שאלון

NoWords

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

אל תהיו יבשים, תענו
מה השעה עכשיו: שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: מזל: חיות מחמד: רגיש לדיגדוגים: מספר: הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: סרט מפחיד: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו: אדם מפורסם שפגשת: תאריך לידה: מזל: דרך מועדפת לבזבז זמן: אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? עם איזה סלבריטי היית מתחלף? האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? כמה חברים ~טובים~ יש לך? איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? מתי בכית בפעם האחרונה? מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? האם אתה מכור לאינטרנט? האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מצטערת אם ישנן שאלות שחוזרות על עצמן. חיברתי משני שאלונים שונים:]

אני

מה השעה עכשיו:21.25 שם: טלי גיל: 12 וחצי מקום מגורים: אשדוד פירסינג:
קעקועים:
גובה: מזמן לא מדדתי מידת נעליים: 36-37
צבע שיער: חום אחים/אחיות: אם חתולה נחשבת אז כן
בן כמה אתה נראה: מאיפה לי, תגידי לי את
עבר פלילי:
מזל: תאומים חיות מחמד: חתולה שלי
רגיש לדיגדוגים:
מספר: 7?
הדברים האחרונים שעשית: לראות טלויזיה ושיעורים באלגברה
ספר שקראת: "על חתולים ואנשים"
(כמה צפוי בשבילי
) סרט מפחיד: הצלצול סרט בקולנוע: הרבה שיר ששמעת: Slipknot- people=shit שיר שולט
השיר שנתקע בראש: קארמה של אלישיה וMerry christmas baby של כריסטי. האיש שהתקשרת אליו: אמא
האיש שהתקשר אליך:כנ''ל
תוכנית טלוויזיה שראית: חברים
אדם שחשבת עליו: דימה בילאן (זמר רוסי אחד
) אדם מפורסם שפגשת: אהה..
תאריך לידה: 26.05.1993 מזל:תאומים דרך מועדפת לבזבז זמן: בע''ח
. אבל לדעתי זה לא בזבוז זמן
אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך?
האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן?
יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? כן, וטרינריה
אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? את הפנטהאוז שראיתי
כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כשיש לי מה אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני לא אדרדר עם איזה סלבריטי היית מתחלף? האמת- עם אף אחד. טוב לי בתור מי שאני ועם מה שיש לי. האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא. האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? ברור שאני רוצה, אבל אני גם מפחדת מזה. האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. עדיף שלא- אימברסינג מומנטס
האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? טראומה יש- לספר לא כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? למה שאני אגיד
כמה חברים ~טובים~ יש לך? הרבה איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? האבי מטאל אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? צוחקת יותר מדי
האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן
כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? יותר מדי פעמים כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? כנ''ל מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אלגברה
האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה?
עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\אייסי?עם חברים מכל מני פורומים
חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? יש מין איזון האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? ברור, ההורים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר?לא מזמן
מתי בכית בפעם האחרונה?היום
אולי לכמה מכם זה ישמע דבילי, אבל ראיתי היום גור ערוף ראש
. דברים כאלה קשים בשבילי
מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו?האמת, אני
אני נמצאת כל הזמן בקרבתי
כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? יותר מדי
האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? יומן חתול.
האם אתה מכור לאינטרנט? ברור
האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?חתולה
מהן התכונות שאתה שונא בעצמך?שאני צוחקת יותר מדי
האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם?לא
תמונה באיכות לא משהו שלי ושל החתולה שלי (תודה לויקי מהפורום של כריסטינה שצילמה את זה
)

NoWords

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ומה זה "יומן חתול"?
Never heard of it.

זאת תוכנית בערוץ נשיונל ובערוץ לוגי

שכל מני חוקרים באים ליערות ולג'ונגלים באפריקה וחוקרים את ההתנהגות של חתולי הבר.

NoWords

New member
Well, well

מה השעה עכשיו: (אני עושה את זה בחלקים, אין זמן מדויק.) שם: נעמה גיל: 16.5 מקום מגורים: ראשל''צ פירסינג: אין קעקועים: אין (עדיין) גובה: 1.68 או משהו כזה מידת נעליים: 39 אבל זה תלוי בנעל צבע שיער: שטני (חום-בלונדיני שכזה) אחים/אחיות: שני אחים גדולים בן כמה אתה נראה: נראה לי בגילי, אבל כבר שאלו אותי כמה פעמים מה אני עושה בצבא וכאלה
עבר פלילי: אין מזל: מאזניים חיות מחמד: שני חתולים, זכר ונקבה רגיש לדיגדוגים: כן מספר: אף פעם לא כ"כ הבנתי את הקטע של מס' מזל, נגיד 9 הדברים האחרונים שעשית: שלחתי תמונות לחברה שלי במסנג'ר ספר שקראת: קוראת עכשיו את ספר דה וינצ'י, על סף סיום סרט מפחיד: לא עולה לי משהו סרט בקולנוע: סתם סרט? זכרונותיה של גיישה, מבאס אותי שלא ראיתי עדיין שיר ששמעת: Aerosmith - Jaded השיר שנתקע בראש: Xtina - Ain't No Other Man האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: אבא או משו כזה תוכנית טלוויזיה שראית: אתמול ראיתי דר. פיל
אדם שחשבת עליו: חברה שלי ו.. המ, לא משנה X: אדם מפורסם שפגשת: פגשתי ישראליים בעיקר, אבל גם את "המורדים"
תאריך לידה: 25.9.89 מזל: אופס, כבר היה דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב, להיפגש עם חברות, אבל לרוב זה לישון אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? משהו כמו- מממממממהההה לעזאזל!
האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, ברור. לא יודעת עדיין לאן. יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? לטייל, לגור לבד, ללמוד משהו אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? הממ שאלה קשה X: טלוויזיה לחדר או משו]; כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? זה לא יקרה, אבל כן עם איזה סלבריטי היית מתחלף? Nobody האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא שזכור לי האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? לא רוצה בעיקרון, אבל גם קצת בשביל לעשות דברים אחרים בחיים האלה האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם- זכרונות חזקים במיוחד זה הטיולים לחו''ל עם המשפחה, בילוי שעות אחר הצהריים כל הזמן בכדורגל עם אח שלי והשכנים שלנו
ובצפר יסודי וכאלה, אהבתי מאד את התקופה הזאת. האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? נופ
כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? עליי יש בנתיים משהו כמו 30 ש"ח
כמה חברים ~טובים~ יש לך? 5 בערך איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? אין משהו אחד מועדף אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? לא'דעת X: האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? כן, נעמונת, נעמולה, כל מיני כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? מספיק. כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? מספיק גם:) מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? "אבל למה לקום? זה רק שיעור מתמטיקה! אני אשלים אחר כך"
האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא, אני מוחקת את מי שאני לא רוצה או מדברת איתו עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? חברות טובות, ידידים חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? אני באמת לא יודעת לענות על זה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? האמת, הרגע. הייתה לי שיחה ממש ארוכה עם אח שלי, אני אוהבת את הרגעים האלה:) מתי בכית בפעם האחרונה? ממזמן.. דווקא לא מתאים לי מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אח שלי מצחיק אותי, וגם חברות שלי. וכן, אפשר לומר שאני איתם הרבה. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? כמות די סבירה למרות שאני בעיקר אוהבת לזרוק הערה שתצחיק אנשים מאשר לצחוק. (וגם כשאני רואה סרט מצחיק, מעטים המקרים שאני באמת צוחקת בקול רם) האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? The O.C האם אתה מכור לאינטרנט? כן.
האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? שני חתולים:] מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? המ X: לא עולה לי עכשיו משהו (ככה זה כשעייפים) האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? בלה בלה X: העיקר שנגמר.

Good 2b Me

New member
היי אני יותר גדולה ממך בדיוק../images/Emo217.gif

ביומיים..נולדתי יומיים לפנייך
אני ב23.9.89

Eti No Name

New member
~רטובה~ ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

מה השעה עכשיו: 14:15 שם:אתי גיל: 1 עוד חודשיים וחצי
מקום מגורים: רחובות פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.75 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום-אדמדם אחים/אחיות: אחות ו-3 אחים בן כמה אתה נראה: תלוי את מי שואלים
עבר פלילי:
מזל: סרטן
חיות מחמד:
רגיש לדיגדוגים:
מספר: 28
הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: "מי יבכה כשתמות" סרט מפחיד: חח אמ לא זוכרת
סרט בקולנוע: פתאום 30
שיר ששמעת: She's Like The Wind
השיר שנתקע בראש: הקונה מטטה
האיש שהתקשרת אליו: אמ אבא
האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: OC אדם שחשבת עליו: חברה שלי
אדם מפורסם שפגשת: אמ, אילנית לוי?
תאריך לידה: 24.6.89 מזל: סרטן דרך מועדפת לבזבז זמן: עם חברים
אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני לא אאמין, כי אני ממש דומה לאמא שלי =X האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? כן, לאדעת יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך?
אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? דיסקים
כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? כשיש לי, למה לא אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לגמרי עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אהההה. לאדעת
האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? מממ כן, עקרונות של אופנה וכאלה
האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מפחדתתת!!1 האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. כן, אחד שבזמן האחרון חוזר אלי זה כששיחקנו רולרבליידס בשכונה שלי
האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? לא יכולה לספר, סורי כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 120, משו כזה כמה חברים ~טובים~ יש לך? ואי אמ. בערך 6-5 איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? רוק
אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? שאני באנדם מיוחד האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? תמיד
כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? המון
כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? קצת פחות מהמוות
מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מה השעה? האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? עם חברות שלי חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים
האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? ברור מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? בפולין
מתי בכית בפעם האחרונה? כשחזרתי מפולין
מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אממ, המון אנשים מצחיקים אותי
.. ידיד שלי תמיד מצחיק אותי משום מה. בזמן האחרון אנחנו לא הרבה ביחד..משו כמו פעם בשבוע
כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? המוווווווווווון האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? תמיד יוצא שאני מפספסת איזה פרק-שניים באיזו סדרה
האם אתה מכור לאינטרנט? אשמה
האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? לא מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאני תלותית מדי באנשים האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? מנסה..

mamasitaa

New member
אני ../images/Emo13.gif

מה השעה עכשיו: 6 ורבעעעעע שם: יאנה גיל:14 מקום מגורים:פרדס חנה פירסינג: הלוואי קעקועים: לעעעעעעעע... =\ גובה: 160 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אחד בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי: לעעעעע... מזל: קשת (רולז!!) חיות מחמד: אין אבל מתההה על כלביםםם קטניםםםם עם פרווה
רגיש לדיגדוגים: יאפפפ
מספר: ואט??!?!?!?!? הדברים האחרונים שעשית: אכלתי, שיחקתי במחשב, ראיתי רבלדה ספר שקראת: תרנגול כפרות סרט מפחיד: =] לא דעתת סרט בקולנוע: אממממ אין לי שמץ שיר ששמעת: U DONT KNOW MY NAME של אלישיהההה
השיר שנתקע בראש: "כמה פעמים" של שירי מימון האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: בל תוכנית טלוויזיה שראית: רבלדה אדם שחשבת עליו: =] כפיר
אדם מפורסם שפגשת: מיכל ינאי תאריך לידה: 8.12.1991 מזל: קשת...
דרך מועדפת לבזבז זמן: לראות טלויזיה, לשמוע מוסיקה אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? (התעלפות) האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? יאפפפפ =] לא דעת אני יעשה שירות מקוצר חיחיחיחי יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? =] להיותתתתתת כוכבת אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? =] בגדים! כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? יאפפפפפפפפפפ אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה?כעעעע עם איזה סלבריטי היית מתחלף? =] בריטני ספירס האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? להשתרלל מדי פעם חיחיחי האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? רוצה מאוד האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם.. אמממממ... שפעם נתקעתי על מגלשה למעלה ופחדתי לרדת למרות שזה היה מטר חחחח האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? אמממ לא כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 10 ש"ח
כמה חברים ~טובים~ יש לך? 3 איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? פופ-סול אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? שאני ילדה חמודה
האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יאפפפ ... ינשוף חיחיחיח כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? 100000 ומעלה... כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'?לא זוכרת מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? פאקקק ביצפר!!! האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? יאפפפפ עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? ערניייי הנסיך המושלםםםם מכולםםםםם! חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כעעעעעעע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול בלילה
מתי בכית בפעם האחרונה? היוםםםם.. מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? =] ליאנה החברה הכי טובה שלי כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? 10 חחחח האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? כעעעעעעע... האם אתה מכור לאינטרנט? מכורה עם תעודות האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו? דגים ז"ל מהן התכונות שאתה שונא בעצמך? שאניייי יותר מדי אופטימית! האם אתה עושה משהו על מנת לשנות אותם? לקבל בוקס

Good 2b Me

New member
נעמה...סלחי לי נא שאנ'לא ../images/Emo217.gif

עונה... אבל שאלונים ארוכים מעייפים אותי במיוחד כשאני צריכה לכתוב אותם ביד אחת... יש לי פטור בגלל הגבס ממבחנים וכתיבה בשיעורים...אז אפשר לסדר איזה פטור גם משאלונים ארוכים לא...?
אני מסתפקת בלקרוא ת'תשובות שלכן....

NoWords

New member
חחח זה בסדר גמור! ../images/Emo24.gif

את לא צריכה להתנצל בכלל.

למעלה