שאלון

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif חע! צחוקים!

מגניב! טוב מעכשיו אני פה רשמית! ברוכה הבאה לי

תשובות לשאלון!!!=)

שם: רעות כינוי חיבה של החברים:תותי/רעותי של המשפחה:גם תותי זכר/נקבה?נקבה(זן שולט) גיל:16 פירסינג:אין לצערי קעקועים:ההורים לא מרשים..=( יישוב?מיתר איפה זה בארץ?ליד באר שבע פנוי/תפוס:פנויה... איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) ז'נט כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית?4-5 מה ההרחבה שלך בביצפר? מדעי החברה ולימודי ארץ ישראל _______________ מה יחסך אל: קולה? אוהבת!! רק דיאט!! מים?נחמד.. לא הפייבוריט! בירה?שונאת! וודקה? תלוי איזה... חתולים? מתה עליהם יש לי אחת בשם פיקאצ'ו!! כלבים? אוהבת.. יש לי שלושה: ג'וניור בובי וסוניה.. על האש? האוכל האהוב צמחונים? ממש לא! אלוהים? יש/אין? ברור שיש יש לי בו אמונה שלמה עגבניות? שונאת שונאת שונאת שונאת!!!! לא נוגעת!!! שיער ארוך לבנים? הכי יפה שיש שיער קצר לבנות? טום בוי.. לא מתאים לכל אחת לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? לא... כובעים? לא משהו.. פירה תפו"א : יאאאאממיייי!! =) סנפלינג: בכיף.. ללכת לבד בחושך: מפחיד מאוד! ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? המבורגר קרפלך/קניידלך? לא זה ולא זה.. חתול/כלב? שניהם יחד ___________ מה אתה אומר על BD ? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? לא אם כן- הוא/ היא יודע? לא אם כן- איך נודע לו/לה? לא עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי שוקולדים גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? עישנתי פעם אחת אי פעם עישנת (סיגריות)? כן אי פעם עישנת (לא סיגריות)? לא אתה נוהג לשתות? כמה? לא שותה אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? ממש אבל ממש לא!! מי מרוצה מאיך שהוא נראה?! אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא יודעת מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? לא חשבתי על זה... מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? שיער!! איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? אין לי בן זוג ממה אתה הכי מפחד? ממוות וממלחמה... בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? קצוץ מה התכונה הגרועה ביותר שלך? בלגניסטית!! מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? צביעות אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? סטיירטית אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? לא היה כיף?לא מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? לא זכור לי משהו מטורף יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 2 משני הצדדים.. שני סבים ושני סבתות אתה בריא בדרך כלל? כן כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? מחכה שיעבור... כדורים זה כימיקלים שלא צריכים להיכנס לגוף... הם מיותרים! את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אמא מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 80 כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? 1 קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? אמא שלי! מי הגבר הכי יפה בעולם? דניאל סלומון ואבא שלי!!!!!!!!!!! שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? גוליה רוברטס זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: דניאל סלומון המלללךך!!! מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) ברור שנעמה לוי! מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) ליאת בן רשי אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? כן 4... אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? ברור אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לפעמים!... איזה שיר מתנגן עכשיו? אף שיר איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? משינה מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? רוק עצמאות מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? של דניאל סלומון איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? מוניקה סקס איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? תלתלים חומים עד קצת מעבר לכתפייםם... אתה אוהב מוזיקה מזרחית? איכככס מתעבת מוזיקה מזרחית מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? מתה עליו! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? חום בהיר... יש לך חצ'קונים? קצת וטראנסים? היית פעם בחול? איפה פעם אחרונה היית בחול? אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? לא יודעת בגדו בך? לא סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? כן מה היו התוצאות? לא היו תוצאות אולי ריב קטן מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 2 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? רק בזה.. צמת ביום כיפור? כן אי פעם צמת ביום כיפור? כן מה דעתך על לצום ביום השואה? אין צורך... מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 8... וחזק פיזית? פיזית תלוי נגד מי.. וחזק נפשית? בערך... אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן!!!!!!! כמה אנשים? 2 ממש אהבתי... כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? כן... יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כן ברור..חחחחחחחח.... אתה מרוצה מראש העיר שלך?לא.. כמה קומות בבית? 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? חללי מערכות צה"ל יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? קרובים לא אנשים שנאי מכירה... הכרת אותם? כן יש לך אח/ות בצבא? כן יש לי ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו יאאאאמי..!!.. 2. בטוסטר אובן איכככס הורס את השניצל!! 3. או במחבת טעים אבל נורא משמין!!!!!!!!!..חחחח.. אני הייתי רעות בת 16... היה כייף ביוש'!!!

חחחח...איזה מצחיקים אתם...../images/Emo6.gif

אמנם אני בקושי כותבת כאן (לחץ לחץ לחץ בלימודים), אבל אני אנסה לענות על זה שתכירו אותי קצת (מי שעדיין לא מכיר...)! שם:שירה כינוי חיבה של החברים: שירונת של המשפחה: עזבו אתכם... זכר/נקבה? נקבה גיל: 18 פירסינג: לא. קעקועים: שבוע הבא. יישוב? פ"ת איפה זה בארץ? מרכז. פנוי/תפוס: מממממ...לפי המצב רוח. איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) שרה. כמה יח"ל מתמטיקה?3 כמה יח"ל אנגלית?5 מה ההרחבה שלך בביצפר? ספרות, פסיכולוגיה - סוציולוגיה. _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? כבר לא. עשית תאוריה? כן עברת? כן (ראשונה!) עשית טסט פנימי? כן... עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) כן... עשית טסט חיצוני? כן. עברת? חחחח...כן. _________________ מה יחסך אל: קולה? מכורה. מים? סבבה עם פטל. בירה? בכיף וודקה? לסתום ת'אף חתולים? בעעעע כלבים? חולה עליהם על האש? לא לא ולא צמחונים? כן אלוהים? יש/אין? יש עגבניות? סבבה לא? שיער ארוך לבנים? לא אוהבת שיער קצר לבנות? בן זונה לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? ברור כובעים? מהמם. פירה תפו"א: רק במנה חמה סנפלינג: אמאאאאאאאא! ללכת לבד בחושך: הכי כיף בעולם ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פסטה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? !!!!!!!!!!! קרפלך/קניידלך? כלום! חתול/כלב? כלב ___________ מה אתה אומר על BD ? אה? אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? כן אם כן- הוא/ היא יודע? מה אכפת לי בכלל..שיכחדו כל הבנים האלה. אם כן- איך נודע לו/לה? לא הסתרתי עברת פעם על החוק? חחחח כן איך? עזבו אתכם... גנבת פעם? חיחי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן, הרבה. אי פעם עישנת (סיגריות)? כן. אי פעם עישנת (לא סיגריות)? כן. אתה נוהג לשתות? כמה? לא אוהבת לשתות, אבל אם כבר אז כבר... אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? בדילמה בקשר לשאלה הזאת. אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? מה אכפת לי. מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? עדיין בדילמה... מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את השיער שלי! איך לא! איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? קוצים... ממה אתה הכי מפחד? ג'וקים! בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? הוא היה חש קלאבר, משהו לא מוגדר... מה התכונה הגרועה ביותר שלך? אין לי טקט. מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? שונאת אנשים מזויפים ושקרנים! שיכחדו! אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? כן אה.. נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? כן היה כיף? רוב הפעמים כן יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כן, סבתא. הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? ורוד, שחור... כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? שתי סבתות אתה בריא בדרך כלל? ברוך השם כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? לוקחת כמה את/ה ילד/ה של אבא או אמא? אבא מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? 97 במתכונת בספרות =] כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? 41 באזרחות. קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כן! אפילו בכמה... אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? אחותי מי הגבר הכי יפה בעולם? אבא שלי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? נו מה לי ולזה?! זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: דניאל! מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) הדר עוזרי מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) גראסמי לא רואה. אתה בן יחיד? לא, 4 בנות. אתה יתום מאב/אם? חס ושלום. יש לך בע"ח? כן! כלב, דולי...והוא צריך לעשות ניתוח בעין :( אתה דתי? פחחח לא היית פעם בהופעת מוזיקה? מסתבר שכן... אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא ולא איזה שיר מתנגן עכשיו? רבות הדרכים איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? היהודים מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? דניאל סלומון מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? וואי, לא זוכרת.. איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? היהודים איך השיער שלך: משהו לא מוגדר גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור, אדום, חום בהיר, גוונים בכל צבע אפשרי ועכשיו אני בלונדינית. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? לבן יש לך חצ'קונים? לא וטראנסים? עופר ניסים! מלך! (אמא שלכם פקאצה!) היית פעם בחול? כן איפה פעם אחרונה היית בחול? אנגליה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? כן אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? כן שברו לך פעם את הלב? כן :( שברת למישהו פעם את הלב? חיחי כן! מגיע לו! בגדו בך? כןןןןן סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? שלוש. באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? בפורום הרשמי של דניאל בדיבורים (שלוש שנים!!) צמת ביום כיפור? כן אי פעם צמת ביום כיפור? כן מה דעתך על לצום ביום השואה? וואט אבר... מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 9 וחזק פיזית?4 וחזק נפשית?0 אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן כמה אנשים? 1 כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? אה הא. אתה מרוצה מראש העיר שלך? מאוד כמה קומות בבית? 1...כולה פ"ת מה ההסחפות... מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? אותו דבר. יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? חססססס ושלום! יש לך אח/ות בצבא? כן...וגם במשטרה. ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: 1. במיקרו 2. בטוסטר אובן 3. או במחבת טוסטר אובן... ביייייייייייי

S h A b i T

New member
יאא.

גם אני רוצה להרחיב ספרות ופסיכולוגיה - סוציולוגיה. אבל אני מתלבטת בין פסיכולוגיה לתקשורת. (ספרות יכול להיות רק מקצוע שני, להשלים ל5 יחידות..) ואי אפשר להרחיב אצלנו 2 מקצועות ל5 יחידות.. בקיצור, אני חייבת לבחור בין פסיכולוגיה לתקשורת. מה את אומרת?

M A R K I

New member
אלמוג!! כנסי רגע. . .

אני בפסיכולוגיה, ואני מצטערת על כל רגע שהלכתי למקצוע הזה. אצלי הבעיות הם גם עם המורה, כי היא ממש מורה גרועה אבל כל אלה שהיו בפסיכולוגיה אמרו לי לא לבחור את זה ובסוף בחרתי, אצלכם אולי השיטת לימוד תהיה שונה, והמורים לזה טובים, אבל תשאלי כאלה שכבר בזה. . וכיף לך שלא צריך להרחיב אצלכם 2 מגמות ל5!! אצלנו צריך 2. . ובגלל זה אין לי בגרות מלאה

hilape

New member
אחד הדברים המענינים ביותר

העמוקים ביותר המסובכים ביותר הכואבים ביותר מבחינת תהליכי נפש וחוויתם ונפלאים ביותר מבחינת הכרה עצמית וצמיחה אישית תודעה רחבה ושיפור היכולת האישית גם אני למדתי פסיכולוגיה בחינוך ופסיכולוגיה פיזיולוגית 11 יחידות פניתי לתחום זה כי חוויתי את חיי כך גם בלי ללמוד אותם מתוך ספרים אלא מתוך עצמי

hilape

New member
אישיות מחודשת מאת הילה פלד

בנתיב האחר מקפלת מפת משאלות לבא אחרי עידן החיים באי ודאות נסקרת במרחבים עצומים של ריצה מחשבתית אני בונה אותו בשדות המוח במשטח אדמוני על מרקם הברוכים הבאים הסופי לאור נרות שטני נטול שעווה שורפת ואלוהים חצי גוי וחצי יהודי מגלגל סיגריה אחרונה בשרשרת עשן קורע את הכאב המחורר יבש מהדמעות מפרק את מה שברא כפסל יוצר מלביש בי גוף אחר משעבד תנועה מקורית משכפל נשמה רוגעת בכסות ורודה זוהרת מצטט על אבני בזלת כפתיח גמור עכשיו היא מאושרת כאישיות מחודשת.

אימא

אין לך בגרות מאלה? ופסיכולוגיה זה אחלה מקצוע בדוגרי חוצ מכל החפירות

אלמוג...

לא ללכת לפסיכולוגיה-סוציולוגיה...משעמם, קשה, סתם רע על הנשמה! נכון, זה נשמע כזה...וואו, פסיכולוגיה! (של חכמים כזה), אבל אני מצטערת על כל שניה שבחרתי את זה...אל תעשי טעות, אני מקנאה במגמת תקשורת שהם עושים סרטים ומפיקים כל מיני דברים... אפילו לפני שבועיים הם צילמו סרט עם פיטר רוט ונכנסו להשקה של הדיסק של דניאל וראיינו שם את כל הסלבס...הרבה יותר מעניין מפרויד =]

S h A b i T

New member
תודה שעניתן ../images/Emo13.gif

אבל עכשיו אני עוד יותר לא יודעת מה לעשות.. זה או שאומרים שזה נוראי, או שאומרים שזה ממש מעניין.. אוף. טוב, תודה בכל מקרה

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif זה תלוי בך.

אם הנושא מעניין אותך, לכי לזה. אם מעניין אבל לא כ"כ.. אז לא. זה תלוי עד כמה זה מעניין אותך..

מאמי, אם יש לך ראש לשבת וללמוד

אבל ממש ממש הרבה ללמוד אז לכי על זה...אולי אני מיואשת בגלל שאצלי זה בא גם עם סוציולוגיה שזה הכי משעמם בארץ... אם יש לך אפשרות ללכת על ספרות אז לכי על זה...זה באמת מעניין. בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה :) (אני בכל מקרה כבר סיימתי עם זה! :))

hodayoyo

New member
ראש לשבת וללמוד זה בכל מקצוע../images/Emo60.gif

אני בביולוגיה ואת חושבת שאני לא צריכה לשבת וללמוד?! סידרו לנו ת'בגרויות מה-זה דפוק! עד השנה ביולוגיה היו עושות את כל ה5 יחידות בי"ב ולנו החליטו לפצל את זה שזה אחלה, אז אנחנו עושות שאלון אחד השנה, הבעיה שהוא יוצא 4 ימים אחרי היסטוריה!!! ויש לי ללמוד לשאלון הזה 3 ספרים!! ואלה ספרי ביולוגיה... זה ספרים מזעזעים! ואם להתחשב בזה שאחד מהם לא פתחתי כל השנה....

S h A b i T

New member
ספרות זה נוסף ..

לספרות נראה לי שאני אלך בכל מקרה, שיהיה לי בונוס. (זה רק רשות, אצלנו חייב להרחיב רק מקצוע אחד..) ההתלבטות היא בין תקשורת לסוציולוגיה - פסיכולוגיה. אמרו לי שתקשורת זה לגמרי לא בשבילי כי אני אתעצבן. אבל כשאני חושבת על זה, אני תמיד מתעצבנת. אז לא יודעת מה עדיף.

S h A b i T

New member
טוב עניתי על זה כבר

נפלאות הקופי-פסט. שם: אלמוג כינוי חיבה של החברים: מוג/י ע-למוג של המשפחה: הם לא אוהבים אותי
זכר/נקבה? נקבה גיל: 16 פירסינג: נזם, קרוס, הליקס, 5 "רגילים" באוזן + הרחבה קטנה של 3 מ"מ. קעקועים: אין יישוב? ראס אל עין איפה זה בארץ? תחת פנוי/תפוס: לא ברור איך קוראים לסבתא מצד אמא? (אם יש) אליס כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 מה ההרחבה שלך בביצפר? עוד לא בחרתי :/ _______________ את/ה לומד/ת נהיגה? אח שלי מלמד אותי :) עשית תאוריה? לא עברת? עשית טסט פנימי? עברת? (כן, יש אנשים שלא עוברים פנימי) עשית טסט חיצוני? עברת? _________________ מה יחסך אל: קולה? דיאט קולה - דרך חיים. מים? רק כשזה מדולל בדיאט קולה :p בירה? איכ. וודקה? נחמד לפעמים חתולים? איכ כלבים? איכ על האש? איכ צמחונים? אנשים רגילים ? אלוהים? יש/אין? יש עגבניות? איכ שיער ארוך לבנים? רצוי שיער קצר לבנות? תלוי למי לשקר להורים לגבי פירסים/קעקועים? אני אף פעם לא בעד לשקר להורים. כובעים? חביב :) פירה תפו"א: טעים סנפלינג: הרס לי ת'חיים ללכת לבד בחושך: אוי לא ______________ מה עדיף: פירה/פסטה? פירה לרוצחים מבינכם- שניצל/המבורגר? קרפלך/קניידלך? קניידל חתול/כלב? דג ___________ מה אתה אומר על BD ? אחלה אי פעם בגדת בבן/בת זוג? כמה פעמים? פעם אחת אבל זה לא כלכך נחשב אם כן- הוא/ היא יודע? כן אם כן- איך נודע לו/לה? לא יודעת, לא איכפת לי. עברת פעם על החוק? כא איך? עברתי באור אדום גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חלילה. אי פעם עישנת (סיגריות)? לא אי פעם עישנת (לא סיגריות)? כן אתה נוהג לשתות? כמה? מדי כמה חודשים אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא אתה חושב שאחרים מרוצים מאיך שאתה נראה? לא מה היית משנה בחיצוניות שלך אם בכלל? מה אתה הכי אוהב בחיצוניות שלך? את העגילים שלי :) איך אתה אוהב את השיער של בן/בת זוגך? ארוך. ממה אתה הכי מפחד? שמישו קרוב אליי ימות בן/בת הזוג האחרונ/ה שהייה לך, איזה שיער היה לו/לה? תלתלים-ליפה מה התכונה הגרועה ביותר שלך? להרוס לאנשים ת'חיים מה תכונה שאתה שונא אצל אחרים? שקרנים ר-ר-ר אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני בלי סקס? כן ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן אי פעם שיחקת ברגשותיו של מישהו? כן היה כיף? האמת שכן. מה הדבר הכי מטורף שעשית? איך היה? ברחתי מהבית? חח יש לך קרוב משפחה ניצול שואה? כן הסתכל בארון הבגדים שלך. מה הצבע השולט במלתחה? שחור כמה מסבא וסתבא שלך עדיין בחיים? 3 אתה בריא בדרך כלל? כא כשכואב לך הראש אתה לוקח כדור או מחכה שיעבור? 3 אדוויל /: את/ה ילד/ה של אבא או אמא? ילדה של אמאור מה הציון שקיבלת במבחן האחרון שעשית? עוד לא ידוע כמה נכשלים קיבלת השנה אם בכלל? בתעודה כלום קיבלת השנה 100 במבחן? (לא בוחן) כא. אתה סובל מדיסלקציה מאובחנת כלשהיא? לא מאובחנת אם כן- ADD או ADHD ? אתה לוקח ריטלין? אני צריכה לקחת מאלוןרז אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא מי האשה הכי יפה בעולם? אלונה מי הגבר הכי יפה בעולם? טל מוסרי שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממ זמר/ת ישראלי/ת עם הקול הכי לפנים: הכי לפנים? מי לוקח בכוכב נולד? (אל תתביישו לומר שאתם רואים את זה) אבל אני לא. מי לוקח בדוגמניות? (תתביישו לומר שאתם רואים את זה) גם את זה לא ראיתי. אתה בן יחיד? לא אתה יתום מאב/אם? לא יש לך בע"ח? כן. כלב ודג אתה דתי? לא היית פעם בהופעת מוזיקה? כא אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא אתה משתמש במוצרים שנוסו על בע"ח? לא איזה שיר מתנגן עכשיו? לא זוכרת איך קוראים לו. בגלגל"צ איזו להקה לא שמעת מלא זמן ובא לך לשמוע עכשיו? התחשק לי מוניקה סקס אבל כבר שמעתי :) מה ההופעת מוזיקה האחרונה שהיית בה? רוק"צ מה ההופעת מוזיקה הישראלית שהיית בה והכי התרשמת ממנה? ניצנים 2004! איזו להקה חזרת לשמוע לאחר זמן רב שלא שמעת? אינפקציה! איך השיער שלך: גלאח, קצרצר, קוצים, קוצים ארוכים, מכסה את האוזניים, מכסה את כל האוזניים, מגיע לצוואר, לכתפיים, מעבר לכתפיים, או עד אמצע הגב? מגיע לכתפיים והוא מכוער כמו החיים. אתה אוהב מוזיקה מזרחית? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? פעם אהבתי אותו. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חח עשיתי פס כחול אבל עכשיו הוא בלונדיני השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא עכשיו מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? חום יש לך חצ'קונים? 3 על המצח וטראנסים? הא? היית פעם בחול? כן איפה פעם אחרונה היית בחול? טורקיה אי פעם עשית משהו עם מישהו שלא היית במערכת יחסים איתו באותו זמן? כן אם כן, אחרי כן שמרתם על קשר? כן שברו לך פעם את הלב? כן שברת למישהו פעם את הלב? יש מצב בגדו בך? כן סיפרת משהו שהבטחת לא לספר? לא שזכור לי. מה היו התוצאות? מכל החברים שלך, כמה היית מגדיר/ה כהכי הכי טובים? 4 באיזה עוד פורומים אתה כותב/כתבת? כלמיני צמת ביום כיפור? כן אי פעם צמת ביום כיפור? כן מה דעתך על לצום ביום השואה? למה? מ1 עד 10, עד כמה היית אומר שאתה בעל כח רצון? 2 וחזק פיזית? 10 וחזק נפשית? 4 ככה אי פעם אהבת מישהו אהבה אמיתית, בצורה לא אפלטונית? כן כמה אנשים? 1 עם אפשרות ל2. כרגע אתה אוהב מישהו/י בצורה לא אפלטונית? לא ברור יש מישהו (מציאותי, לא מפורסם, ושאתה מכיר אישית) שאת/ה פשוט מת/ה לז***? כל כך אתה מרוצה מראש העיר שלך? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 מתי אתה יותר מתרגש- יום השואה או זיכרון לחללי צה"ל? יום הזיכרון יש לך קרובים שנהרגו במסגרת הצבא? לא. הכרת אותם? יש לך אח/ות בצבא? אבא :) ואחרון חביב- שאלת מיליון הדולר: שניצל תירס, מה כמה למה ומתי: בטוסטר. :)

למעלה