שאלות לאירוח פנג שוי

• פותח הנושא uvls
  • פורסם בתאריך

ymmy

New member
שאלה קטנה ליועצת......

מה הסיבות לדעתך שאנשים, בני משפחה,חברים שהיו בני בית אוהבים וחמים פשוט ברחו ונסו לנפשם האם לדעתך מדובר באנרגיות,כיוונים או עיצובים של הדירה או שמה ישנם סיבות אחרות או במילים אחרות היכן נמצא האדם,האמת הפנימית,הזיוף וכ"ו

היי ymmy

מזמן לא ראינו...
על עצמי אני יכולה לספר שבדירה שאני גרה עכשיו היו באים אלי הרבה פחות חברים מאשר בדירות קודמות שהיו לי. התברר שאיזור החברים בדירה שלי נמצא במגרעת בבית, ועוד מילאתי אותו בריהוט (שולחן אוכל, מדף עם המון "פיצ'פקס") וממש ביום שהעפתי את המדף והזזתי את השולחן-התחילו לזרום שוב אנשים לבית כמו שאני אוהבת...

אני חושבת שכל אחד נמצא בדיוק

את הזמן שהוא צריך להמצא, ואם בחר ללכת וטוב לכולם אז מצוין. בנוסף, כל דבר קשור באנרגיות, יכול להיות שהן קשורות בעיצובים, של דירה,דירות, וגם מקומות עבודה או חופשה. האדם נמצא ביחסי גומלין עם סביבתו. הסביבה משפיעה עליו והוא עליה בזרימה בלתי פוסקת. אי אפשר לדעת מה קודם למה, בדיוק כמו הביצה והתרנגולת. אמת וזיוף הן נקודות התיחסות לזמן מסוים, ולעיתים מחליפות מקום מבלי משים.

ymmy

New member
אני מחדד היועצת...

האם לדעתך בפאנג שואי-ולא משנה באיזה אסכולה האדם הוא המרכז,וטוהר האנרגיות שבו הוא ערך עליון על כן לפני שצובעים, תולים קריסלים מזרקות וכ"ו רצוי להתחיל בטיהור פנימי או "עיצוב פנים" של הצביעות השקר והזיוף של --האדם,

יופי, וברשותך, אביבה

רצוי לטהר. תהליך/טכס זה עושים המון למי שמחובר לזה. מי שאינו מאמין בכך, גם אם לא יעשה את הטיהור ובכל זאת יעקוב אחר המלצות הפנג שוי, עדיין יחווה שינוי. טיהור איננו רק טיהור פנימי אלא גם טיהור קירות הבית ממה שהיה בעבר בבית/מרחב זה. ישנן השפעות לא רצויות נוספות שיש לטהר כמו מחלות, או אירועים דרמטיים אחרים שיתכן השתרחשו בחלל הבית. אני מעדיפה לפשט את העניינים. כולנו בני אדם, טיהור עושה עבודה מצויינת על כל אחד במידה ובדרך המתאימה בדיוק לו. אם אדם אינו רוצה בטיהור, אין טעם לעשות אותו.

פנג שואי ובריאות-שאלה

מה בבית ניתן לשנות/לשפר/לעשות כדי לשפר מצב בריאותי לקוי של בלוטת התריס?(תת פעילות)

שלום רב לך!

אני מעוניינת לשפץ את חדרי. מה את אומרת על השילוב בורדו ולבן? נגיד קיר אחד בורדו והשאר לבנים ורהיטים עם שילוב של שניהם. איזה רהיט צריך להיות מול הדלת? והיכן צריכים להיות ממוקמים המיטה, המראה והארון. תודה רבה

שלום שיר

לא ממליצה על צביעה של קירות בצבע בורדו.זהו צבע חזק מדי שעלול לעורר סערות וויכוחים מיותרים.עלול גם להפריע לשינה. מול הדלת לא כדאי שיהיה כלום. המיטה אמורה להיות ממוקמת כך שאפשר יהיה בשכיבה לראות את דלת הכניסה לחדר ממש ממול ובאלכסון. המראה - לא מראה את המיטה אלא בכיוון אחר. והארון, כמה שיותר קטן.

אזור הבריאות באופן כללי ביותר

נמצא באזור מזרח. בלוטת התריס נמצאת באזור הגרון שקשור לתקשורת - ביטוי אישי - מערב. הנה לך שני כיוונים מנוגדים שאפשר לעבוד איתם. בכל מקרה, מרכז בית פנוי לגמרי תמיד תומך בבריאות. מעבר לכך הייתי בודקת כיוונים ספציפיים של האדם על פי תאריך לידתו, ומוסיפה מדי פעם כחלחלים ששייכים לצ'קרת הגרון. עוד פטנטים רק בבדיקת הבית במו עיני.

יש לי המון בעיות

עם כאבי בטן, כל פעם סיפור אחר. האם הגיוני שזה קשור למצב החדר? זה חדר בכוון מערב כאשר נכנסים יש מיטה, כלומר הרגליים שלי כשאני ישנה הם לכיוון הדלת, מעל מיטתי יש תמונות, ולוח מודעות. ואז בקיר של הראש יש חלוןם בעמצע בקיר הימני בחדר יש 2 כונניות ספרים לבנת, וגדולות. ומשמאל לכונניות יש פוף מעל הפוף מטלה תיקים. בצמוד לדלת הכניסה יש ארון גדול. אני מצרפת סירטוט לשם הנוחיות.

תראי, מאחר ואני עוסקת בפנג שוי

ברור שלדעתי יש קשר.כל מה שנותר לעשות כדי לברר אם אכן זה כך, זה לעשות. ממליצה לך להחליף מיקום של המיטה עם הכונניות. ממש ממש לא מומלץ לישון בקו ישר מול הדלת.אנשים שעברו ממיקום זה שיפרו את הרגשתם בצורה מיידית, מעצם השינוי במיקום המיטה. הוריד גם את כל מה שנמצא מעל קיר המיטה. תלי וילון מעל לחלון. ראי מה את יכולה להוציא מהחדר.מה שאינו בשימוש מפריע וחוסם.

uvls

New member
הגיע זמן לישון

כאן אנחנו מסיימים. כולי תקווה שהפקתם/ן תועלת ועניין מהמפגש. אביבה, המון תודה על זמנך ועל תשומת הלב, מקווים לראות אותך כאן כמה שיותר. לילה טוב, יובל

למעלה