שאלות לספיר דרמון

natalie48

New member
נראה לי שספיר לא משחקת בעונה השניה

זה מה שמישהו מי פה רשם...

אמממממ

קודם כל תודה רבה רבה רבה...!! ואני משחקת בעונה החדשה....
ומחר אני אהיה באולפנים.. חח אלה.! תבוא להגיד שלום.!!חח

dj salmix

New member
נו בסוף הלכתי ולא אמרתי שלום...

חח גדול מחר אני בסצנה עם אלחנן...

Ben LeVi 232

New member
ספיר, תספרו לנו קצת על התגובות

שקבלת מהחברים בבית הספר, תגובות מצחיקות ברחוב.. תודה

חח אוקיי..

אז באמת שקיבלתי תגובות מדהימות.. ומכולם..!! החברים בבצפר מאוד מפרגנים לי ומעודדים אותי...לפעמים הם באים לילדים ברחוב ואומרים להם: "היי.! אתם מכירים את ספיר?? היא מראש גדול.." וזה ממש מצחיק לראות איך הם מתלהבים ..(לפעמים גם יותר ממני...) שמזהים אותי וניגשים אליי... זה באמת מרגש מאוד.... אני בטוחה שכבר אמרתי את זה.... אבל זה פשוט להגשים חלום..... ! אמממ וכמובן שתמיד יש תגובות מצחיקות כאלה.... כמו שפעם שאלו אותי אם ספיר זה שם הבמה שלי..(ולא.. חח הוא לא.. זה השם הפרטי... ) או שגם לפעמים ילדים באים ומציעים לי חברות.... אבל שוב.. הכל ברוח טובה... וזה מאוד מאוד כיף שניגשים אליי ומדברים איתי וכל תגובה תמיד מתקבלת בברכה...:)))

ספירוששששש

הייתי היום מול הבית שלך... חחח אמממ וגם אני ידידה של מושיקו וחן (נראה לי שאת מכירה אותם) מושיקו וחן אלו שדיברו איתך בטלפון, אז באתי למושיקו וזה, בקיצור, הוא מוסר ד"ש...

מממ תודה רבה לכולם..!!!!!

אני אשמח להתראיין לאתר שלך..!! אהה. ואגב.. חח אני לא חברה של רועי...:\\

Refael30

New member
תודה רבה שאת עונה למסרים !

ממש תודה רבה ספיר ! בהצלחה בעונה השנייה ממש תודה רבה .

לספירוש המתוקה../images/Emo70.gif

ספיר אני אוהבת איך שאת משחקת ואיך שאת נראית.... יש לך מסנג'ר או סקייפ'??? אם יש לך ותוכלי לתת לי אז אני נורא ישמח!!! מקווה שתיתני לי ושניפגש פעם... אוהבת מכל הלב: גילי!!!

a s r o m a

New member
לספיר

ספיר את משחקת מעולה ואת מהממת בסדרה!!!!!! אני מתה עלייך חולה עלייך תהיה עונה שנייה?

למעלה