שאלות בעברית לפהההה

yair m

New member
אוקיי כמה שאלות...

1.למה דווקא בחרת להיות בסדרה הזאת? 2. כמה בערך החרות לכל פרק? 3. מה הקשר שלך לאישה השניה < הבלונדינית> והיפה. 4. בת כמה את? 5.איפה את גרה ואיפה נולדת?

shiri_b

New member
אממ.. רק להזכיר

ששאלות אישיות לא ייענו ולנסות לא לחדור יותר מידי לפרטיות (כמה בערך החרות לכל פרק? אני מניחה שזה כמה הרווחת... ואין מקום לשאלות כאלו)

Schnickelfritz

New member
היי ../images/Emo34.gif

אני יודעת שאני לא חלק פעיל בפורום או משהו, אבל רציתי להגיד לכם כל הכבוד עד זה שהצלחתם להביא לפורום שחקנית מהסדרה הנהדרת הזאת
אני בד"כ רק קוראת הודעות פה, אבל החלטתי שאני באמת חייבת להגיד לכם כל הכבוד
ובזאת מצורפים שני וולפייפרים שהכנתי, מקווה שתאהבו.

shanyz

New member
הנה:)

תודה רבה למתרגמות!!! מקווה שתספיקו לתרגם את שאלתי:) אוקי הנה: לאדריאן שלום! אני ממש שמחה שאת באה לפורום שלנו. אני חושבת שאת משחקת בצורה ממש טובה בזינה, גם את איב וגם את ליוויה. רציתי לשאול, מה היה עלייך לעשות במהלך באודישנים לתפקיד, על מנת לקבל אותו? האם היה קשה מאוד? וגם רציתי לדעת, איך הפרסום בעקבות התוכנית שינה את חייו? האם לטובה, לרעה? (זה נראה לכם אישי מידי? :S) ושוב, תודה רבה על התרגום!!

ברודי

New member
נטע ושיריייייייייייי../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה היה שאלות בצחוק, מה תירגמתם ושמתם בשירשור שאלות באנגלית?! לא נעים!! היא באה עד לכאן ואני שואלת אותה על רנה, זה כאילו הייתה הדאחקה..!! אי אפשר.. למחוק את זה או משהוא? אנערף...

*neta*

New member
כל דבר אפשר למחוק-רמז.

ומאין לנו לדעת שזה בצחוק?

ברודי

New member
רשמתי סתאאאאם../images/Emo4.gif

טוב יש לי בדיחות מתוסבכות. אממ... רציתי לשאול... ה-רמז שלך, אל מי הוא.. מופנה.. (מתחבאת מתחת לעכבר ברווח בין הלחצנים) (*ואת זה, לא לתרגם*
)

danazi

New member
טוב יש לי שאלה...

תרגמואת זה בבקשה איך זה לעבוד ביחד עם לוסי? והאם את נהנת מהצילומים?

Salem

New member
השאלות

תדביקי את השאלות המתורגמות בשרשור המתאים:
How is it to work with Lucy? Did you enjoy shooting the show?​

למעלה