שאלות והגיגים

sarit115

New member
דילמה של ילד

אני ממש לא קולטת את שפרה..מה היא עושה כל הזמן עם לאון החמוד הזה...מלטפת אותו בצורה שעוד מעט תקפוץ עליו..חוזרת ואומרת "אני רוצה לעשות לך ילדים"...היא בת 27 ולאון המתוק רק 21 .. ושימו לב שלאון לא עונה לה...לא מתביישת..הרי הוא הומו ...איך היא מצפה לעשות ילד איתו?? הוא לא נמשך לנשים....מי היא בכלל שתעמיד אותו למצב כזה...היא תמיד מלטפת אותו ...ממש מזכירה לי איזה חיה מיוחמת שזקוקה לליטוף ...לא יכולה להבין אותה...גם מתוסבחת על כל הראש...לעולם לא מבינה מה היא אומרת..
אומרים שהיא אינטלגנטית.... שתמצא מישהוא אחר לעשות ילד איתו... בהתחלה היא אמרה "אני לא רוצה להיתחתן" אז מה את רוצה??? להביא ילד??? בסדר יש לה טראוומה מהוריה שהתגרשו...או קיי...ו ?? היא ועוד מליונים כמוה.. אז מה?? חלאססס חפשי תירוץ אחר.. כל כך מחפשת תשומת לב...אפילו צבר לא מתרגש יותר ממנה...משעממת בגדול....אבל ממש בכאילו ......אני מחכה שהיא תעוף כבר
ויביאו דייר אחר.....

mui mui

New member
איתי הדפוק "היכה" את שפרה

הם שוחחו על הבר .. ואז איתי שאל אותה.. איתי : "כואב לך הראש" שפרה : "לא..." אז הוא נתן לה מכה על המצח.. ששמעו שהיד מתנפצת עליה.. מסכנה.. ומסכנה הבחורה שתצא איתו יש לו יציאות לא מהעולם הזה..חחח גמור הבנאדם.. חחחחח עכשיו הוא מפצה אותה בהכנת ארוכת בוקר.. ביצים וכו..

sarit115

New member
תקופת רומה

כל פעם שאני רואה את דיירי הבית שוכבים להם על המיטות..כולם צפופים יחד..תמיד אוכלים..מלטפים אחד את השני במסג'ים וכו'..מזכיר לי את תקופת הרומאים כמו בסרטים שאוכלים כל טוב ונצמדים עם כולם בלי שום תכלית או שום כלום..העיקר לגעת ..לאכול..ולדבר על זה ועל זו.... יש כל כך הרבה דברים לדבר עליהם.....אני כבר לא צופה כמו בהתחלה...אנו הצופים יושבים בבית ומחכים לאקשן ואין כלום..נאדא... ראיתי האח הגדול בעולם וזה מה זה מעניין...אי אפשר לקום לרגע...אנחנו אמורים להיות עם חם עם אקשן וכאן אני רואה רק שעמום .........מששששששששששעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמממממממממממממממממממםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!

דנדוש31

New member
מה דעתכם לגבי אשר

אתם חושבים שאם היה אמור להוולד לו בן ולא בת הוא גם היה מצטרף לתוכנית ? והיה מפספס את הברית של בנו? , נראה לי שלא הוא מסוג האנשים השוביניסטים והפרימיטיבים לפי מה שהתרשמתי ממנו עד עכשיו. כואב לי הלב המנדרג' שהוא עושה לשפרה . וחוץ מזה אתם לא חושבים שיש לו פה מלוכלך והוא מקלל המון בשביל אדם שחובש כיפה ?

דיאגנוזה אישית: אשר

אשר בעיניי, הוא סוג של `דתי מחמד`. כולנו פגשנו אחד כזה באחד הצמתים בחיינו. מהדגם הפתטי שמשוכנע שאנחנו לא דתיים רק כי ברור לנו שכל הדתיים מפלצות, ועליו רק להדגים לנו את ה`דתי הלא נושך`, כדי שנהפוך כולנו דתיים בתוך שעה שעתיים לכל היותר. להגיד שהוא כופה משהו על מישהו? ממש לא שמתי לב. גם דיירי הבית לא חשבו כך לרגע, אם נתעלם לרגע משיפרה. מסקנה, הכל בראש שלה. של שפרה כמובן. היא סובלת מתסביך גלותי ידוע שמאפיין כמעט תמיד חוזרים בשאלה, ולפיו, אם לא תכריז מלחמת חורמה נגד כל דבר שקשור בדרך כזו או אחרת בדת, היא תרגיש שהחזרה שלה בשאלה עדין לא הושלמה. משהו בסיגנון של להיות יותר קתולי מהאפיפיור. אבל נחזור לאשר. אז לא, לגמרי לא השתכנעתי שדתיים אינם מפלצות, וגם אילו הייתי משתכנע לא בטוח שהייתי חוזר בתשובה ממש הרגע ולו רק מהטעם הפשוט שאני באמצע פוסט עכשיו... אין ספק שהניסיון הזה שלו די מגוחך ומאד נאיבי, אבל בקטנה, עברנו כאלה בשירות, בעבודה, בשכונה, במכולת, נעבור גם אותו. מה שכן, הוא מדגם זוגיות טובה משהייתם מצפים. תודו. הוא לא מפסיק להתגעגע ולדבר על אשתו, וגם לא `מתלכלך` בהתנהגויות של חוסר נאמנות כמו רנין למשל שדי נמרחת על כל שי וליאון מזדמנים.. זה אשר בשבילי, ובשלב זה בהחלט הייתי משאיר אותו. המורכבות שהוא מביא איתו כדתי יוצרת פה ושם מצבים מעניינים וזה בגדול מה שחשוב כאן, לא?

דיאגנוזה אישית: רנין.

רנין עושה רושם של מישהי שהכל פשוט קורה לה. סוג של פיט אנגל למי שמכיר. היא לא תככנית למשל, אבל מספיק `האבלה` כלשונה, כדי שהרבה תככים יקשרו בשמה. היא מפונקת ברמות שקשה להכיל אבל גם זה לא בדיוק משהו שאפשר להלין עליו לאור נתוני החיים שלה. כשהודחה ג`ני למשל, רנין נראתה ודברה כמי שאחותה התאומה נפטרה. לא פחות! זו רמת מפונקות כזו, שאישית הייתי ממליץ לתייסיר לעשות שיקול מחדש בקשר לבחירות הרומנטיות בחייו. ואפרופו תייסיר, לא ברור לי למה המסר הסמוי שהוא צירף למכתב שלו לפרינססה לא תפס כמעט אף כותרת. בעיני בכל אופן, מדובר בפרץ קנאה ערבי טיפוסי. הוא לא מסוגל לראות אותה מתחבקת בסחבק עם הבנים, וגם בית משפט לא ישנה את התפיסה הפרימיטיבית שלו לגבי מגע עם זרים. רוצים הוכחה, עיקבו במדורי הרכילות אחרי שרנין תודח או תפרוש, (אני מהמר על האפשרות השניה!) ותגלו שהוא יזרוק אותה ביום שהיא תצא מהבית. בעיניו, די במה שעשתה עד עכשיו כדי שהיא תחשב זונה גמורה, ולא מאלה שעובדות במכון מסודר. אם זה לא יקרה, אני מתחייב בזאת לקבל על עצמי כעונש, לשאת את רנין לאשה למשך חודשיים! על יותר מזה אני מתקשה לחשוב אפי`. תודו שגם ככה זה עונש די כבד! מינוסים של ממש קשה למצוא בה ותאמינו לי שניסיתי. אבל היא משעממת בטירוף, לא מספקת שום אתגר או ענין או אינטריגה לבית, ולכן, מיותרת שם לחלוטין! הנוכחות שלה שם זה סוג של פיספוס. החטאת המטרה המרכזית של התכנית. היא מסוג האנשים שהיית מעדיף לשנן פעלים בסינית מאשר להציץ לחייהם.

Jason2

New member
זה בגלל שאת לא מקשיבה עד הסוף

היא אמרה שהיא תהיה מוכנה לעשות איתו ילד כשהוא יהיה מוכן, לא מחר. הרבה הומואים מקיימים יחסים עם בחורה רק כדי לעשות ילד, זה דבר די נפוץ ואין כאן שום דבר יוצא דופן הרי הציוד עובד. אז יש לה טראומה כמו לעוד מליונים, אבל היא בתוכנית והם לא ולכן הטראומה שלה זוכה ליותר חשיפה ולצערי לעיתים קרובות מתפרשת כהתנשאות ולא כפחד מקונפליקטים. ואני אישית לא רוצה שהיא תלך ואני בטוח שיש עוד הרבה כמוני.

mui mui

New member
ארוכת=ארוחת.. ארוחה ארוכה

גם אני מפפצה על טעיות בלתי נסלחות..

יNOT

New member
../images/Emo6.gif הם היו איי פעם מאוהבים?!

ראית משהו שרמז לך דבר כזה?!
איך אתה מגדיר אנשים מאוהבים ? (באמת מעניין אותי, ככה לפחות אפשר יהיה להבין את הבלבול שנוצר לך )

JasPoint

New member
צבר לא מעוניין בשפרה

אם זה היה תלוי בשפרה הם כבר היו זוג

Jason2

New member
היו מביאים לו מוהל

בתנאי שלא ידבר עם המוהל או עם הילד ולא עם הדיג'יי הצלם המשפחה ו-300 המוזמנים. ואפילו אסור יהיה לו להגיד אם הוא מעדיף דג או את הדבר המוזר הזה עם הפילו.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

נשמע מופרך
אבל כבר ראינו דברים בסגנון

Jason2

New member
ואנחנו חושבים

שיש לו פה מלוכלך בשביל כל אדם לאו דווקא חובש כיפה.

למעלה