שאלונים

../images/Emo126.gifאמ...את כל-כך שונאת את טום?

כי את דירגת אותו הכי הרבה והיא רשמה ש-1 זה הכי יפה

Hip Hop star

New member
מהזה?!../images/Emo2.gif

מה את משווה בכלל בין הקול של טום ודאגי? אם כל הכבוד לשניהם... דאגי לא יודע לשיר כ"כ טוב,ולכן אי אפשר לתת לו בכלל את התואר של "סולן".......טחחח..איפה היו מקפליי היום אם דאגי היה הסולן..אני לא רוצה לדעת אפילו...

bustedit

New member
הלו הלו!!!!!../images/Emo46.gif

בלי זלזולים בדאגי!!!!!!!!! איך את ייכולה לקבוע אם הוא שר טוב או לא אם הוא בקושי שר? הא?! הא?!

Hip Hop star

New member
כי אני יכולה!!!!!!!!

למדת פעם פיתוח קול? אם כן,אז את יכולה לראות שדאגי,לשיר?ועוד יודע?
מסקנה,דני צריך לשיר יותר!!!!!!!תמיד טענתי,ואני ממשיכה לטעון שהוא הזמר האמיתי בלהקה,להארי אני לא ממליצה אפילו אחריי מה שקרה עם דוד,ועם אנריקה!אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע קודם שדאגי ייגמל מהחיתולים,ואז נראה מה איתו..אני ממש לא מזלזלת....

bustedit

New member
יאללה שתקי גמכן את!!!

סעמק מי את חושבת שאת שתקבעי אם דאגי צריך לשיר או לא??!!??!?!?!
לא אוהבת ת'קול שלו? סתמי ת'אוזניים!
וחוצמזה, לא, לא למדתי פיתוח קול אבל יש לי חוש קצב ושמיעה הרבה יותר טוב ממך זה מה שבטוח.. וזה הכי לא קשור שיש! ודאגי בהחלט יודע לשיר אולי לא כמו דני אבל בכל זאת.. ואני אישית אוהבת תקול שלו!! בעיות??

mayoosh4

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

אבל אל תריבו כאילו הבאתן אחת לשניה נבוט בביצים

Hip Hop star

New member
טווווווווב.............

קרין,יש לך משהו נגדי??? כי כל מה שאני אומרת משום מה מפריע לך...... מפריע לך שמעירים לך בהייד פארק,ומפריע לך שאני מביעה דיעה..... לא קבעתי שהוא לא צריך לשיר,הוא קבע ואני מסכימה איתו... אבל קרין בבקשה,בבקשה תפסיקי להתנפל כאילו הרגתי ת'אמא שלך הרגע...ממש לא מבינה מה את רוצה ממני..יש לך משהו נגדי,אז תגידי..אבל תפסיקי להתנפל כי אני לא חייבת לך ממש ממש כלום!

Hip Hop star

New member
חחחחח....מצחיקה...

מאוד בוגר.......
!!!!!!!! אפשר לקבל פירוט? כמו למשל מה עשית לך?

L u L i1

New member
עונה..../images/Emo13.gif

שם:לולי גיל:16 עוד חודש
עיר:חולון מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו
מאכל אהוב:נממ...אין
הרגל:לכסוס ציפורניים
שיר אהוב:מלאא!! להקה אהובה(אחת):באסטד באסטד או מקפליי:שניהם! אבל....באסטד מי הפייב שלכם בבאסטד:ג'יימס מי הפייב שלכם במקפליי:טום שיר אהוב של באסטד:כולם...או הרוב לפחות.. קליפ אהוב של באסטד:crashed the wedding שיר אהוב של מקפליי:כולםם קליפ אהוב של מקפליי:5cihh הארי או דני?דני דאגי או טום?טום איך גיליתי את באסטד:דרך חברה איך גיליתי את מקפליי:גם כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:אמממ...5 בערך..של מקפליי, באסטד, וכל מיני...בעצם של באסטד יש לי רק כמה תמונות קטנות...
(מאיפה לעזעזל יש לכן פוסטרים?!) תולה אותם על הקירות?:כן דרגו אותם לפי הקול הכי יפה בעיניכם. 1- הכי יפה. באסטד צ'ארלי-3 ג'יימס-1 מאט-2 מקפליי דני-2 טום-1 דאגי-3 בקושי שמעתי אותו...
ארץ אהובה (חוץ מישראל):אנגליה וארה"ב אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?כנ"ל טיסה או נסיעה?טיסה
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:פלאפון, דיסקמן וסירה
החלום שלכם:ממ..יש לי הרבה.. באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד?לא יודעת.. לעולם לא אהיה:זמרת מקצוע אהוב:יש דבר כזה? מקצוע שנוא:מתימטיקההה

yahli13

New member
אני עונה

שם:יהלי גיל:13 עיר:פרדס חנה מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו:אין לי בעיה לשים את שלי-20***8*** מאכל אהוב:גלידה הרגל:לרקוד בכל מקום שיר אהוב:יש הרבה להקה אהובה(אחת):באסטד-מקפליי-בלו(מה אתן רוצות זו להקה אחת) באסטד או מקפליי:נמנעת מי הפייב שלכם בבאסטד:ג'ימס מי הפייב שלכם במקפליי:משתנה לפי עונות שיר אהוב של באסטד:year 3000 קליפ אהוב של באסטד:crash the wedding שיר אהוב של מקפליי:all about you קליפ אהוב של מקפליי:that girl הארי או דני?נמנעת(שניהם כוסונים) דאגי או טום:כנ"ל איך גיליתי את באסטד:MTV איך גיליתי את מקפליי:כנ"ל כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:אין לי פוסטרים שלהם*מתביישת בעצמי* דרגו אותם לפי הקול הכי יפה בעיניכם. 1- הכי יפה. באסטד צ'ארלי-4000 ג'יימס-1 מאט-3 מקפליי דני-1 טום-1 דאגי-(בחיים לא שמעתי אותו שר...) ארץ אהובה (חוץ מישראל):אנגליה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?אנגליה טיסה או נסיעה?טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:ג'ימס,דני ודאגי החלום שלכם: לטוס לאנגליה באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד?ביולוגית ימית/רקדנית לעולם לא אהיה:זונה/נרקומנית מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:יותר מידי

may90

New member
לפני שאני הולכת לרופא שיניים ^^

שם: מאי גיל: 15 עיר:הרצליה מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו מאכל אהוב: המבורגר הרגל: לרצוח ציפורניים בעזרת שיניים ובכלל לכרסם על דבר שעל היד שלי... שיר אהוב: נמ אין כ"כ להקה אהובה(אחת): אמממממממממממממ 1... קשה קשה.. נגיד בלינק... באסטד או מקפליי: באסטד מי הפייב שלכם בבאסטד: ג'ימס&מאט מי הפייב שלכם במקפליי: דני&דאגי שיר אהוב של באסטד: אייר הוסטאס נראה לי... קליפ אהוב של באסטד: CTW שיר אהוב של מקפליי: נמ... אההה... that girl נגיד קליפ אהוב של מקפליי: כנ"ל הארי או דני? דני דאגי או טום?דאגי איך גיליתי את באסטד: מהקליפ CTW שהיה פעם במיוזיק בוקס איך גיליתי את מקפליי: דרך באסטד כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?: שלי? יש לי הרבהה תמונות אבל נספור רק פוסטרים:13 של: סימפל, 2 ג"ש, 1 לינקין, 4 באסטד (היו 5... זרקתי 1
), 2 בלינק, 1 אמינם, 1 דני
וזהו. תולה אותם על הקירות?: על הארון דרגו אותם לפי הקול הכי יפה בעיניכם. 1- הכי יפה. באסטד צ'ארלי 3489587 (יאק לא אוהבת את הקול של צ'אז) ג'יימס 2 מאט 1 מקפליי דני 1 טום 382942848848278 בכלל לא אוהבת את הקול... דאגי 2 ארץ אהובה (חוץ מישראל): מי לא יאמר אנגליה?! אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס? אמריקה או אוסטרליה טיסה או נסיעה? טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: סירה, דיסקים ודיסקמן, ובטריות החלום שלכם: לעוף באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? לא יודעת לעולם לא אהיה: מנתחת פלסטית מקצוע אהוב: אנגלית אולי... מקצוע שנוא: היסטוריה...

../images/Emo126.gifאני עונה! לא שמישהו

שם:מישל
מאכל אהוב:נודלס|
הרגל:מה? שיר אהוב:welcome to my life להקה אהובה(אחת):באסטד וגרין דיי=2 להקות
באסטד או מקפליי:אמ...באסטד שיר אהוב של באסטד:נראה לי ש one day wen i came....או i'm sleeping with the lite on.... קליפ אהוב של באסטד:eek:ne day... שיר אהוב של מקפליי:מיי פיטס און דה גראונד קליפ אהוב של מקפליי:אותו דבר!!! הארי או דני?דני
דאגי או טום?דאגי
איך גיליתי את באסטד:בעיתון ראש 1 איך גיליתי את מקפליי:קליפ ב-mtv כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:אמ...הייו לי מלא של-בראד פיט,ברינטי,קמוש ועוד כמה אבל כבר הורדתי מזמןןןן תולה אותם על הקירות?:כן פעם תליתי אותם דרגו אותם לפי הקול הכי יפה בעיניכם. 1- הכי יפה. באסטד צ'ארלי-2 ג'יימס-1 מאט-3 מקפליי דני-1 טום-2 דאגי-2 ארץ אהובה (חוץ מישראל): אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?ניו-יורקקקקקקק
טיסה או נסיעה?טיסההה
במטוס
3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:את קוקו מאחיו,משפחה והספקה החלום שלכם:שכל המשפחה שלי תהיה תמיד בריאה ומאושרת!!!
באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד?אני רוצה להיות שחקנית
לעולם לא אהיה:... מקצוע אהוב:מחשבים מקצוע שנוא:מדעיםםם

אני

|חלב|השאלון שלי|חלב| שם:שלי גיל:16 וחצי עיר:ראשלצ מספר תעודת זהות: חחחח סתם סתם תירגעו-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאכל אהוב:ספגטי של מסעדה מסויימת=] הרגל:מחשב זה הרגל חח שיר אהוב:fightstar- untill then להקה אהובה(אחת):פאייטסטאר באסטד או מקפליי:באסטד מי הפייב שלכם בבאסטד:צ'ארלס מי הפייב שלכם במקפליי: אני לא אוהבת את מקפליי אבל אם כבר אז דני שיר אהוב של באסטד: יש הרבה.. יותר מדיי-הכל!!!!!!!!!!!!!!!!! קליפ אהוב של באסטד:המממ יו סאייד נואו טוב שיר אהוב של מקפליי:אני לא חושבת שזה פורום מקפלי =\ קליפ אהוב של מקפליי:שה הארי או דני?שה דאגי או טום?שה איך גיליתי את באסטד: דרך חברותיי או יותר נכון חברתי חח איך גיליתי את מקפליי:שהההההההההההההה כמה פוסטרים יש לי בחדר, של מי?:אין לי אמא שלי שומרת עלהקירות קדושים תולה אותם על הקירות?:סתכלו שאלה למעלה דרגו אותם לפי הקול הכי יפה בעיניכם. 1- הכי יפה. באסטד צ'ארלי1 ג'יימס2 מאט3 מקפליי דני שה טום שה דאגי שה ארץ אהובה (חוץ מישראל): אנגליה אתם נוסעים לחו"ל. לאיזה מדינה תרצו לטוס?אנגליה טיסה או נסיעה?טיסה 3 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד:מטוס כדיי לחזור [חחח לא זכויות שלי] וכל השאר לא צכה החלום שלכם: לפגוש את צ'ארלי ולהיות בהופעה של פאיטסטאר באיזה תחום תרצו להשתלב/מה תרצי להיות בעתיד? אין לי מושג משו בעריכה ועיצוב לעולם לא אהיה: הומופובית חחחחחחחח קשור מאוד מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הכל

bustedit

New member
אפחת לא רוצה טיפה

לטרוח ולכתוב שאלון או לחפש אחד ולהכניס אותו לפה??!

joels chick

New member
5 דברים!

א-קליפ יפה של פסטד:ארו סטרס,ב-מאטי מקום ראשון כמובן ומיצידי ג`ימס וצ`רלי אחרון,ג-הארי ודאגי שניהם מקום ראשון,ד-הייתי רוצה להישתלב בתחום הגיטרות,ה-הייתי לוקחת איתי לעי בודד את מאטי,הארי&דאגי,וכמובן גיטרה!

למעלה