שאלות בעברית לפהההה

../images/Emo152.gif../images/Emo43.gifתפוז לייב מארח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(תמיד רציתי לכתוב את זה...) היישר מהוליווד! אל פורומינו הקט!!! א ד ר י א ן ו ו י ל ק י נ ס ו ן Welcome to out forum! חחחח כן, אני מודעת לעובדה שיש עוד איזה 11 שעות, 34 דקות ו39 שניות עד שהיא תבוא, אבל מי סופר?
בכל מקרה, חשבתי שלכבוד הנעמת זמנה של אדריאן, כולנו נשנה את החתימות בשבילה (נו, רק ליום אחד, זה מילא פורים...) ונכתוב משהו בסגנון ברוכה הבאה לארצנו ה(לא ממש) יפה!! וזהו! מה אתם חושבים? *מתרגשת שאדריאן באה* *או שפשוט סתם עייפה כי שוב לא ישנתי כל הלילה* עוד לא החלטתי... אז תתחילו לחשוב שוב על שאלות, מי שעוד לא חשב, כי רצוי שנשאיר אותה כאן כמה שיותר זמן (לתמיד אם אפשר, ואז היא יכולה להביא איתה את קליירי
) אל תשימו לב אליי... עוד לא החלטתי אם ההודעה הזאת רגילה או סתם איזה משהו שגרם לשכל שלי להתחרפן ולקנא בכולכם שיש לכם הפנינג פורים בבצפר, ולי יש שיעור נהיגה מגעיל... (בשביל זה אני מתחפשת לראפרית כזאת... כמו לפט איי לופז ז"ל) אז שיהיה לכולכם יום מדהים, ותעשו חיים ותהנו! ותזכרו שאדריאן באה, איזה כייף לנו איזה כייף לנו... *כנראה שבאמת התחרפנתי שאני כותבת דברים כאלה...* אז יום מדהים באמת!
(למורים באוזן)
איזה כוסון! יאללה, יום טוב אנשים! ושמישהו יעיר אותי אם אני נרדמת!

j i m m y

New member
Hi Adriane.. ../images/Emo9.gif what's up ?

wow.. it's so cool and so humble.. u r visiting our little Israel web portal, all the way from USA to our little cuntry
makes me blush with unworthiness.. well I got nothing special to ask, just dropped by to say "hellow" !

אויש, אנשים...

תתחילו לשרשר לקראת שמונה בערב, לא מעכשיו... ההודעה שלך למשל לא תיכנס סביר להניח... אבל לא משנה...

ברודי

New member
אדריאןןןןןןןןןןןן

אני באשכרה מתלהבת שהיא באה!! *עבר בי גל תשוקה* ("רק בישראל") רצה לשנות ת'חתימה.. מה לא כל יום אדריאן באה!!! השאלות שלי: אדריאן איך היה לצלם עם רנה? איך רנה במציאות? ספרי דאחקה שהייתה לך עם רנה האם את ורנה חברות טובות?
סתאאאאאאאם. אגב, מי שרוצה לשמוע דאחקות תחפושת צבי הנינג'ה מוזמן לאיציק שלי אני רק אוסיף שזה היה להיט היסטרי וממש שלט!!

ברודי

New member
../images/Emo99.gif

I've been thinking About you, my love And all the crazy things You put me through Now I'm coming around Throwing it back to you Were you thinking of me When you kissed him Could you taste me When you licked his skin? All the while I showerd you With trust and promises What I'm needing now Is some sweet revenge To get back all that I lost then I gave you all I had to give But I could never reach you CHORUS: Adrienne, I thought I know you Once again, you used me, used me Adrienne, I should have left you Long before you used me Used me up Spent my money Drove my car I treated you like a shining star But in my sky All burnt out you are And I'll have the last laugh When I see you walking with Some other guy 'Cause I know you're Gonna end up all alone So take these words Some good advice All you've done's Gonna come back twice You never cared How much it hurt I really need to tell you Repeat chorus What I'm needing now Some sweet revenge To get back All that I love then I gave you All that I had to give But I could never reach you Repeat chorus Adrienne, long before Adrienne, long before Whoa, Adrienne Adrienne​

smgfan

New member
לכולם ולמנהלי הפורום!!! ../images/Emo26.gif|ימין

תראו, הכנתי משהו במיוחד בשביל הביקור של אדריאן כאן בפורום!! אתם יכולים אולי לשים אותו בראש שרשור השאלות??

*neta*

New member
למה לא לשרשר את זה לשרשור שאלות

יחד עם שאלותייך (במקרה שיש)..?

smgfan

New member
חשבתי שאולי נעשה איזה משהו מיוחד

ככה, אבל לא משנה- אני אשרשר את זה עם השאלות שלי!

../images/Emo41.gif שאלות בעברית לפהההה

שאלות שישורשרו לפה, באנגלית הן פשוט לא ייענו.. שאלות שישורשרו לפה בעברית יתורגמו וישורשרו לשרשור המתאים. אם יש לכם שירים או דברים שהם לא שאלות, שרשרו לפה מכיוון שזה סתם תופס מקום, וגם ככה קשה לאדריאן להבין את הממשק בעברית, אז כמה שפחות שטויות, כי זה פשוט יימחק.. קחו בחשבון שיקח זמן לתרגם שאלות אז תשתדלו לא לשים אותן ב20:00... -יום טוב ואירוח מהנה לכולנו

../images/Emo160.gifהכל אודות חוה ../images/Emo43.gifLive

לראשונה בתפוז- אירוח טראנס-אטלנטי היישר מהוליווד
אדריאן וילקינסון, המשחקת את דמותה של איב בסדרה "זינה הנסיכה הלוחמת" תגיע היום בערב ותענה על שאלותיכם בפורום.
השאלות יתורגמו עבור השחקנית והיא תשיב במקום.
אתם מוזמנים להעלות שאלות בפני אחת הדמויות היותר מגוונות ומעניינות בסדרה, שלא בכדי גם נושאת את שמה של חוה, הלא היא אם כל חי.
לאירועים נוספים בתפוז אנשים

ברודי

New member
זינאים על המפה!!

"שלא בכדי גם נושאת את שמה של חוה, הלא היא אם כל חי. " כאילו, מה עבר בראש של מי שרשם את זה?!

*neta*

New member
לא הרבה מסתבר..

מצאו להם זמן לשנות את השורה של הוספת תגובה.. וטוב שהם כתבו שעה, כי אחרת איך אנשים ידעו מתי להכנס ?
וחג שמח לכולם

ברודי

New member
כן אני גם שמתי לב שאין שעה

כנראה מרוב התרגשות... בחיי שהשורה החדשה מסריחה ומעצבנת אשש!! במיוחד בשירשורים ארוכים שההודעות נוטות לצד שמאל ואז השורה מתחרטשת.

אולי הם רוצים שייכנסו כל הזמן

ולכן לא הכניסו שעה. באמת מוזר (למרו שזה מופיע בעמוד הזה שעשו עליה). אבל אני דווקא כן חושבת שיש לשם שלה משמעות. לא סתם קוראים לה איב...

ברודי

New member
לשם שלה בהחלט יש משמעות

אבל לא במשמעות של- אם כל חי. (או מה שהם לא רשמו ככה)

*זינה*

New member
שאלה בקשר לאירוח../images/Emo35.gif

יהיה אפשר להעלות תמונות? או שלא כדאי? וכמה שאלות אפשר לשאול?

shiri_b

New member
אין הגבלה על שאלות

כל זמן שהיא פה, היא תענה תמונות אפשר לעלות יחד עם השאלה אבל לא להגזים

שאלה בקשר ל ADRIENNE!

היי לכולם, רציתי לשאול...האם אדריאן תיהיה פה היום ב20:00 או שהצאט הזה כבר היה? איך בכלל היא הגיע להכנס לפורום הישראלי שלנו בתפוז, מי סיפר לה עלינו??? בכל מקרה, אם זה היום אני בהחלט מתכוונת להיות פה!

shiri_b

New member
אדריאן תהיה ב20:00 בפורום

ותענה על שאלות, שאלות באנגלית יש לשרשר לשירשור השאלות באנגלית בלבד.

למעלה