שאלות ובקשות

nitsansh

New member
אני מסכים...

למרות המסחור של האולימפיאדה, יש גבולות שלא עוברים אותם... המטרה העליונה של הועד האולימפי היא לפתח את הספורט בעולם, והספונסרים רוצים חשיפה מקסימלית, לכן רוצים שכל אדם בעולם שיש לו טלויזיה יוכל לראות את האולימפיאדה ולא רק בעלי היכולת במדינות העשירות...

nitsansh

New member
באתר האולימפי רשומים רק 2

האתלטית סאנה אבו-בחיט שנשאה את הדגל בטקס הפתיחה. היא רצה 800 מ' ב-2:28... השחין ראד אוויסאט.

תמיר1991

New member
ניצן - זה קריטריון בינלאומי???

זה תוצאה שלא שווה מדליה באליפות ישראל..... תמיר.

nitsansh

New member
זה מה שיש...

באולימפיאדה יש 2 סוגי ספורטאים: 1. אלה שבאו להשיג תוצאות 2. אלה שבאו כדי להשתתף מתוך 202 משלחות באולימפיאדה, אני מעריך שלפחות שליש יש להן רק ספורטאים מהסוג השני... גם אנחנו היינו פעם בקבוצה הזו, אבל הצלחנו להתקדם... כדי שמדינות שרמת הספורטאים שלהם חלשה מאד יוכלו לשלוח נציגים לאולימפיאדה, יש אפשרות מוגבלת לשלוח ספורטאים ללא קריטריון... למיטב ידיעתי, רק באתלטיקה ושחייה יש מצב כזה... בכל אחד מהענפים הנ"ל, כל מדינה רשאית לרשום גבר אחד ואשה אחת ללא קריטריון אם אין לה ספורטאים שעברו את הקריטריון מאותו מין... הספורטאים הפלסטינים שייכים לסוג הזה... אבל לא צריך לזלזל בהם... אלה ספורטאים שמתאמנים בתנאים ממש בלתי אפשריים... השחיין למשל הוא ממזרח ירושלים, עד האינתיפדה הוא התאמן בקבוצה של ימק"א, אבל עקב המצב נמנע ממנו להגיע לבריכה, אז בנו בשבילו ברכה של 25 מטר בחצר של הבית... חוץ מזה, הוא רק בן 16 וחצי, העתיד עוד לפניו... הבחורה היא מעזה, והיא בטח מתאמנת על חוף הים או משהו כזה כי אני לא חושב שיש שם איצטדיון...

למעלה