שאלות והגיגים

idan777

New member
באמת אין אף אחד בבית האח הגדול, חוץ מהדיירים?

היי מי למשל עושה להם כביסה? מי מביא להם את האוכל? מי מנקה את הבית? באמת אין אם אף אחד במשך 100 ימים??? אני ממש סקרן. שנה טובה, עידן

רנין לא מכבדת כ"כ את חבריה באח הגדול.

אמנם איני רואה בקביעות- האח הגדול, אך ממה שיצא לי לראות הסקתי כי רנין אינה מכבדת את חבריה, את מינהגיהם, היא אינה מוכרחה לשבת איתם בזמן הקידוש, לדעתי, היא יכולה להצטרף אליהם לארוחה, ולמנוע מעצמה את הבכי מול המצלמות (שאגב נראה לי קצת צבוע). לדעתי ללא כל הסצנות הללו, היא בחורה מאוד יפה ומוכשרת, אך היא איכזבה אותי מאוד עם התנהגותה הילדותית, והלא מתחשבת, ומה עוד שהיא מרגישה שלא מתחשבים בה. לדעתי היא לא מראה שזה מפריע לה כעת מכיוון שעברה במוחה המחשבה שחבר שלה סימן לה לחזור הביתה בעקבות מה שקרה ביום שישי ההוא, אני מאוד לא אוהבת את ההתנהגות שלה,ולדעתי- היא מאוד צבועה, וחבל.

cookies10

New member
שאלה והצעה לתפוז ולמנהל הפורום

מדוע אתם שמים את המליץ בדיוק איפה שכתוב הוספה בבקשה תפרידו את שני המילים במרחק אחד מהשני באתי ללחוץ הוספה ונלחץ לי בטעות המלץ יש לכם סיבה ששני המילים חייבים להיות כל כך קרוב או במקרה הם ביחד.... אם אתם רוצים סקר בתפוז תעשו זאת ביושר ולא בטעויות של אנשי הפורום. כי עוד כותבי הפורום אמרו לי שבטעות נלחץ להם המלץ אז בבקשה תשתדלו לשים את שתי המילים במרחק הוספה ----------- המלץ תודה ושיהייה לכוולנו שנה טובה ומתוקה כדבש

האח הדתי

התכנית הזאת עם טפטוף בלי פוסק של תכנים דתיים מתחילה להרגיז אותי: נתחיל מאשר: אף דתי שמכבד את עצמו לא אמור להיות בתוכנית עם פורמט מסוג זה. כמות העברות שאשר עובר היא גדולה מאוד. נתחיל מ "ובמושב ליצים לא תשב" , ואם זה זה לא מושב ליצים, אינני יודע מושב ליצים מהו. בנוסף לכך הוא מתערבב עם נשים חצי מעורטלות שזה ממש נוגד את רוח היהדות. מעניין שהדתיים במאה שערים סוקלים באבנים נשים עם שרווללא ארוך מספיק, והדתי אשר מותר לו להסתובב עם נשים שלבושות בגד ים בלבד. נמשיך עם זה שאשר מתפלל 3 חודשים ללא מניין, גם לא בשבתות. שלא לדבר על זה שיימי שני וחמישי ושבת, שבהם חובה להוציא ספר תורה מארון הקודש אין הוא עושה כך. , ועוד ועוד עבירות שאין המקום והזמן לפרטם. ומצד שני אשר בעזרת ההפקה כופה את השקפת עולמו על כל שאר המתמודדים. אם אשר לא היה היה קידוש בליל שבת? מקסימום היתה ארוחה חגיגית. היו קמים לסליחות? הצחקתם אותי. כנ"ל תפילת ראש השנה ועוד ועוד. מה שקרה לדעתי היא שההפקה חיפשה מתמודד דתי, (כמו שחפשה מתמודד הומו, ערביה, וכו') ואף דתי שמכבד את עצמו לא הסכים להתמודד בתכנית זאת, בעיקר לא בתקופת החגים (היה בהחלט אפשר להתחיל את התכנית ככה שהיא תתחיל בקיץ ותסתיים ערב ראש השנה) ובעיקר לא לנטוש אישה שעומדת ללדת בכל רגע. בגלל שאשר הוא הדתי תאב הבצע היחידי שהסכים להשתתף בתכנית, לא היתה להפקה ברירה אלא לבוא לקראתו בנושאים שונים כפי שכולנו ראינו, ומן הסתם עוד נראה.

Jason2

New member
אתה אכן לא רואה

כי רנין עשתה את כל הסצנות האלה לפני שלושה שבועות. מאז היא יושבת איתם בקידוש למרות שאינה חייבת והיום היא גם היתה בארוחת החג ויותר מזה, היום היא גם הודתה שקשה יהיה לה לעזוב כי היא התרגלה לאנשים בבית. אנשים מסתגלים לסביבה ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן.

ומה רע בזה????

זה הכיף שבתוכנית יש כמה סוגים של אנשים. במידה וכלום היו אותו הדבר...התוכנית הייתה משעממת. גם החרדים ושאר הדתיים עוברים עברות (תאמין לי)

אני אסביר לך

רנין למשל, לא אומרת לאף אחד להיות נוצרי. היא רק מבקשת להשאר להיות נוצריה בסביבה של רוב יהודי (עיין ערך קבלת שבת). אשר לעומתה, לא אומר תהיו אתם חילוניים ותניחו לי להשאר דתי. הוא מנסה לגרור את כולם להיות דתיים כמוהו. (עיין ערך קבלת שבת, עיין ערך הנחת תפילין של ליאון, עיין ערך "לא ילבש גבר בגדי אישה" עיין ערך הטפות לשפרה, ועוד ועוד ועוד.)

מספיק עם השטויות - אשר לא דתי!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון הוא חושב כיפה ומתפלל ומשחק אותה יהודי מאמין, אבל כמו שאמרת, הוא עובר על מלא חוקים של הדת. הוא דתי בשקל מה שנקרא. ועוד חושב שיש לו זכות לשפוט חילונים. אפס בן אפס.

היי JASON2

בהמשך להודעתי אני מעוניינת להבהיר כמה דברים, כנראה שלא הייתי מספיק ברורה, אמנם הזכרתי את יום השישי ההוא עם הסצנה של רנין, אך בין היתר הוספתי כי לדעתי התנהגותה הנוכחית מאוד צבועה, כמו שאמרת: שהיא ישבה בערב החג, ובנוסף אמרה כי יהיה לה קשה לעזוב כיוון שהיא מאוד קשורה לחבריה, המהפך ההתנהגותי והרגשי המהיר הזה....מאוד לא מוצא חן בעיניי אדון JONSON 2 מקווה שהייתי מספיק ברורה הפעם.....שיהיה לך חג שמח ושנה טובה ומתוקה. (ומאחלת לך שאם חלילה תיהיה עצוב/פגוע/ממורמר עד כדי מחשבה לקום ולעזוב משהו או מישהו, זה יחלוף לך במהירות כמו שחלף לרנין חח)

מצטערת...לא התכוונתי,

עברה בי הרגשה קצת לא נעימה וגרמת לי להרגיש קצת לא עניינית, אז ניסיתי להסביר את עצמי בצורה קצת יותר ברורה....כנראה שקצת הקצנתי...חח סלח לי, צודק, אנו מנהלים שיחה, וזה היה לא לעניין, מודה.

ההודעה הזאת היתה רלוונטית לפני שבועיים אולי

אבל מאז עברו הרבה מים בירקון.. היא יושבת ומכבדת ולא עושה פרובוקציות..

Jason2

New member
הם עושים כביסה ומנקים

כשצריך תיקונים בתוך הבית הם יוצאים לבריכה ואז לבית אין גישה ולהיפך. את המצרכים מביאים להם לחדר שירות שנעול בפניהם עד שהם מקבלים הודעה (לקחת את המצרכים, להניח ציוד מקולקל וכו').

אבל יש להם קשר עם העולם החיצון וזה בבית כנסת

היום היתה התפילה הראשונה ולפי הסיפורים שלהם כשיצאו נראה שהקשר שלהם עם האנשים שהיו שם לא היה קשר של שתיקה בלבד.. החזן התחיל לקרוא להם בשמות עד כדי שעינב הספיקה להתאהב בו, המתפללים נעצו בהם מבטים כל התפילה.. נראה שאם זה ימשיך או אפילו יהיה יותר גרוע הפורמט יתקלקל..

יNOT

New member
פתאום הרעיון של לתת להם לקרוא עיתון לא נשמע

כל כך גרוע ומופרז. לפחות ככה לא היה להם קשר פיזי עם החוץ רק עם הידיעות , כרגע יכול להיות להם שני העולמות.

omer719

New member
../images/Emo41.gif שאלות והגיגים ../images/Emo41.gif

כול שאלה או דיעה שאתם רוצים להביע אתם מוזמנים לשרשר לפה!

BeN ShaDe

New member
3?!

1 יספיק מאוד. עם עוד 3 אני לא בטוח שיספיקו להם 100 ימים (אלא אם כן רנין באמת תפרוש ובאיזה שבוע הם יעיפו 2).

למעלה