שאלון

Kalleemero

New member
../images/Emo161.gif

למרות שאני עדיין חדשדש...אני אענה (אני אוהב שאלונים חח) אל תהיו יבשים, תענו מה השעה עכשיו: 17:03 שם: יוני גיל: 18 מקום מגורים: בשרון פירסינג: - קעקועים: - גובה: 1.80 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח תאום (לא זהה) בן כמה אתה נראה: בן 18 ככה...אולי קצת יותר בגלל הזיפים..חח
עבר פלילי: - מזל: עקרב חיות מחמד: אין...לצערי..
רגיש לדיגדוגים: מאוודדד מספר: 2 הדברים האחרונים שעשית: מגן באנגלית?
ספר שקראת: שום גמדים לא יבואו (ספר מצויייןןןן!!) סרט מפחיד: המסור סרט בקולנוע: שר המלחמה שיר ששמעת: אריק אינשטיין - גיטרה וכינור השיר שנתקע בראש: אביתר בנאי - משיב הרוח (השיר לא יוצא לי מהראש) האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי... האיש שהתקשר אליך: חבר... תוכנית טלוויזיה שראית: אופרה...חח אדם שחשבת עליו: אמא... אדם מפורסם שפגשת: שלמה ארצי תאריך לידה: 14.11.87 דרך מועדפת לבזבז זמן: ספורט,מוסיקה,ספרים,חברים אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אני אבכה...
האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? ברור, יש גיבוש טיס בקיץ,ואם זה לא ילך אז צנחנים יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? עוד לא חשבתי על זה אם תזכה במליון שקל, מה הדבר הראשון שתקנה? אוטו כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? תמיד! אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? אני בחיים לא אגע בסמים..ואני גם לא שותה...אבל כן אני אפנה לעזרה עם איזה סלבריטי היית מתחלף? לא הייתי מתחלף עם אף אחד...
האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא נראה לי...לא מצליח לחשוב על משהו האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? מחר רונדו!! בטח שאני רוצה... האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? ספר עליהם..אין לי כח..חח
האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? פתחתי את הראש בכיתה ט...
כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? אין לי כסף עכשיו...
כמה חברים ~טובים~ יש לך? 5 איזה סגנון מוזיקה מועדף עליך? תכלס הכל...אני שונא טראנסים,מזרחית וכד אם היית צריך לתאר את עצמך, מה היית אומר? אין לי מושג האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? יש ויש כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? אף פעם כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? אני לא מדבר עם עצמי בדרך כלל מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? מנסה להזכר בחלום שחלמתי...
האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? כן
עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? אני כבר לא מדבר בכלל...אין לי כח לזה...אני אוהב לדבר פנים מול פנים חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? אתמול בערב... מתי בכית בפעם האחרונה? כיתה ז... מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? אני צוחק מהרבה אנשים... כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? מאיפה אני יודע...חח אבל הרבה!
האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? לא... האם אתה מכור לאינטרנט? לא..

k lynn

New member
עונה

מה השעה עכשיו: 20:35 שם: קארין גיל:20 מקום מגורים: ראשון פירסינג: כן בטבור קעקועים:לא גובה: 165 מידת נעליים: 40 צבע שיער: משתנה... כרגע אדום אחים/אחיות: אין עבר פלילי: לא מזל: דלי חיות מחמד: כלבה בשם בונבונה רגיש לדיגדוגים: כן מספר:7 הדברים האחרונים שעשית: ראיתי ילדות רעות ספר שקראת: רודף העפיפונים שיר ששמעת: כרגע... קלי קלרקסון - sincs yovwe beeb gone השיר שנתקע בראש:anouk - sacrifice האיש שהתקשרת אליו: מיה האיש שהתקשר אליך: כרמל (המורה נהיגה שלי) תוכנית טלוויזיה שראית: השיר שלנו אדם שחשבת עליו: מיה אדם מפורסם שפגשת:אושרי כהן תאריך לידה:7/2/86 מזל:דלי (לא היה כבר?) דרך מועדפת לבזבז זמן:בשאלונים... אם עכשיו מודיעים לך שאתה מאומץ, מה תהיה התגובה הראשונה שלך? אה... האם אתה רוצה להתגייס לצהל? ואם כן, לאן? אני כבר מגוייסת לבה"ד 7 יש לך תוכניות לטווח הרחוק לחיים שלך? עדיין לא כשאתה רואה קבצן ברחוב, האם אתה תורם לו? לפעמים אם תדרדר למצב של התמכרות לסמים/אלכוהול, האם תפנה לעזרה? לא יודעת עם איזה סלבריטי היית מתחלף? אנג'לינה ג'ולי האם אתה שובר עקרונות שלך לפעמים? איזה? לא!!! האם אתה רוצה לסיים ללמוד בביצפר, או מפחד מהרגע הזה? עבר כבר הרגע... האם יש לך זכרונות חזקים מהילדות שלך? הרבה מידי כדי לפרט האם יש לך טראומה שאתה יכול לספר עליה? יש... לא לפירוט! כמה כסף יש לך בזה הרגע בבית (לא בבנק)? 100 שקל האם חברים שלך קוראים לך בשמות חיבה? לא כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני רוצה למות"? הרבה כמה פעמים אמרת את המשפט: "אני חי טוב" / "החיים שלי טובים" וכו'? לא זכור לי מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? על לחזור לישון.... האם יש אצלך באייסיקיו / מסנג'ר כאלה שהם באינוויזבל / חסימה? לא עם מי אתה הכי הרבה מדבר במסנג'ר\\אייסי? עידן חשוב כמה דקות על דברים שנואים ועל דברים אהובים. מה יש יותר? אהובים האם יש בחייך בנאדם שהיית מוכן למות למענו? כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית באמת מאושר? תאמת... לא זוכרת מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול... מי הבנאדם שהכי מצחיק אותך בעולם? האם אתה נמצא הרבה בקירבתו? סבא שלי וכן. כמה פעמים ביום אתה צוחק בממוצע? משתנה האם יש סדרת טלוויזיה שאתה לא מפסיד אף פרק? בנות גילמור והישרדות! האם אתה מכור לאינטרנט? לא האם יש לך חיית מחמד? אם כן, איזו?כן כלבה בשם בונבונה

למעלה