שאלות לשיר ביטון ומיכאל קירקילן!

../images/Emo41.gifשאלות לשיר ביטון ומיכאל קירקילן!

חברים יקרים, בתכנית של יום שני ה-12 בספטמבר שמצטלמת כבר מחר מתארחים מיכאל קירקילן ושיר ביטון, שני הפינאליסטים של כוכב נולד שהפסידו ליהודה סעדו. אנחנו פותחים את השרשור המיוחד הזה בפורום לשאלות שאתם הגולשים בפורום רוצים לשאול אותם. את השאלות המעניינות, המנחים ישאלו בשידור את האורחים הנכבדים.
תודה!

אני משתתף הנה כמה שאלות

שאלה למיכאל קירקילן למה החלטת לבוא לארץ לבד ולא עם המשפחה שלך?ומה באמת ריגש אותך במהלך התוכנית? שאלה לשיר ביטון למה החלפת את השם משמרית לשיר?ובמה היית רוצה להצליח בחיים אם לא כוכב נולד ובתחום השירה והמוזיקה? ושאלה נוספת איך התחיל הרומן שלך ושל עומרי רוטברד?

ושאלה נוספת למיכאל קירקילן

האם האמנת שאתה בתור עולה חדש בא מאוקראינה היית מגיע לגמר כזה ועוד מקום שני?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלשיר ומיכאאאאל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למיכאל 1:האם הגיעו אלייך הצעות לפסטיגלים \הופעות וכל שאר הדברים האלו? 2:מה היה ההימור שלך לגמר ,האם צדקת? 3:אתה חושב שבלי כוכב נולד ,היית יכול להצליח? לשיררררררר
1:מה תגובות היו אחריי הביצוע בגמר? 2:איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? 3:גם אותך אשאל, האם ההימורים שלך בתחרות,היו נכונים? אוהב
לירן משדרות

אותה שאלה לשניהם...

מאילו בחירות של שירים לשיר בשלבים השונים של כ"נ אתם מרוצים, ומאילו לא?

k a b o o k

New member
שאלה לשיר ביטון..../images/Emo13.gif

2 שאלות: 1. איפה את רואה את עצמך בעוד שנתיים
(לא שנה, לא 5, לא 10
.. שנתיים). 2. מה לדעתך הכוח הכי גדול שבזכותו הצלחת להגיע לגמר, שבזכותו את מתקדמת בקריירה ובחיי היומיום
אני אשמח אם תאמרו שיניב שאל את השאלה
, היא כבר תדע מי זה

k a b o o k

New member
אגב, במידה והיא תראה את זה..

שירו'ש מאמי שלי
מה העניינים?
זה יניב
יצאו תמונות מהממות מאתמול
, כפרעלייך, יפה יצאת
ניפגש ביום חמישי ב"ה
כל אהבתי אלייך

שאלות:

1. אתם חושבים שזה הוגן שכל המתמודדים בשלב הגמר היו בגלגל הצלה ועלו על חשבון כאלה שעברו את האודישנים וניצחו בראש בראש? 2. מי חשבתם שיגיע לגמר? 3. מה דעתכם על נעמה לוי?

Madonna Men

New member
שאלה לשיר ביטון !

קודם כל את זמרת אמיתית שרה מהנשמה, ממש נוגעת ל-
מה את מתכנתת בעקבות הצלחת כוכב נולד? מה הייעד שלך ? ועוד שאלה מה את חושבת על מדונה ????

sapirushhhhhhh

New member
שאלה לשניהם:

1. לפי מה בחרתם את השירים? 2. תשלימו: שיר ביטון\מיכאל קרקילן הוא _______ 3. מיהו המועמד המועדף עליכם?

anat234

New member
שאלה למיכאל ../images/Emo3.gif

מישנייה! עכשיו שאתה מקום שני בכוכב נולד היית רוצה לבוא להנחות באקזיט?

anat234

New member
ועכשיו ברצינות ...

משום מה יש לי רק שאלות למיכאל
לא הרגשת שעניין הסבתא נהיה קצת יותר מדיי לעוס, וזה נהיה הגימיק שלך? אם תוציא דיסק, תוציא דיסק של הלהקה שלך, או שלך לבד? מה אתה חושב על שאר המתחרים?

שאלה לשיר..מעדי שאוהבת המון...../images/Emo9.gif

1.אם היה עליה לבחור שיר שמילותיו מתארות הכי טוב אותה או את חייה במה היתה בוחרת ולמה...? 2.איזה דיסק נחרש בפלייליסט שלה עכשיו? 3.שלושה דברים שהיתה לוקחת לאי בודד- טוב,עמרי ועוד שניים
נא לציין שהשאלות הן מעדי,הנסיכה שהאמינה באגדות תודה מראש..

עוד שאלות מעדי שאוהבת המון..../images/Emo9.gif

קודם כל שיר את מדהימה וכל אהבתי אלייך.. זמן ומרחק לא יעקרו את שניטע בלב.. 1.איזה רגע ממהלך העונה כולה נחרט הכי חזק בזכרונך?ומהגמר בלבד? 2.מה עומד מאחורי בחירת השיר "שמחות קטנות" לגמר? 3.עם איזה אמן ישראלי/לועזי את חולמת לעשות דואט? 4.מה הדבר הכי מטורף/מתנה הכי מיוחדת שקבלה ממעריצים? כן..יש לי הרבה שאלות..תסננו חופשי...תשאלו מה שתבחרו.. שיר ביטון אימפריה

מיכאל ושיר =]=]=]=]=]=]=]

שלוש שאלות: 1. אתם מרגישים שאולי אם הייתם בוחרים שיר אחר אולי הייתם מגיעים למקום הראשון? 2. מה היו האימורים שלכם לאורך העונה? 3. מה הדבר הכי מרגש שמעריצים עשו בשבילכם? אוהבת המווווווווון! אורטלי:)

למעלה