לאון נקרע בין 2 צדדים. ניתוח שלי.
לאון הוא כמו כלב שעשוע ומי שיצליח לשחק איתו יותר טוב יביא אותו עליו, ואני לא מתפלא בצד שגררו אותו עליו. עד לפני שהיו 2 קבוצות לאון באמת היה בסדר עם כולם ואהב את כולם, וכולם אהבו אותו ועדיין כולם אוהבים אותו ושמו עדיין לא נשמע בכלל בהצבעות אפילו פעם אחת (מלבד ג'ני בהצבעות הראשנות "לא אוהבת שאנשים שעושים יותר מדי עושים רעש מנסים לבלוט") ברגע שהתחילו 2 קבוצות נכפה על לאון לבחור צד, במיוחד אחרי ששי לקח אטתו לשיחה והסביר לו שזה לא בסדר שהוא כל היום גם איתנו וגם איתם, וזה ממש לא בסדר שהוא גם עם שפרה וגם עם עינב ששניהן לא מסדרות. אם לאון היה חכם הוא היה אומר שהוא יהיה חבר של מי שהוא רוצה והקבוצות המטפושות שיצרתם ונידוי אנשים מוסמיים (שאתה המנהיג יצרת) לא מעניינת אותו ותסדרו בניכם לבד, אני יהיה חבר של מי שאני רוצה. אבל לאון כנראה לא הכי חכם, וכמו שאמרתי איתו אפשר לשחק ומי שישחק איתו יותר טוב יצליח. הוא כלב שעשוע של כולם. וברגע שיש קבוצה אחת שעסוקה בלרכל על הקבוצה השנייה בנוחכות לאון, עושה לו שיטפת מוח ומניפלציות וגוררת אותו עליה, לא מתפלא בכלל שלאון בסוף החליט לבחור בקבוצה שכפתה עליו לבחור בהם, כי אם לא היה עושה זאת אולי הם היו מנדים גם אותו, בדיוק כמו שעשו עד עכשיו לנעמה, איתי-ונסטה, ויוסי-עינת. עכשיו לאון מנסה לצאת בסדר עם כולם, הוא משתתף בשיחת הריכולים של קבוצת הרשע כלפי אלה שנידו אותם מקבוצתם, ונותן להם לשמוע מה שהם רוצים לשמוע. ומצד שני הוא גם טוב וסבבה עם הקבוצה השנייה אבל התרחק ממנה טיפה לבקשת קבוצת רעים כדי לא לקבל נזיפה מאמא ואבא (ש"צ). אבל לפעמיים מצחיק לראות אותו בין שפרה לצבר בדיונים שללאון אין מושג בהם, הוא מנסה להשתלב קצת ולא לוקחים את הדעה שלו ברצינות. ושהוא רוצה ללכת שפרה מבקשת ממנו להישאר.