אתם שומעים את השיר עכשיו? 17:26 לפי השעון מחשב שלי.. איזה שיר ישן וחמוד.. כמו דובדובון
I iOmer New member 29/6/06 #63 אתם שומעים את השיר עכשיו? 17:26 לפי השעון מחשב שלי.. איזה שיר ישן וחמוד.. כמו דובדובון
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 29/6/06 #64 אאהה.. ../images/Emo45.gif אני זוכרת שעשו איתו משהו בצער גידול בנות Do Wah Diddy Diddy
A a b u y a New member 28/6/06 #3 ../images/Emo207.gifאנשים../images/Emo66.gif החופש התחיל ועימו התכנית האהובה "נילס הולגרסון" ... ו...אמא שלו ממש גבוהה ... (סתם כי התלהבתי לראות ת'פרק הראשון ) [וואי יש בחוץ צרצר שמשגע לי ת'שכל מאז שקמתי, שיטת עינוי סיני ]
../images/Emo207.gifאנשים../images/Emo66.gif החופש התחיל ועימו התכנית האהובה "נילס הולגרסון" ... ו...אמא שלו ממש גבוהה ... (סתם כי התלהבתי לראות ת'פרק הראשון ) [וואי יש בחוץ צרצר שמשגע לי ת'שכל מאז שקמתי, שיטת עינוי סיני ]
L LooKinG FoR My NaMe New member 28/6/06 #6 נילס!!! ואוגי! והברווז שהפך לאווז!(?) ומילי\מלי??? אח, הנוסטלגיה...
ג גפילטע פישי New member 28/6/06 #9 נילס../images/Emo99.gif אני שוב מרגיש זקן..... תפליצי לכיוון החלון. צרצרים שונאים את זה (חה, מניסיון)
נילס../images/Emo99.gif אני שוב מרגיש זקן..... תפליצי לכיוון החלון. צרצרים שונאים את זה (חה, מניסיון)
ג גפילטע פישי New member 28/6/06 #19 ../images/Emo45.gif אם לא תחליט לדלג אז בכל זאת תפליץ אל. החור באוזון התחיל להסגר. לא להרוס
E Euterpe New member 28/6/06 #13 how dare u! ../images/Emo46.gif זה... זה נילס! זה מכו לשנוא מרקו! [אני שונאת אבל לאמשנה ]
L limors2 Active member 28/6/06 #14 מרקו זה גם זוועה!../images/Emo54.gif יש לי טראומות מהפרק שכל מה שהוא עשה בו היה ללכת בשביל. כל הפרק בערך
מרקו זה גם זוועה!../images/Emo54.gif יש לי טראומות מהפרק שכל מה שהוא עשה בו היה ללכת בשביל. כל הפרק בערך
E Euterpe New member 28/6/06 #15 אני מבקשת לדייק כל הפרקים בערך, יותר נכון. הוא היה כזה קיפש נו, ופינוקיו?!