../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif
אל תהיו יבשים, תענו
מה השעה עכשיו: שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: מזל: חיות מחמד: רגיש לדיגדוגים: מספר: הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: סרט מפחיד: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו: אדם מפורסם שפגשת: תאריך לידה: מזל: דרך מועדפת לבזבז זמן: אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? עם איזה סלבריטי היית מתחלף? האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? כמה חברים ~טובים~ יש לך? איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? מתי בכית בפעם האחרונה? מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? האם אתה מכור לאינטרנט? האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מצטערת אם ישנן שאלות שחוזרות על עצמן. חיברתי משני שאלונים שונים:]
אל תהיו יבשים, תענו