שאלות מוקפצות - יום שלישי

dafgol

New member
../images/Emo41.gif שאלות מוקפצות - יום שלישי ../images/Emo41.gif

אורית ג.

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifפורום ברית מילה

ששמו הוא בעצם "ברית מילה בעד ונגד" יש סקר על.... שם הפורום. מצד אחד השם "בעד ונגד" הוא כדי להביע את הרעיון שמותר בפורום להיות גם בעד (וגם נגד, כמובן) ושזהו פורום דיונים (וויכוחים) ולא תמיכה (בלבד) למתנגדי ברית המילה. עם זאת, נשמעים מדי פעם קולות, כי שם הפורום מטעה (הנה שרשור אחד בנושא) אם אתם מכירים , אפילו קצת, את הפורום, או מוכנים להציץ ולגבש איזו דעה - יהיה נחמד אם תבואו לענות לסקר. אינני יודעת איך עושים קישור ישיר לסקר, הוא נמצא בשורה הכחולה למעלה. תודה מראש לעונים. אפשר להכניס הערות בנושא גם בפורום עצמו אם לא מצאתם את עצמכם בתשובות המוכנות של הסקר.

תשמעי ניסיתי להגיע לשם

ואני נחשבת לווכחנית לא רעה. אבל קראתי גם שרשורים קודמים והפורום הוא באמת נותן הרגשה שאם את עושה ברית מילה - אז משהו לא בסדר אצלך - וכאילו אין מקום שם לכאלה שבעד. זאת דעתי. למרות שחשבתי להשאר שם זה נראה לי קצת דון קישוטי...

אורית ג.

New member
את עדיין מוזמנת להצביע בסקר ../images/Emo13.gif

הי, מצטערת שהרגשת ככה. בכל פורום יש אנשים לא נעימים, (אפילו בפורום הזה
) ואנשים נחמדים. אנשים שפתוחים לדעות אחרות ואנשים שסגורים בדלת האמות של דעותיהם. אני באמת חושבת שבפורום ברית מילה יש מגוון גדול ויש אפילו כמה אנשים ממש נדירים ששוה לשמוע מה יש להם לומר בכל מיני נושאים. חלק מהאנשים המתלהמים והלא נחמדים נמצאים דווקא בצד ש"בעד", אגב (אין בכל אופן לקיצוניות וליהירות שאני חושבת שראית בפורום שום קשר לאיזה צד ספציפי). בכל אופן צר לי
שככה הרגשת ושלא נח לך להביע שם דעה. אני מציעה לך, אם עדיין את רוצה להביע דעה בעד ברית מילה או לומר משהו , ולא בא לך להכנס לויכוחים , אחת משתי אפשרויות: 1. לכתוב כל מה שיש בדעתך לומר על העניין כסיפור אישי (למשל "איך ןלמה מלתי את בני" ואני אשים את במאמרי הפורום (יש שם קטגוריית "סיפורים אישיים" ראי כדוגמא את הסיפור של ציפי) 2. לכתוב הודעה בפורום עם דעותיך או מחשבותיך בעד ברית מילה ולבקש שלא יכנסו איתך לויכוח אלא רק יאפשרו לך להביע דעה בלי ויכוח. אני חושבת שיכבדו זאת . לא לכל אחד יש כח לויכוחים. מקוה להתראות בפורום

דש1דש

New member
חריקת שיניים - מרופאות השיניים....

מה עושים??? יערה ממש נהנית לחרוק שיניים - מה עושים - איך מלמדים אותה לא לחרוק? איזה נזק זה גורם???

nubi

New member
../images/Emo13.gifזה לא גורם לנזק

למעשה, היא לא ממש שולטת בזה. מפרק הלסת מסיים את ההתפתחות שלו רק בגיל 8. עד אז, תנועות הלסת הן בלתי מוגבלות מה שנראה למבוגר כחריקת שיניים. לא להלחם בזה-זה יעבור עם התפתחות המפרק והשגת שליטה טובה יותר בשרירים. גם שיני החלב שטוחות יותר מהשיניים הקבועות, שהן תלולות יותר. בגיל 6, עם בקיעת הטוחנת הראשונה, יש ממנה המון עזרה בהשגת שליטה על תנועות הלסת התחתונה. חריקה נעימה!

רן36

New member
מוצרים לנשים

שלום לחברי הפורום יש לי חנות צעצועים ומתנות ואני מעוניין להוסיף מחלקה של מוצרים לנשים אשמח לדעת איזה מוצרים לדעתכם כדאי לי להביא תודה

אנידס

New member
אתה מתכוון מתנות לנשים או מוצרים

לנשים אחרי לידה??? אם המדובר במתנות, אז קצת בשמים, תכשיטים ממכסף ואבני חן, ערכות איפור, תיקים מעניינים, צעיפים, כפפות וכדומה

RORRI 2003

New member
רוצה להמליץ על מטפלת מצויינת בכ"ס

אני יודעת שלפעמים בנות מחפשות פה המלצות, אז מי שמחפשת מטפלת בכפר סבא שתפנה אלי במסר ואני אשמח לתת לה פרטים על המטפלת של רותם שפנויה עכשיו

orlyfu

New member
../images/Emo101.gifשאלה דחופה-וולטרן והנקה../images/Emo101.gif

הבוקר כשהחזקתי את יובל על הידיים נתפס לי השריר הגדול מאחורי הכתף. כואב לי משהו. הבעל חזר הביתה ובקשתי שהוא ישים לי וולטרן. הוא ישר קפץ והתנפל, אסור להניק עם זה. יובל יונקת אבל בעיקר ניזונה מבקבוק. האם זה בסדר שהוא ישים לי משחה, אם אני מתכוונת להניק אותה מחר בסביבות 7 בבוקר? או שזה "חוסר אחריות" כמו שהתכשיט אמר?

mayush23

New member
לא ממש מבינה בזה אבל אולי הבעל

יכול לעסות את המקום עם שמן (צמחי כמובן) ואולי כדאי לגשת לסופרפארם ולשאול שם את הרוקחים, אני בטוחה שהם יידעו... ואולי הכי כדאי לעשות מקלחת חמה חמה וללכת לישון מתחת לשמיכה חמה.. לילה טוב מאיה

אנידס

New member
לפי מה שזכור לי לא מומלץ וולטרן עם

הנקה (אבל זה ידוע שהזיכרון שלי הצטמצם עם ההריון) אז את יכולה להתקשר למרכז הטרטולוגי ולשאול שם. תרגישי טוב

למעלה