שאלות לשרון ניב

bubiky

New member
תודה שרון

אני לוקחת אומגה 3 ומקווה שזה גם יעזור. אני מאד רוצה להגיע ללידה מוכנה בצורה אחרת מבעבר, אני יוצאת לחופשה כחודש וחצי לפני הלידה על מנת להכין בצורה הכי מתאימה לי את עצמי האמת שפחות ללידה עצמה אלא לאחר כך, לתקופה שאחרי שהיא היתה לי קשה. אני חושבת שמה שהכי לא עזר לי זו החולשה הפנימית שהייתי בה, חוסר יכולת להתמודד עם המציאות ועם גורמים מפריעים (סבא וסבתא וכו') במה כרוך הטיפול שאת נותנת, איך הוא נבנה ואם תוכלי לתת פרטים נוספים אני אשמח.

כל ההתארגנות המקדימה

והטיפול נשמעים מצויין. לפרטים על מהות הטיפול אני מפנה אותך לתשובתי ל"גם למבי". פרטים נוספים - את יכולה להתקשר אלי בשמחה! (הטלפון בחתימה שלי)

תודה לכולכן שארחתן אותי פה

אשמח להיות לשירותכן בעתיד. בהצלחה לכולכן!

אשכר ש

New member
תודה רבה שרון ../images/Emo140.gif

על הזמן שהשקעת בנו, היה מאוד מעניין
.

לשם נוחות -

צירפתי את 3 הודעות הפתיח שלי לקובץ word אחד. אשכר,אם את מעוניינת, את יכולה לצרף את המאמר למאמרי הפורום. שוב תודה ולהתראות.

גם למבי

New member
שרון ביקשה לשלוח את המאמר מחדש

לאחר שעשתה עליו הגהה. זה בסדר?מצרפת ואם תוכלי להחליף אותו בקודם... תודה ולהת' - דנה

violet78

New member
../images/Emo5.gifפחדים../images/Emo5.gif

איך להתמודד עם הפחד מלידה? אני בשבוע 35+5, הריון ראשון. אני לא רואה את עצמי בחדר לידה, ולא רואה את עצמי בזמן הצירים. לא מצליחה לא לחשוב על זה, הזמן מתקרב והפחד גובר.

טלימה

New member
ויולט ../images/Emo24.gif

שרון כבר לא עונה פה, אבל יש כאן את הפרטים שלה. אולי יתאים לך לקבל ממנה ייעוץ אישי יותר?

למעלה