שאלות לסדנת הפיות כאן המקום לשאול את כל השאלות.
א אור224 New member 12/6/06 #1 ../images/Emo41.gif שאלות לסדנת הפיות../images/Emo41.gif כאן המקום לשאול את כל השאלות.
S smady a New member 12/6/06 #2 לא שאלה אבל ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif
ע עלמה7 New member 12/6/06 #7 הפיה קסומה ואוורירית. אני עושה בשיטה אחרת (השיטה של טל מפנטזיה), אבל הסוד הוא בשימוש מועט ביותר בצמר, כך שהפיה תיראה אוורירית וקלילה, ובשימוש במשי, בשביל המבריקוּת.
הפיה קסומה ואוורירית. אני עושה בשיטה אחרת (השיטה של טל מפנטזיה), אבל הסוד הוא בשימוש מועט ביותר בצמר, כך שהפיה תיראה אוורירית וקלילה, ובשימוש במשי, בשביל המבריקוּת.
O oro45 New member 12/6/06 #11 איזה יופי של הסבר../images/Emo24.gif כבר מזמן רוצה לדעת איך לעשות את החמודות הנ"ל תודה רבה רבה
A aliner New member 12/6/06 #8 אור - תודה על ההשקעה הרבה! הפיה מקסימה! וגם שלי יצאה חמודה ביותר. אני מציעה שרשור פיות - תוצרי הסדנא הוירטואלית הראשונה.
אור - תודה על ההשקעה הרבה! הפיה מקסימה! וגם שלי יצאה חמודה ביותר. אני מציעה שרשור פיות - תוצרי הסדנא הוירטואלית הראשונה.
י ים כחול New member 12/6/06 #13 ../images/Emo45.gifתודה ענקית כמובן ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif
S smady a New member 12/6/06 #10 אפשר לשלב צמר עם משי כמו שראיתן אפשר לעשות פיות רזות יותר ,אפשר מלאות יותר. העיקר "לעשות באהבה או לעשות בכלל"
אפשר לשלב צמר עם משי כמו שראיתן אפשר לעשות פיות רזות יותר ,אפשר מלאות יותר. העיקר "לעשות באהבה או לעשות בכלל"
N nukke New member 12/6/06 #19 תודה רבה על הסדנה היה שווה להקליט את Lost בשביל זה. הולכת להכין עוד אחת.