הפירוש של זה - נהנתנות, רדיפה בילתי פוסקת אחרי עינוגים. אמונה, שראשיתה ביוון העתיקה, הטוענת שהנאה ושמחה הם הערכים העליונים והאושר העליון בחיים. (מתוך ויקימילון)
שפרה הורידה שני מצעים והחל לכאוב לה הכתב אז היא נשכבה.. איתי עזר להוריד את המצעים והיא סיפרה לצבר ושי שאיתי הרביץ לה.. ואז שי ענה כנראה שהגיע לך.. (מגעיל השי הזה.. לא משנה מי הבנאדם.. לא צריך ככה לדבר).. ואז היא סיפרה מה שכתבתי למעלה.. שהוא שאל אם כואב לה הראש.. נתן לה מכה.. ואז בסוף הסיפור היא הוסיפה : "עכשיו באמת כואב לי" ואז הם דיברו על שיר שהם חושבים שיהיה חלק ממשימה שהם אוטוטו אמורים לקבל..
אני מבינה מה אמרת..וגם מודעת בהחלט שיש המון הומואים עושים ילדים..אבל הוא לעולם לא עונה או מגיב לה..זה אומר שהוא לא מעוניין...וחוץ מזה הוא יותר צעיר ממנה..אולי בשבילך זה לא אומר כלום, אבל אני לא רואה את זה בעין אחרת...שיפרה מאוד קשה להבנה מבחינתי..אפשר לומר שאני רואה דברים אחרת... אבל זו דעתי ואני חושבת שהיא צריכה לפתור המון דברים בשביל עצמה לפני שהיא עושה ילד למישהו..
הרי זה נורא אופנתי להתחבק עם ההומו התורן. אפשר להתחבק בלי שזה יתפרש כהזמנה לסקס. גם עינה נמרחת עליו, וגם קרן וונסה. אז דווקא החיבוקים האלו ממש לא מטרידים אותי. ולגבי "לאון תעשה לי ילד". אין פה שום דבר מוזר. נכון שפרה לא רוצה להתחתן וזכותה להחליט עבור עצמה איך היא רואה את העתיד שלה. אבל היא כן רוצה ילד. היום זה מאוד אופנתי שגאים מולידים ילדים שלהם עם נשים שמעוניינות בילד אבל לא מעוניינות בקשר קבוע עם האבא. זה סוג של להיות עם ולהרגיש בלי.