שאלות לסדנת הפיות

smady a

New member
אתמול מוסר ואנוכי הכנו פיות.מבטיחה

לצלםםםםםםםםםםםם חמודות יצאו.עדינות.

הציירת

New member
../images/Emo207.gifמישהי הבטיחה לי פעם אחת לא?

אני מחכה מחכה.... מצפה מצפה....

smady a

New member
ציירת את רומזת משהו../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

הנה יש לך הכל מצולם עכשיו תראי לנו פיה שלך . נו אני מחכה יפתי את תצליחי

גאיליי

New member
עכשיו קיבלתי מענה לכל הפאקים הקטנים

שבפיות שלי חחחח ההסבר שלך הרבה יותר ברור מזה של האתר פנטזיה והפיות גם נראות כך הרבה יותר טוב:) שאלה קטנה. כשאת אומרת ליפוף-את לוקחת חתיכת צמר נפרדת או משתמשת בקבוצת צמר מאותו מקום שבו את נמצאת? תודה רבה!!!

אור224

New member
היי גאיליי

לוקחת חתיכת צמר נפרדת ממש קטנה, ומלפפת סביב--הצמר "נדבק" מעצמו.

md55

New member
אור תודה תודה תודה יש לי פיה

ממש חמודה אז שוב תודה.

הציירת

New member
לא שאלה, אבל ההסבר מעולה

חבל אין לי צמר! מחטים וכו'..חחחחחחחחח זו הקנייה הבאה שלי! כל הכבוד אור היפה!

אור-תודה רבה, ומשהו בשבילך כתודה

על התיחסותך אל היוצרים העתידיים ועל אהבתך את הפיות. בעת האחרונה עסקתי בנושא יישויות הטבע, יש ארבע ממלכות של יישויות טבע-יישויות אדמה [גנומים, גמדים]יישויות מים [נימפות-בנות ים] יישויות אויר[פיות] וישויות אש-סלמנדרות. לכל סוג יישויות תפקידים שונים ומורכבים-מביאה כאן משהו קטו---- הפיות הן יישויות האויר -מדברי רודולף שטיינר על הפיות:"הן חוות את מה שכוח האור שולח לתוך האויר ובכך הופכות לנושאות של האהבה הקוסמית דרך האטמוספירה" אולי בני האדם מרגישים זאת ולכן כל כך אוהבים ליצור פיות לכן גם כל כך חשוב הלך הנפש בו אנו מכינים אותן-רגשות עדינים מלאי אהבה ונותני תקווה הצלחתי להרגיש זאת ממך אפילו שלא פגשתי אותך יפה לך!

אורית....

מה שטיינר אומר על גמדים? אני אוהבת מאד מאד גמדים. הם יצורים מרתקים בעיני. אף פעם לא מצאתי חומר כתוב של שטיינר בנושא. תוכלי להפנות אותי?

לאירית-על הגנומים

ראשית אפנה אותך לשני ספרים מרתקים: האחד של רודולף שטיינר-man as simphony of the creative world הספר השני נקרא-קרליק- הוציאו אותו בכפר רפאל-צריך לבדוק אצל דניאל זהבי אם הוא יכול להשיג את הספר-הספרון הזה נכתב על ידי אשה עוורת אשר יכלה לראות בעיניה הרוחיות את יישויות האדמה והיא מתארת את הקשר שלה עם אחת מיישויות אלו תרגמתי הרצאה אחת מהספר של שטיינר כדי לתת תמונה כללית לתלמידי כדי לשפר את מצב רוחך אתן לך כאן קטע קטן ואם תרצי אצלם לך את התרגום שכתוב בכתב ידי ולכן לא יכולה להעביר במייל או להעלות כאן עכשו מבוסס על דברי רודולף שטיינר- זהו היבט אחד בלבד מתוך האיפיונים ששטיינר מביא הישויות האלה קשורות בעיקר לשורשי הצמחים ולמתכות בזמן עבר כשלבני אדם היתה ראיה רוחית אינסטינקטיבית היו רואים אותם, היום מוצאים אותם בספרות ובאגדות והאדם המודרני אינו מתייחס אליהם כאל מציאות הצמחים שולחים את שורשיהם לתוך האדמה והראיה הרוחית יכולה לראות בכל סביבתם של השורשים כיצד אורגות "רוחות שורש" [מכאן בספרי מלאכת היד השם -roots children] בלעדי יישויות אלו אף שורש לא היה יכול להתפתח מפני שהן מביאות את האלמנט המינרלי לקשר עם שורשי הצמחים יישויות אלו מלאות באלמנט רוחי שניתן להשוותו לרוחיות הנמצאת בעין האנושית ובאוזן האנושית דהיינו הן מהוות כמו חוש אך זהו חוש שהוא גם הבנה- ז"א הם רואים ושומעים ומיד מבינים ויש להם רעיונות מתוך מה שהם מבינים כדי לנסות להבין למה הכוונה אומר שטיינר שכל מה שנכנס דרך הצמח לאדמה הוא משהו שנשלח ע:י חם ואור השמש ,משהו שהאויר יצר בעלים, שהכוכבים הביאו למבנה הצמח-הצמח אוסף את כל סודות העולם ומביא אותם לאדמה והגנום לוקח סודות אלו לתוך עצמו ובעיקר בתקופה שבין הסתו לחורף ובמהלך החורף הופכים הגנומים ליישויות שנושאות בתוך האדמה את הרעיונות של כל העולם-הם נושאים רעיונות אלו בתודעה מלאה ממתכת למתכת ומסלע לסלע הם אלו שדוחפים את הצמח למעלה ומרשים רק לשורשים להשאר באדמה אלו המילים של שטיינר בהרצאה אחת מרבות ןמשהו ממני- זוכרת את הספור על הסנדלר והגמדים? בחוויה שלי האישית יש גנומים שעוזרים לבני אדם שעובדים עם חומרי האדמה יש לכבד אותם ולהעריך את שהם יכולים להביא לנו -אז הם מוצאים אצלנו בית והופכים למסייעים שלנו מקווה שעודדתי אותך קצת עם משהו בשביל הנפש מחר יביא איתו יכולות וכוחות יצירה רעננים לילה טוב לך

תודה אורית. את קרליק קראתי כבר

לפני כמה שנים. ספר מרתק. ועכשיו הבנתי יותר למה יצרתי פינת חורף עם גמדים.

אור224

New member
תודה לאירית ../images/Emo24.gifותודה לאורית

. תודה לאירית על שבזכותה התאהבתי בתחום הקסום והמופלא הזה. תודה רבה רבה אורית-אני תמיד שמחה ללמוד עוד ועוד-תודות.

גאיליי

New member
אור, זה בסדר אם אעביר את ההסבר

לבית אומנות בביה"ס הדמוקרטי בו לומדת בתי? אם הבית בבית הזה מתכננת ללמד את הילדים להכין פיות בתחילת שנה הבאה ונראה לי שההסבר שלך יהיה יותר קל לילדים:)

אור224

New member
גאילייייי--- אני אשמח לשמח ילדים

את יכולה להעביר את ההסבר ,אני אשמח מכל הלב.

פיקפאו

New member
בוקר טוב! אמנם לא השתתפתי

בסדנה, אבל עכשיו עברתי על שלבי ההכנה של הפיה ונראה הסבר מצוין. כל הכבוד ותמשיכו ככה

למעלה