שאלות לשיר ביטון ומיכאל קירקילן!

Sweet Misery

New member
שאלות ../images/Emo9.gif

אם הייתה לכם הזדמנות לבצע עוד שירים במסגרת התוכנית, כל שיר, לא משנה באיזו שפה - מה הייתם רוצים לבצע? האם קרה פעם שלא הייתם שלמים עם שיר שביצעתם או עם הביצוע עצמו?

חחחחח מעניין מה שיר תענה על השניה

את צריכה לשנות את השאלה ל-האם קרה אי פעם מצב,אפילו תיאורטי..בו כן היית שלמה עם הביצוע עצמו?

לשירושששש

קודם כל רציתי להגיד לך שאת מדהימה ושאנ אוהבת אותך...! והשאלה שלי היא... את מתחרטת או שאת שמחה שבחרת בשיר "שמחות קטנות" לגמר??..?..

שאלה לשיר מהפורום הרשמי..../images/Emo24.gif

מה חשבת על השלט שהכנו לך לגמר? הכם כרגיל שנאת את התמונה שבחרנו? והערת אגב - את מהממת אז תחושי!!!

לשירושששש

קודם כל רציתי להגיד לך שאת מדהימה ושאני אוהבת אותך...! והשאלה שלי היא... את מרוצה מהבחירה שלך בגמר "שמחות קטנות"???

שאלה לשיר המקסימה../images/Emo24.gif

אמרת שאת חובבת גלידות (וג'חנונים)....מה הטעם האהוב עלייך? ושאלת השאלות..עם סירופ שוקולד או בציפוי סוכריות?

שאלה לשיר המקסימה..../images/Emo24.gif

אמרת שאת חובבת גלידות (וג'חנונים)....מה הטעם האהוב עלייך? ושאלת השאלות..עם סירופ שוקולד או בציפוי סוכריות??

שאלות לשיר ../images/Emo99.gif

בסופו של דבר..מה למדת מההשתתפות בתכנית? מה את לוקחת איתך מהחוויה ומה היית מעדיפה לשכח?

שאלה על האירוח:עדיין מראים להם

את הפורום עם השאלות???כי ככה עשו שנה שעברה עם שירלי לילו..היא ראתה את השאלות ותשמות של מי שכתב..אני שואלת כי אין לי HOT אז איך זה הולך ?ככה או שפשוט שואלים אותם בלי שהם רואים תשירשור?

שאלות למישההה

מישה קודם כל רציתי להגיד שאתה מדהייייייייייים אתה מאוד מוכשר וחמוד ואתה כבשת אותי מההתחלה!! אז רציתי לאחל המווווון בהצלחה ואני תמיד פה... יעריץ אותך ואהיה מאחוריך!!! (אגב.. השם זה יהודה לוי לא סעדו חחחחחחחחח למרות שאני גם אוהבת את סעדו) השאלות שלי: 1. אם היית יכול לבחור שיר אחר בגמר, איזה היית בוחר? 2. מאיזה ביצוע הכי נהנת? 3. אם הייתה לך הזדמנות להשתתף בכוכב נולד שוב.. מההתחלה! היית עושה זאת?|סהדגש|

שאלות למישה

בטח שאלו את זה לפני, כי רק עכשיו אני רואה את זה ... 1) מלבד גיטרה ותופים, על איזה כלי נגינה נוספים אתה יודע לנגן? 2) השירים שכתבת ברוסית... למה שלא תשב עם מישהו ותנסה לתרגם אותם לעברית? (המלצה - יהונתן גפן שתרגם עבור דיוויד ברוזה את השירים מספרדית). 3) לא שאלה - מחמאה - אני מאוד מאוד נהניתי ממך בעונה הזו. המאמץ שלך לשיר ללא מבטא, אני מאוד מעריכה אותו, וכל שיר ששרת, אפשר היה לחוש שיש שיפור. ו "יש בליבי כינור", עשית לו ביצוע מדהים... שיהיה לך בכייף בעתיד ושנשמע ממך המון !!! ובהצלחה רבה בכל אשר תלך במוזיקה, בלהקה הצבאית והכל. ו.............. שנה טובה משלומית

שאלות לשיר ביטון

הי שיר, משלומית... רציתי לדעת מה את מתכננת בעתיד המוזיקלי שלך??? אחרי שיתפוגג ההנג אובר של כוכב נולד ... האם התחלת לצבור חומר אישי עבורך? איזה סגנונות מוזיקה את אוהבת? ו... האם את ועומרי תשתפו פעולה במוזיקה ... ובכלל... שאלת השאלות ... למה שלא תהפכו לזוג מוזיקלי??? (שזו שאלה שהיא גם תקוותי ... כי שניכם, כששרתם יחד, בקולות ליווי אחד לשני, זה היה כייף ו ... באמת שממזמן לא היה לנו על הבמות זוג גבר ואישה ששרים יחד, כמו אילן ואילנית ואורנה ומשה דץ). שנה טובה לך מתוקתי ... משלומית

שאלות לשיר ומיכאל ../images/Emo91.gif

1. אתם מאוכזבים מזה שלא הגעתם למקום הראשון? 2. מיכאל אתה נתנת כבוד גדול בשביל העולים החדשים הרגשת שיכלת יותר מזה, חשבת שאתה יכול להגיע למקום הראשון? 3. שיר איך קיבלת את זה שצביקה אמר לך שאת מקום שלישי?

litlle star

New member
שאלות לשיר ביטון ומיכאל

איך אתם מרגישים על המקום שלכם? רק שתדעו ששתיכם מדהימים ותגיעו עוד רחוק!!

למעלה