מה צבע העור שלך?
לבן ובקיץ שחום יש לך חצ'קונים? וטראנסים? היית פעם בחול?
כן איפה פעם אחרונה היית בחול?
בגרמניה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן?
לא אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב?
כן שברת למישהו פעם את הלב?
כן בגדו בך?
לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?
כן,אבל זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שזה קרה ושזה יקרה. מה היו התוצאות?
שנעלבו.... מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים?
3 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת?
אביב גפן צמת ביום כיפור?
לא אי פעם צמת ביום כיפור?
כן מה דעתך על לצום ביום השואה?
אין לי דעה בעניין מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?
9 וחזק פיזית?
5 וחזק נפשית?
9 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית?
כן כמה אנשים?
2 אני חושבת כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?
כן יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?
לא אתה מרוצה מראש העיר שלך?
מה??? כמה קומות בבית?
1 כי אבא לא אוהב קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל?
מתרגשת??? יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?
למזלי לא
הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא?
לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת
בטוסטר אובן. בדיוק אכלתי אחד כזה עכשיו

שאלונים זה מהשטן ../images/Emo129.gif

שם: שני כינוי חיבה של החברים: שניצל, שניצ, שנצין, שמנה וכו' וכו' של המשפחה: שונת, שונתקי, קוקי, אפרוח, פסטרמה וכו' וכו' וכו' זכר/נקבה? נקבה גיל: 16 פירסינג: בגבה ובאף קעקועים: אין יישוב? מודיעין איפה זה בארץ? אמממממ בסוף שמאלה פנוי/תפוס: אממממ פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) מתי כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? אין הרחבות יש מגמות ... _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? לא עשית תאוריה? לא עברת? לא עשית טסט פנימי? לא עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי)לא עשית טסט חיצוני?לא עברת?לא _________________ מה יחסך אל: קולה? רק דאיט מים? כמה שפחות בירה? יאמי וודקה? רק עם כל מיני מיצים למיניהם חתולים? חביב כלבים? היום קיבלתי כלב :) על האש? יאמ צמחונים? הם לא יודעים מה הם מפסידים אלוהים? יש/אין? לא סגורה על עצמי בעניין הזה ... עגבניות? כמה שפחות שיער ארוך לבנים? מ-ה-מ-ם שיער קצר לבנות? יפה .... תלוי למי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? אני לא הייתי משקרת כובעים? אוהבת ... אבל לא יפה לי... פירה תפו"א: יאמי יאמי יאמי סנפלינג: אני לאהוב סנפלינג ללכת לבד בחושך: אממממ אמאל'ה ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? שניצל :) קרפלך/קניידלך? הא?! חתול/כלב? כלב :) ___________ מה אתה אומר על BD ? הא?! אם זה מה שנראה לי אז זה לא משהו .... אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא ממש בגדתי , בערך. אם כן- הוא/ היא יודע? אמממ נראה לי ... אם כן- איך נודע לו/לה? קשה לי להסתיר כאלה דברים מאנשים שחשובים לי עברת פעם על החוק? אמממ יש מצב איך? לודעת גנבת פעם? בקטנה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? מדי פעם ... אי פעם עישנת (סיגריות)? יאפ אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? רק בארועים מיוחדים אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לפעמים אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? יש מצב ... מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? כל מיני דברים מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? לודעת איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ארוך :) ממה אתה הכי מפחד? בדידות בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? קצר .. מה התכונה הגרועה ביותר שלך? יש כל מיני ... בעיקר קנאית ואובססיבית מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? קינאה ואובססיביות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? יאפ ובלי להתחרמן בכלל? האמ .... נישקת בחורה? יאפ נישקת בחור? יאפ אתה סטרייט/ית? שקט אתם אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? יאפ היה כיף? לא ממש מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? לא מדברים על זה ... יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? בערך ... הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? כרגע לבן ... וכחול כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? סבאסבתא משני הצדדים ואפילו סבארבה אחד אתה בריא בדרך כלל? יאפ כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? לפעמים ככה ולפעמים ככה. את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אמממ לפעמים מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 80 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? המון קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) יאפ אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ?הא?! אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? אממממ אמממ לודעת מי הגבר הכי יפה בעולם? יותם הלפרין שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לודעת זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: יש המון .... מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אני לא זוכרת את השמות של המתמודדים מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) את זה אני באמת לא רואה ... אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? אח שלי כבר 9 שנים ... וכלב ... מהיום. אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? ברור אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא שידוע לי איזה שיר מתנגן עכשיו? "בא מכאב" איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? החברים של נטאשה מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? רוק עמצאות מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? האמ ... רוק עצמאות שנה שעברה איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? היי פייב :) איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מגיע לכתפיים אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? איזה סוג של ג'ינג'י אוהב אותו? אמממ כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן ... יותר מדי פעמים לצבעים לא מוגדרים במיוחד. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לפעמים מה צבע העיניים שלך? חום ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר יש לך חצ'קונים? לפעמים וטראנסים? חחחח יש מצבים היית פעם בחול? יאפ איפה פעם אחרונה היית בחול? פריז אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? יאפ אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? לפעמים קורה שכן שברו לך פעם את הלב? יאפ שברת למישהו פעם את הלב? יאפ בגדו בך? לודעת סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? יאפ מה היו התוצאות? לא משהו רציני מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? אחת או שתיים באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? אוונסנס , נמוד שיקלר וזהו נראה לי.. צמת ביום כיפור? לא אי פעם צמת ביום כיפור? כן מה דעתך על לצום ביום השואה? הא!? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 7 וחזק פיזית? 7 וחזק נפשית? 5 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? יאפ כמה אנשים? מספיק כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כן אתה מרוצה מראש העיר שלך? לודעת מי זה בכלל .. כמה קומות בבית? בניןן משותף .... 4 קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קומה 3 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום הזיכרון יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא שידוע לי הכרת אותם? לא יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו רק במיקרו זה היה מעייף :) יומטוב

hilape

New member
הלחישה ../images/Emo6.gif לפני שאמשיך את השאלון ..

מספרים שפעם נפגשו כל התכונות והרגשות של בני האדם על פני האדמה השיגעון רצה לשחק מחבואים וכך הלכו כל התכונות והתחבאו האמונה עלתה לשמיים העצלנות מתחת לאבן הראשונה שמצאה ורק האהבה לא מצאה מקום מחבוא! ספר השיגעון עד מיליון ויצא לחפש הוא מצא את כולם מלבד את האהבה.חיפש וחיפש בכל מקום עד שראה שיח ורדים,הוא הזיז את השיח ובטעות שרט את עיניה של האהבה.השיגעון התנצל והבטיח להיות המלווה של האהבה ותמיד לשמור עליה ומאז--האהבה עיוורת והשיגעון מלווה אותה... ניסיתי להטביע את העצב אבל הבן זונה למד לשחות** עדיף כלב חבר, מאשר חבר כלב! *זוג מושלם אפשר למצוא רק בחנות נעליים.. מים= חיים חיים= אהבה אהבה= סקס סקס= איידס איידס= מוות מסקנה: אסור לשתות מים!!!

BaRbiK

New member
תשובות..חחח

שם:בר כינוי חיבה של החברים:יש הרבה..ברביק? של המשפחה:יש הרבה..חחחח זכר/נקבה?נקבה גיל:עוד חודש בע"ה 14 פירסינג:אין קעקועים:אין יישוב?ליפה איפה זה בארץ?ליד הים חחחח פנוי/תפוס:פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) סימי..חחח זה כ"כ מעניין!? כמה יח"ל מתמטיקה?לא הגעתי לזה כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל מה ההרחבה שלך בביצפר?כנ"ל _______________ **קטנה מדי לא עונה על החלק הזה** את/ה לומד/ת נהיגה? עשית תאוריה? עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה?יאמייי אבל שתהיה אדומה או פפסי מקס חחחח מים?הכי בריא
בירה?ממממ לא ממש אוהבת..חח וודקה?לא טעמתי חחחח חתולים?בלע כלבים?בלע על האש?לא מתה על זה צמחונים?ישר כוח! אלוהים? יש/אין? יש עגבניות? בלע שיער ארוך לבנים? הכי טוב!ושיהיה גם ראסטות חחח שיער קצר לבנות?לא אוהבת לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא יודעת חחחח כובעים?תלוי על מי ואיזה פירה תפו"א:בלע סנפלינג:לא ניסיתי ללכת לבד בחושך:אמאלהההה ______________ מה עדיף: פירה/פסטה?פסטהה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? אני?!רוצחת?! המבורגר חחחחח קרפלך/קניידלך? אף אחד מהם חתול/כלב?אף אחד מהם ___________ מה אתה אומר על BD ?מה זה?! אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים?לא אם כן- הוא/ היא יודע?לא בגדתי אם כן- איך נודע לו/לה?לא בגדתי!!!כמה פעמים?! עברת פעם על החוק?אם לעבור באדום נחשב אז כן..חחחח איך?^^^^ גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? רק פאסיבי חחחחח אי פעם עישנת (סיגריות)?לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)?לא אתה נוהג לשתות? כמה?שלוק מבירה נחשב?!חחחח אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?לא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא שאלתי מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל?לא ניכנס לזה מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך?כנ"ל איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? לא יודעת..חח.. ממה אתה הכי מפחד?הרבה דברים בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה?X מה התכונה הגרועה ביותר שלך?סומכת יותר מדי על אנשים..וגם ותרנית מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים?צביעות!!! אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס?כן..חחחח ובלי להתחרמן בכלל?כן נישקת בחורה?לא..חח..אני לא לסבית! נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית? אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא היה כיף?X מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? לא יודעת חחח יש לך קרוב משפחה ניצול שואה?כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? כחולללל כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים?3 אתה בריא בדרך כלל?כן כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא?לא מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית?67 בהיסטוריה? כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל?2 קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) לא שאני זוכרת אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ?X אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? קלגרון?חחחח מי האשה הכי יפה בעולם?שאלה מתקילה חחחחח נינט? מי הגבר הכי יפה בעולם?יש יותר מדי חחחחחחחחחח שחקנ/ית הכי מוכשר/ת?^^^ זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים:לא הבנתי..חחח..מזה הכי לפנים?! מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) ראיתי רק תאודישנים ואני רואה יותר מדי התלהבות מאוהד אלישע..הלוואי שהוא לא יעלה חחחחח (לא לעלות עליי) מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה אתה בן יחיד?לא אתה יתום מאב/אם?לא תודה לאל יש לך בע"ח? דג ל4 ימים נחשב?חחח אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? בטח אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח?לא!!! איזה שיר מתנגן עכשיו?כוכב- סינרגיה איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? מוניקה סקס חחח מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?אם הופעה בבמה של דפנה דקל ואסף אשתר נחשב אז שמה..חח..ואם לא אז של גבסו בפבואר ועוד כמה של אנשי םלא מפורסמים מאז..חחח מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה?גבסו
איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?אין איך השיער שלך: מגיע לכתפיים (מדורג) אתה אוהב מוזיקה מזרחית?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כהה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחורר סיניי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו?ללא..רוצה ירוקות או כחולות מה צבע העור שלך?לא יודעת להגיד..חח.ח.לא לבן לבן ולא חום כהה..חח..באמצע יש לך חצ'קונים?לפעמים..חחח וטראנסים?הא?! היית פעם בחול?כןןן איפה פעם אחרונה היית בחול?הולנד אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן?לא אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר?X שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? לא שאני יודעת..חחח בגדו בך?לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא מה היו התוצאות?X מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 3 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? פורום גבסו,עיברי לידר, מוקי,אביתר בנאי.. צמת ביום כיפור?כן אי פעם צמת ביום כיפור?כןןן מה דעתך על לצום ביום השואה?מה הקשר?! מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?2 וחזק פיזית?5 וחזק נפשית?5 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? מזה צורה אפלטונית?Jחחח כמה אנשים?^^^^ כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?^^^^^ יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?לא אתה מרוצה מראש העיר שלך?לא!!הוא קמצן!!!!! כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? שניהם אותו דבר יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?לא תודה לאל הכרת אותם?X יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: לא אוכלת..חחחח

hodayoyo

New member
יופי מרוההה אני אוהבת ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שם: הודיה כינוי חיבה של החברים: הודיויו, הודיי, יויו של המשפחה: הוד וכל מיני שמות מוזרים שאבא שלי ממציא זכר/נקבה? נקבה גיל: 17+ פירסינג: נופ קעקועים: נופ יישוב? רעות איפה זה בארץ? ליד מודיעין?! אי שם במרכז פנוי/תפוס: פנויה איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) נפטרה מזמן כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? ביולוגיה _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? כן עשית תאוריה? כן עברת? כן, ראשונה
עשית טסט פנימי? כן עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) כן, זה נשמע מוזר לא לעבור... עשית טסט חיצוני? כן עברת? נכשלתי... בקרוב טסט שני
_________________ מה יחסך אל: קולה? מכורה (לקוקה קולה דיאט) מים? אמממ לפעמים, חייבים להיות קרים בירה?
וודקה?
חתולים? אלרגית כלבים? אוהבתתתת על האש? ככה צמחונים? כמעט, אוכלת בשר פעם בהרבה זמן ובעיקר כי מכריחים אותי אלוהים? יש/אין? :X עגבניות? יאמייי שיער ארוך לבנים? תלוי למי ותלוי עד כמה ארוך שיער קצר לבנות? כנ"ל שיער ארוך לבנים לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? למה לא?! מה ההבדל בין לשקר על זה לבין לשקר על דברים אחרים?! כובעים? איכס פירה תפו"א: ככה סנפלינג: אמאלהההההה ללכת לבד בחושך: עד כמה לבד?!
______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? :X קרפלך/קניידלך? קניידלך, אני לא אוכלת קרפלך ובגלל זה אחים שלי החליטו שאני מאומצת
\ חתול/כלב? כלב ___________ מה אתה אומר על BD ? על מי?! אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא היה לי בנזוג לבגוד בו
אם כן- הוא/ היא יודע? :X אם כן- איך נודע לו/לה? :X עברת פעם על החוק? אממממ לא שזכור לי איך? :X גנבת פעם? :X אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, אבל אחרי רוק"צ הריאות לשי שחורות כאילו אני מעשנת כבר כמה שנים :X אי פעם עישנת (סיגריות)? לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? הכל חוץ מאת השיער שלי שאני אוהבת מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? השיער שלי איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? אין לי ממה אתה הכי מפחד? גבהים בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? לא רלוונטי לגבי מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אמממ נפגעת בקלות וסולחת בקלות מידי (כן, זאת מגרעה אצלי!) מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? גאוותנות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? חחחחח ובלי להתחרמן בכלל? חחחחחח נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? בפעם האחרונה שבדקתי... אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? :X היה כיף? :X מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? אני פחדנית, לא עושה דברים מטורפים יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כל המשפחה בערך... נראה לי הניצולי שואה במשפחה כבר נפטרו... הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור ואדום כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? אף אחד אתה בריא בדרך כלל? ככה כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? תלוי מתי... בד"כ אני סובלת בשקט (טוב, לא כל כך בשקט.. חח) אבל אם כבר ממש נמאס לי- לוקחת כדור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אבא, עדיף לא להיות ילה של אמא שלי מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 63
העיקר שלא נכשלתי... מחר בגרות באותו מקצוע
כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? אווווווווו יותר מידי קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) אמממ במתמטיקה ובביולוגיה אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ? שו?! אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן... עדיף שאני לא אפרט
מי האשה הכי יפה בעולם? אמממ ניקול קידמן, אבל רק לפעמים מי הגבר הכי יפה בעולם? יש יותר מידיי
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ניקול זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: לפנים?! מה זה הקול הכי לפנים?! נגיד שזה יפים, ואז... יש יותר מידי זמרים
זמרות אני לא אוהבת... מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) חחחחחחח אמממ אני רוצה את אסף אברבוך או ניצן קייקוב מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אוקיי, את זה אני ממש לא רואה אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? לא אתה דתי? אמורה להיות היית פעם בהופעת מוזיקה? יאפ
אתה צמחוני? כמעט אתה טבעוני? לא, זאת הגזמה אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? משתדלת לא איזה שיר מתנגן עכשיו? גשם חזק- מוניקה איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? סינרגיה, אבל לא שמעתי אותם מאז יום שישי חחח מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? רוק"צצצצצ מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? לא יודעת, לא יצא לי להיות בכל כך הרבה לצערי, אבל כל מה שהייתי היה כיף נוראאאא איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? שייגעצ, אבל זה היה רק לקראת רוק"צ איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מעבר לכתפיים אתה אוהב מוזיקה מזרחית? איככככככסססססססססססס, מזרחית זה לא מוזיקה!! תפנימו!!!!!! מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום דיי כהה אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חינה אדומה |מאוהב\ השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלקקק אוהב את זה? יאפ, כולם חושבים שעשיתי פן (זאת מחמאה אצלנו חחח) כשאני לא מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? יאפ מה צבע העור שלך? צבע של עור
דיי בהיר יש לך חצ'קונים? כמעט ולא (וטוב שכך) וטראנסים? בלעעעעעעעעעעע היית פעם בחול? לא איפה פעם אחרונה היית בחול? לא הייתי אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? חחחח אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? חחחח שברו לך פעם את הלב? לא שברת למישהו פעם את הלב? לא בגדו בך? לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? אמממ לא נראה לי מה היו התוצאות? - מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 1, ועוד 3 שהן דיי טובות באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? יותר מידי... מוכנים?! גבסו, סינרגיה, ירמי קפלן, ערוץ 24, נימרוד שיקלר, גלעד שגב, יוני בלוך ובית הבובות צמת ביום כיפור? יאפ אי פעם צמת ביום כיפור? תמיד מה דעתך על לצום ביום השואה? לא שייך מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? תלוי בנוגע למה וחזק פיזית? ככה וחזק נפשית? אווו ממש לא אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? לא כמה אנשים?- כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? חחח אתה מרוצה מראש העיר שלך?
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ראשונה מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? לא מתרגשת, אני בעייתית יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? אמממ רק חבר של אח שלי הכרת אותם? כן יש לך אח/ות בצבא? לא ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: תמיד ובכל צורה וכמה שיותר!!!!!!!

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif וואי איז ארוך כמו שאניאוהבת

זה יעביר לי את הזמן עד שאני אצטרך לצאת מהבית איזה יופי! ד"א אפחד פה לא מכיר אותי נראה לי אבל אני אור:] חדשה פה? הודיה הזמינה אותי
שם: אור כינוי חיבה של החברים: אורוש , אורצ'וק, ויש עוד מלא של המשפחה: כהן זכר/נקבה? נקבה, אני חושבת, שניה, אני אבדוק......טוב כן אני בת! גיל: שואפת ל-16 פירסינג: אין קעקועים: אין יישוב? נתניה איפה זה בארץ? במרכז פנוי/תפוס: פנויה , יש הצעות ?
איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) חחח מזה השאלה הזו !?!! כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 4 מה ההרחבה שלך בביצפר? מחשבים _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? הלוואי, יש לי זמן עשית תאוריה? לא עברת? לא עשיתי עשית טסט פנימי? לא עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) לא נו!! עשית טסט חיצוני? לא עברת?לאאאאאאאא _________________ מה יחסך אל: קולה?יאממיי:p מים?נחמד לפעמים בירה?שחורה
וודקה? לא אוהבת אלכוהול חתולים?חמודים כלבים?גם על האש?טעים צמחונים?ואללה אלוהים? יש/אין? יש עגבניות? לזרוק על רוני סופרסטאר!! שיער ארוך לבנים?גרר שיער קצר לבנות? הממ לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא כובעים? סבבה פירה תפו"א:נחמד סנפלינג:יאייי ללכת לבד בחושך: מפחיד ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? לא ולא לרוצחים מבינכם-שניצל/המבורגר? המבורגר קרפלך/קניידלך?הממ חתול/כלב?כלב ___________ מה אתה אומר על BD ? מזה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא בגדתי אם כן- הוא/ היא יודע? ^ אם כן- איך נודע לו/לה? ^ עברת פעם על החוק? לא איך? ^ גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אי פעם עישנת (סיגריות)?לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? לא אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? אולי מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? הרבה מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? הממ נאארף:/ איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך?אין לי בן זוג! ממה אתה הכי מפחד? ליצנים בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? שיער יפה מה התכונה הגרועה ביותר שלך? לא יודעת מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא , ז"א לא התנשקנו אבל נתתי נשיקה על הלחי חח נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? יאפ אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא היה כיף? לא מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? מטורף? סקייקוסטר זה מטורף? היה מעולה! יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? לא הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 2 סבתות אתה בריא בדרך כלל? יאפ כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור את/ה ילד/ה של אבא או אמא? שניהם חח מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 81 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? הרבה קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ? מה<?:| אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא מי האשה הכי יפה בעולם? לא יודעת מי הגבר הכי יפה בעולם? גפן
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? המ זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: גפן
מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לא רואה מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) לוקח איפה? אתה בן יחיד? אני בת, ולא אתה יתום מאב/אם?לא יש לך בע"ח?לא אתה דתי?לא היית פעם בהופעת מוזיקה?יאפ אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? המ אולי איזה שיר מתנגן עכשיו?לא מתנגן איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו?הממ..לא יודעת מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה?תהייה היום ! חחע מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? סינרגיה
איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת?המ איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? חלק, כמעט אמצע הגב חח אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא בעעע מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך? חחחחחחחחחחחח יש לך חצ'קונים?לפעמים וטראנסים?מה? היית פעם בחול?יאפ איפה פעם אחרונה היית בחול?ספרד אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? לא אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר?^ שברו לך פעם את הלב? לא שברת למישהו פעם את הלב?מקוה שלא בגדו בך?לא שאני יודעת סיפרת משהו שהבטחת לא לספר?לא מה היו התוצאות?^ מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים?המ באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת?סינרגיה, ערוץ24, רוק ישראלי צמת ביום כיפור?כן אי פעם צמת ביום כיפור?כן מה דעתך על לצום ביום השואה?לא:/ מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון?7 וחזק פיזית?4 וחזק נפשית?6 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית?המ כמה אנשים?המ כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית?מה זה אפלטונית לעזאזל?! יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***?המ אתה מרוצה מראש העיר שלך?לא, היא לא מביאה את סינרגיה! כמה קומות בבית?0 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?0 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל?לא יודעת, שניהם יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא?כן הכרת אותם?לא יש לך אח/ות בצבא?כן ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: לא אוהבת

ד נ ד ו ש

New member
אור!!! זאת דנה!

איזה מוזר D: אני קוראת את התשובות שלך ופתאום רואה שכתבת בפורום סינרגיה ואז תוהה לעצמי מי את ואז רואה את הכינוי "סינטטית" ואז רואה שכתבת מי את! [כן, אני קצת מפגרת]. ברוכה הבאה!!! :)

hodayoyo

New member
היא פה בזכותי! מוהאהאהא../images/Emo60.gif

כאילו שיעמם לה אז אמרתי לה שתבוא לענות על שאלון חחח

למעלה