שאלות לגבי האירוח + חוויות

נעמהdj21

New member
היה נחמד אבל יותר ראיון ולא ממש היה

יחס אישי כמו כאן לשאלות של אנשים ספציפיים.... אבל היה מזה אחלה סיום נהדר לעונה נהדרת... אני מתה שיעשו עדן לנצח 2... אני מכורה אני חייבת עוד פעם עוד סידרה כזו!! מה אנינ אעשה עכשיו כל לילה?

חזקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo45.gif

בונא הם ענו לי על כמה שאלות!!! אני שאלתי לגבי אם שונה חושבת שהיא צריכה להודות למישל על זה שהיא החזירה אותה!! וגם שאלתי לגבי ישארל.. אם הם מתכננים לבוא.... חחח אולי בזכותי הם יבואו.. לכו תתדוע.. אבל הם קמצנים.. סליחה טעיתי... חסכנים.. הם חוסכים ת'כסף! תכלס הם צודקים! שאלתי גם לגבי מה הם מתכנינים לעתיד.. להתחתן או סתם חברים.. לא שמתי לב אם הם ענו.. הם ענו על זה???

my20

New member
איפה אפשר להוריד ולראות את הראיון ?

לאיפה צריך להיכנס ב"בלוג TV"?????????!!!!!!!!

zabcde

New member
מעניין אם גם בארכיון יראו את ההתחלה

כי אני פספסתי שאמרו שוואלס עישן ושונה הלכה לשירותים או משהו.. מנהל אם יש לך עניין בדבר תבקש שישאירו כי לא ראיתי!

The Cat Woman

New member
אני ראיתי את זה... קורע בטירוף

היא ישבה מול המסך וסידרה את השיער ואז וולאס החזיק סיגריה בפה ויצא לעשן ושונה אמרה שהיא חייבת להשתין ואח"כ וולאס חזר עם משהו שנראה כמו סמרטוט

RealityTV

New member
../images/Emo35.gif הכל ריאליטי- האמנם ../images/Emo35.gif

אז זהו .. שלא! בצ'ט שנערך עם וואלס ושונה הם גילו כי טקסי הגירוש שבטלויזיה שודרו בערך כ-5 דקות (או יותר) ערכו במציאות כ-3 ש-ע-ו-ת .. כן אתם קוראים טוב 3 שעות לקח לצלם כל טקס גירוש . אחרי שהם סיימו את הטקס הם הלכו לשתות משהו ואז המפיקים היו קוראים להם חזרה ל"מקדש" הגירוש ועוברים שוב על המונולוגים של למה אני רוצה להעיף אותו/ה ולשחזר את כל ההבעות ... עד שלבסוף המפיקים יערכו את זה לטקס שרואים בטלויזיה . עוד משהו זה שאחרי גילוי המנצחים והשמפניות שהיו שם היתה להם מסיבת ראפ שאותה כפי שניתן לראות או יותר נכון לא לראות , לא צילמו! מה קורה עם ליז ודייויד ?? אחרי עדן היתה להם מריבה גדולה עם כינויי שמות ובלגאנים ורק אחרי חודש הם השלימו אך לא חזרו להיות זוג . התמליל המלא של הצ'ט בקרוב-- אם יהיה לי כוח וזמן! אז כמו שרות' אומרת -Enjoy Your Evening !

nana6969

New member
שידור חוזר

מתי יהיה אפשר לראות את האירוח של שונה וואלאס?

itaiking7

New member
הם אמרו שהתוכנית הצליחה רק

בישראל, אוסטרליה, ואנגליה(בטח בגלל רות') לול

r o n i 87

New member
../images/Emo128.gifההופעה בשידור חי-היתה כישלון../images/Emo128.gif

אז ככה אני מאודמאוד מאוכזבת
דבר ראששששון על תפוז שגילו לנו את הסוף ע"י ההודעה שהמנצחים הגדולים יופיעו בבלוג טי וי- שונה וולאס- וזה כמובן גילה לכולם את הסוף- מה שהרס ה-ר-ס את הסוף לגמרי! אני לא מאמינה שעשיתם מעשה כזה טיפשי
דבר שני- "הארחה" (אם ב'מת זה היה שידור חי) של שונה וולאס בבלוג טי וי הייתה בכלל בכלל לא מקצועית, לא הערכתם נכון את מספר הגולשים שיכנסו, לא סיפקתם מספיק שרתים, או לא יודעת מה- אבל היה ברור שלפחות חצי מהאנשים פשוט לא ראו כלום! פאשלה ענקית מצדכם-ע-נ-ק-י-ת!! אני לא מבינה איך הגעתם למצב כזה... סתם הרסתם ציפיות של אנשים, הרסתם תסוף, תמתח- אני אולי ילמד לפעם הבאה לא להיכנס לתפוז- לא לפורומים, לא לפרסומות- ל-א ל-כ-ל-ו-ם מי שמרגיש הזדהות עמי שיצור קשר- תשרשרו.... ממני המאוכזבת רוני

זה מה שעשו לי עם פרדייז

נכנסתי לפורום לקראת סוף הסדרה, ומישהו כתב ששרלה וקית מנצחים בכותרת, בלי לסמן ספויילר. בגלל זה למדתי לא להכנס לפורום במהלך הסדרה - רק אחרי הפרק האחרון וזה מה שעשיתי. ככה ההפתעה היתה גדולה, וגם האכזבה כמובן מזה ששני הסתומים האלה לקחו את הכסף במקום אדם - הבחור הכי מקסים בעדן.

בא לי להקיא

כי שונה הסתומה הזאת נתנה לוואלס את הניצחון ואתמול באירוח, למרות שלא הצלחתי לראות כלום, שיחקה אותה שוואלס והיא חברים כאלה טובים... איזה מטומטמת, מה היא לא שמה לב שהוא עשה ממנה מטומטמת?

Danielushhhh

New member
אוך../images/Emo10.gif

לא ראיתי כי אחרי הפרק שכחתי מזה ונרדמתי עם הטלוויזיה פתוחה והמחשב והכל
זה כבר עלה לארכיון הבלוגים? אני חייבת לראות

projecty2

New member
כמה מילים למנהלי טפוז....

תראו.. אני מאוד מודה לכם על השידור הבלעדי של שונה ווואלס, אבל יש כמה דברים שמפריעים לי... 1- השידור היה על הפנים 2- האיכות גם כן 3- היו תקיעות, לא שזה הפתיע כל כך 5- הכתבת גמגמה כאילו היא מדברת עם הראל סקאת 6- הרסתם לכולם את הסוף עם הידיעה המגוחכת שלכם 7- לוקח לכם שנים לעלות את זה לפורום 8- יש לכם עובד מיותר, תפטרו אותו 9- טפוז עם ט' נשמע יותר טוב... 10- סתם בשביל לעגל ל10

projecty2

New member
סקר: מה השאלה הכי מגוחכת שהיא שאלה?

הכתבת את שונה ווואלה... לפי דעתי זאת השאלה "מה השמות משפחה שלכם?" כל בנאדם בעל שכל קטנטן, יכול לריץ חיפוש קל בגוגל ולמצוא את השמות משפחה. תשרשרו עם הדעה שלכם...

למעלה