היום בתכנית יהיו: ארז טל,עדי אשכנזי,מיה דגן,אביעד קיסוס ורמי
S sharki7 New member 30/12/06 #25 הצילומים.... היכן מצלמים?כמה זמן מצלמים? האם מצלמים 2 פרקים יחד או פרק פרק? מאיזו שעה עד איזו שעה זה מצולם? תודה,
הצילומים.... היכן מצלמים?כמה זמן מצלמים? האם מצלמים 2 פרקים יחד או פרק פרק? מאיזו שעה עד איזו שעה זה מצולם? תודה,
M moton New member 30/12/06 #26 תשובה נמצאת פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1566&msgid=91626353
R rebeldechika New member 31/12/06 #27 איפה אני יכולה להשיג את שיר הפתיחה? אני רוצה להשיג את שיר הפתיחה של התוכנית אבל בלי מחיאות כפיים כדי לשים אותו כרינגטון בפלאפון..... יש למישהו אולי קובץ של השיר ויכול לשים לי אותו פה?!? מחכה לתשובה
איפה אני יכולה להשיג את שיר הפתיחה? אני רוצה להשיג את שיר הפתיחה של התוכנית אבל בלי מחיאות כפיים כדי לשים אותו כרינגטון בפלאפון..... יש למישהו אולי קובץ של השיר ויכול לשים לי אותו פה?!? מחכה לתשובה
C C h e N 1 5 New member 2/1/07 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo115.gifשאלה בקשר לצילומים שמעתי שהכניסה היא מגיל 17 בלבד ולי ולחברות שלי חסר כחודש-3 חודשים לגיל 17 זה בסדר נכון? ואם יש מישהו בן 16 הוא לא יוכל להיכנס? ואיפה האולפנים?
../images/Emo41.gif../images/Emo115.gifשאלה בקשר לצילומים שמעתי שהכניסה היא מגיל 17 בלבד ולי ולחברות שלי חסר כחודש-3 חודשים לגיל 17 זה בסדר נכון? ואם יש מישהו בן 16 הוא לא יוכל להיכנס? ואיפה האולפנים?