איך יהיה אפשר לראות אותם?! כאילו איפה יהיה קישור...פליז אלףףףףףףף =/
A avril4 New member 6/1/05 #3 דחוף..פליז תענו ליייי למה אי אפשר להכנס לצ'אט טי וי כדי לראות את שונה וואלס?? זה לא פייר!!
W WeLoveDaddyWallace New member 6/1/05 #8 מה נסגר עם הצ'ט הזה?! הם באמת היו שם?? אמרו שהצ'ט היה מוקלט מראש ושודר מזמן ב"יס"... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה כאן???
מה נסגר עם הצ'ט הזה?! הם באמת היו שם?? אמרו שהצ'ט היה מוקלט מראש ושודר מזמן ב"יס"... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה כאן???
Y yaeli היחידה New member 6/1/05 #33 הם אמרו שמי שמתקשה בשפה האנגלית יהיה מישהו שמתרגם,אולי זה היה בצ'ט הרגיל ולא בצ'ט של הממתינים אני לא יודעת,אבל אני ציפיתי שלפחות יהיה מישהו שיתרגם את מה שהם אומרים בלייב ולא בצ'ט
הם אמרו שמי שמתקשה בשפה האנגלית יהיה מישהו שמתרגם,אולי זה היה בצ'ט הרגיל ולא בצ'ט של הממתינים אני לא יודעת,אבל אני ציפיתי שלפחות יהיה מישהו שיתרגם את מה שהם אומרים בלייב ולא בצ'ט
מ מישהי מהעולם New member 6/1/05 #39 לא לא לא זה נכון שהתוכנית הייתה ביס אבל...... הראיון התקיים עכשיו והם הוכיחו את זה!! הם גם אמרו את התאריך של היום וגם אמרו הם בעצמם שזה שידור חי וגם ענו על שאלות שלי!! ככה ש.. זה היה אמיתי וחי!!
לא לא לא זה נכון שהתוכנית הייתה ביס אבל...... הראיון התקיים עכשיו והם הוכיחו את זה!! הם גם אמרו את התאריך של היום וגם אמרו הם בעצמם שזה שידור חי וגם ענו על שאלות שלי!! ככה ש.. זה היה אמיתי וחי!!
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 6/1/05 #17 ../images/Emo41.gifשאלות לגבי האירוח + חוויות../images/Emo41.gif