שאלות ובקשות

Nikotine

New member
שאלה...

לא היה לי ממש כוח והרבה ..."סיבולת" לראות את כל המשלחות... אבל יש משלחת פלסטינאית באולימפיאדה?

vitamin P

New member
שאלה...

אני חדש פה.....כן גם אותי מלהיב האירוע הזה שנקרא אולימפיאדה אין עליי ספורט מועדף אבל יש כאלה שאני פחות אוהב כמו כדורגל או דברים כאלה זה נחמד לראות תחרויות בענפי ספורט שונים שאני לא רואה בדרך כלל והכל מרוכז... ואוהב לשמוע את השדרנים אז השאלה שלי היא כזאת... יש כמה תחרויות במקביל או שבצורה מתוזמנת מאוד עוברים מתחרות אחת לשנייה??? כי אני כבר 24 דקות רואה את השידורים וכבר היה שחייה כמה פעמים כדורעף ועוד כל מיני זה מה שאני תמיד אומר...מצלמות של גוף אחד וכל הרשתות יתחברו לזה בלי יותר מידי כאבי ראש וחוסר מקום השאלה היא אם ערוץ אחד בוחר מה לשדר או שהוא פשוט משדר מה שמגיע כי יש כל כך הרבה תחרויות .... לא ידעתי לאן לשרשר
סורי

ניאו30

New member
זה רק אני או שהאתר הרשמי של

האולימפיאדה בכלל לא מעודכן! המשחה של פלפס ב400 מעורב היה בדיוק בקרב של יקותיאל ולא מצאתי תוצאה....אם מישהו ראה תוצאה איפשהוא אשמח לשמוע

אייל543

New member
איך אפשר לראות תוצאות באינטרנט

בעידכון מהיר? איפה באתר של האולימפיאדה? הסתבכתי שם

nitsansh

New member
יש לו בחירה מוגבלת...

מספר האירועים המתקיימים בו זמנית הוא עצום... אני מעריך שהיום יש תחרויות לפחות ב-15 ענפים... כרגע יש תחרויות בשחיה, התעמלות, ג'ודו, קליעה, חתירה (ייתכן שכבר הסתיימו) ואולי עוד... עוד שעה-שעתיים יצטרפו טנ"ש, אופניים... במקביל יש משחקים בכל ענפי הכדור: כדורסל, כדוריד, הוקי, בייסבול, סופטבול, ובערב יהיה גם כדורגל... כל התחרויות בלי יוצא מן הכלל מצולמות ע"י חברת השידור של הועדה המארגנת, אבל לא הכל עובר בלויין ומגיע לכל העולם... במקרה של ישראל יש בסביבות 5 ערוצי לויין שמשדרים בו זמנית וכל מה שצריך לעשות זה להתחבר לערוץ הרצוי, ולהעביר הוראה לשדרים במקום התחרות או במרכז השידורים לדבר... אם ערוץ 1 רוצה לשדר תחרות שלא עוברת בערוצי הלוין הקבועים, צריך להזמין במיוחד קו לוין (ולשלם על זה). כל זה מתוכנן מראש ובזמן האולימפיאדה יש מקום מצומצם לאלתורים... נוסף לכך, יש צוותי צילום (אני חושב שהפעם יש 2) שמצלמים במיוחד בשביל ערוץ 1, אבל לא ניתן לשדר את תוצרתם בשידור חי אלא יותר מאוחר. אני משער שאחד הצוותים הנ"ל יהיה היום באתר תחרויות השייט.

באתר הרשמי

בצד ימין יש שם באדום חי . למישהו עוד נתקע ? ואם לא מהאם ההתקדמות של האמריקאי בג'ודו ?

זה מעודכן אצלך ?

כי אני ראוה שיש למשל בשחיה מעט מאוד תוצאות , כאשר עברו הרבה יותר תחריות .

ניאו30

New member
אצלי גם לא מעודכן...

כנראה אצל כולם...ומי אמר שהיוונים התגברו על כל הבעיות... נראה לי חגגו מוקדם מדיי ... זה נראה די עלוב שהאתר הרשמי של האולימפיאדה נתקע כבר בהתחלה... ולמשל,אנ זוכר מסידני שהיה אפשר לעקוב בחי אחרי תחרויות השיט,עם תוצאות אחרי כל מצוף...מעניין איך זה יהיה שם...אבל כנראה שלא צריך לצפות יותר מדיי מהם...

ניאו30

New member
אפשר להתעדכן באתר של יאהוו...

פלפס קבע את הזמן הטוב ביותר 4.13 אני אשתדל להביא עוד תוצאות מענפים אחרים

vitamin P

New member
הערוץ האולימפי......

חבל שאין כזה דבר בשידורים הדיגיטלים שאתה יכול לבחור לצפות באיזה תחרות שאתה רוצה ושיהיה לוח זמנים יפה ומסודר בכלל בארץ הם מעצבנים עם הדיגיטלי....המבנה ממש מגעיל ולא נוח והם עוד יותר הורסים אותו עם כל השטויות שלהם בעצם אני לא יודע אבל יכול להיות שבאנגליה כן יש ערוץ לאולימפיאדה

nitsansh

New member
אם יהיה, תצטרך לשלם בשביל זה...

הועד האולימפי, לפחות עד עכשו, לא מאפשר לשדר את האולימפיאדות תמורת תשלום אלא רק בערוצים חופשיים...

למעלה