שאלות והגיגים

BeN ShaDe

New member
דעות פרק 9 של האח הגדול.

פרק שמצאתי את עצמי מתרגש בו המון - גם שאשר קיבל בית כנסת (מאמין שבפעם הבאה שהוא יקבל הודעה מהאח הגדול זה יהיה על לידת אשתו) , גם שיוסי דיבר על אשתו (תארו לכם שאמא בולבליל תכנס דרך הבקבוקים לוילה) , גם שג'ני פגשה את חבר שלה (ושרנין בכתה על המסך) וגם שנעמה פגשה את המשפחה שלה ("אמא רוצה אתכם , לא לנצח פה"). פעם ראשונה שיצא לי לראות את הריב של שי ונעמה בחצר. נכון , נעמה היא לא קדושה וטהורה ואני לא אהבתי אותה , אבל אפשר להגיד שמה ששי עשה לה היה מעל ומעבר (אבל עדיין הוא יחד עם שי וצבר המתמודדים האהובים עליי). נעמה רק סבלה בבית וכל דקה שהיא הייתה נשארת שם היא הייתה מתחרטת עליה וטוב בשבילה לעזוב. אז ביי ביי גם לנעמה. הפרישה של נעמה כנראה לא תהיה האחרונה ולדעתי גם פרישה של רנין נראה בקרוב. העזיבה של ג'ני ממש גמרה אותה באותו הרגע וגם היום בבוקר היה את הסיפור עם הבית כנסת ויחד עם המסרים של תייסיר ויום כיפור המתקרב , יהיו לה המון סיבות לעזוב את הבית. אני ממש לא רוצה את זה והיא הבת שאני הכי אוהב בבית ואני מקווה שהיא לא תפרוש. שי עוד לא קיבל את המנגל שהובטח לו בעקבות ההצלחה במשימה ואולי ישמרו את זה למחר בצהריים או אפילו לסעודה המפסקת של יום כיפור (למרות שאני רואה רק את אשר צם). היה ברור שג'ני תעזוב. אפילו ארז ואסי ירדו עליה במהלך השידור ("פתאום גילינו שיש דיירת בשם ג'ני). אפילו איתי הצליח להבליט את עצמו עם וונסה. היה יותר מתח אם היו משאירים את ג'ני ואיתי אחרונים ולא את ג'ני ושי. אפילו רנין ידעה שאין מצב שג'ני נשארת. אז 5 הודחו (טוב , 4 הודחו ואחת פרשה) ואם להמר על ההדחה הבאה... אממ... קשה... אולי קרן. ארז טל ואסי עזר - כרגיל , גדולים. שניהם מחברים אחד את השני ומגישים בצורה טובה וזורמת וכמובן מצחיקה. "אתה יודע אסי? אתה בסדר" - "תודה ארז , גם אתה" ; אסי : "עכשיו שסיימתם לשלוח הצבעות למתמודדים שאהבתם , תוכלו לחזור לשלוח סמסים של שנה טובה" ; אסי בזמן שג'ני והחבר שלה מתנשקים : "אם זה לא החבר שלה , אז זה מלחיץ". בסה"כ , תוכנית טובה ותודה לאל שיש את התוכניות של ערוץ 2 בראשון ושלישי. ואת אסי עזר. היום נקבל עוד על משימת השינה , את המכתבים מהבית ואת ערב ראש השנה. ההדחות כנראה בשבוע הבא.

למעלה