שאלות לספיר דרמון

LyNN3

New member
לספיר..!

את משחקת מעולה!! כול הכבוד! ד"ש! מלין

roeyel

New member
לספיר דרמון!! ../images/Emo24.gif

א, את שחקנית מדהימה... ואם את יודעת למי מהשחקנים יש מסנג'ר או אייסי??.. את לא חייבת להגיד את המספר ואת המייל, רק אם יש או אין... אוקיי?.. מקווה לתשובה, רועי

dadav

New member
לספיר דרמון דחוף

הייי איפה אפשר לשוחח איתך על ראיון לתקשורת שאני עורך.. אם את מעוניינת להתראיין?

אם את כותבת לה מסר זה לא אומר שתוך

את יודעת יש לה דברים אחרים לעשות חוץ מלהיכנס לפורום כל יום.... נראה לי..חחחחח =)))))))))

אני אשמח להתראיין...חחח

אתה יכול לכתוב לי פה.. או במסרים הפרטיים.... איפה שיותר נוח לך..:))

s1h1i1r

New member
ספירו'שששששששש

ספירו'שש... את כזאתתת מתוקהההה...אני אוהבתת אותך...את כזאתתת כוסיתתת..=))טחחחחחח דברי איתייי...צ'אוו מתוקההה... מתה עליךך...-שיר-

a s r o m a

New member
ספיר

אני חולה עלייך כנסי לאתר שלי הוא בשיפוץ. www.moryaon.tipo.co.il מתה עלייך ספיר את משחקת מעולה...

תודה רבה..!!!

ואני עונה.. אני עונה לכולם..זה פשוט לוקח לי קצת יותר זמן.... אבל אני משתדלת לענות כמה שיותר מהר..:))

ספירי... שלחתיי מסרר... תענייי כפרה

אדםםםםםםםםםםםםםםם???? אני צריכהההה אותךךךך דחוווווווווף!!! תענהה לי למסררררר בבדחיפווווווווווות!! חיחיי בהייי חתייכייייייייםםם...

LyNN3

New member
לספיר שוב.. חחח

יש לך מסנג'ר או אימייל? הייתי רוצה מאוד לדבר איתך.. כמובן שאת לא חייבת אם יש לך שיקולים משלך.. אבל אם את רוצה אז סבבה! מלין

dj salmix

New member
ספיר בוקר טוב

אני כבר שואל כמה ימים אבל אף פעם לא עונים לי מחר את בצילומים???? ועם כן חוצים או באולפנים??? מקווה שתעני היום... חוץ מזה אני אָלֶה (שימי לב לניקוד) עם תיהיי שם מחר אז אני אדבר איתך עם לא אז חבל ביי לכולם

למעלה