שאלות מוקפצות - יום שלישי

boringvered

New member
לי יש cozy carrier שלהם

אני פשוט הופכת את גל ומקפלת קצת את החלק הקדמי כלפי מטה כדי שתוכל לראות. ורד

לא צריך לעשות שום דבר מיוחד רק

לשים את התינוק הפוך (כשהוא פונה החוצה אני מקפלת את הקצה)

לא צריך לעשות כלום!

לי היה את האינפנטינו ספורט. מקווה שזה מה שאת מתכוונת. יש את הבד המרופד שמתקפל (אצלי הוא אפור): כשהתינוק כלפייך אז הוא יכול לכסות את ראשו / העורף שלו (האפור בפנים ורואים מבחוץ את הנילון הכחול שממנו עשוי כל המנשא מבחוץ) כשהתינוק כלפי חוץ - מקפלים אותו (שהאפור כלפי חוץ) ואז זה לא מפריע לו לראות. יש גם תמונות על האריזה אם יש לך אותה עדיין.

את מז'ה פ'גרת..חה חה...

גם אני שמעתי פעם משהו כזה. בעקרון, יש בשניהם מרכיבי קמומיל וכל מיני צמחים שמרגיעים...

אולי הכוונה ל"גליגם"?

גם מבית הום-גליל, מסדרת ה"גליכול", רק מיועד להקלה בצמיחת שיניים. לנו באופן אישי זה לא עזר. תרגישו טוב, איילה

אולי היא התכוונה לגליגם?

להום-גליל יש ליין של מרקחות הומיאופטיות לעזרה בהרגעת התינוק. גליכל הוא לגזים, גליגם הוא לשיניים, וגלימון הוא לשינה טובה בלילה. לשאלה האם זה באמת עוזר - כנראה שכל תינוק והקטעים שלו. לתינוקות שלי לא ממש עוזרות תרופות הומיאופטיות בדכ'. כנראה שיש לנו משהו בגנים שדורש את החומרים הרפואיים החזקים... אקמולי וכאלה, את יודעת...

מנסיון שלנו..

כל הגליכולים למיניהם מרגיעים. חוץ מהגלימון שלא השפיע על רועי. זה אומר שאם כואבות לרועי השיניים אני יכולה לתת לו את הסירופ של הגזים וזה גם ירגיע אותו. בעלי בכלל טוען שכל הסירופים האלה הם זהים ורק הצבע שהכניסו להם שונה. מעניין...

אני אשמח להצטרף למפגש כזה...

מאיה שלי אמנם בת שלושה חודשים (כבר ממש ילדה גדולה), אבל עדיין לא בשלב למפגשי ג'ימבורי וכד'. אז קדימה אמהות לתינוקות קטנים מאיזור המרכז !

../images/Emo140.gifהמשך למפגש - איזור הרצליה

אז מה אתן אומרות? אפשר להתארגן? אני בינתיים רק מתחילה לצאת עם יואבי מהבית, שני טיולים קצרים בינתיים, גם טיפת חלב ורופאת ילדים. הטיולים לבד והשאר עם בעלי. אם לא קיימת קבוצה באיזור הרצליה, אפשר אולי לארגן משהו... תודיעו לי. מחכה, דוידה

מפגש אימהות טריות |חיבובאיזור השרון

שלום לכן, מה דעתכן לקיים מפגש כזה באיזור השרון? אם מתאים, צרו עימי קשר כאן באתר או במייל: [email protected] ונראה מה אפשר לעשות כדי לקדם את הנושא. מחכה, דוידה

דפנה מי

New member
אני גם מאוד אשמח-גיל 4 חודשים

ועדיין צריך לבדר אותה ואי אפשרק הרבה יותר חוץ ממובייל, אוניברסיטה, הנקה....

היי עינת (מעינת לעינת..)

מתי להתחיל? מרגע הלידה. בחודש הראשון יש עיסוי שתפקידו בין היתר לעזור לתינוק להתאושש מטראומת הלידה. ובגיל חודש וחצי , מתוך הנחה שהתינוקת בריאה , אפשר בהחלט להתחיל בעיסוי. אני שולחת לך מסר אישי לגבי סדנאות... עינת.

mevav1

New member
היי קוקה ותודה רבה לך../images/Emo140.gifקטנתי בת

חמישה שבועות
הרופאה דווקא לא הכי מרוצה שאניעוזרת לה ע"י קיפול הברכיים לבטן,אבל האפשר בכלל לא לעזור לה???? היא כל היום מנסה לחרבן(סליחה על הביטוי) ולא יוצא לה ולבסוף היא מתעצבנת. אז לפחות אני עוזרת לה והיא מתרגזת פחות ואני רק מקווה שהיא אכן לא תתרגל לכך. מתי זה עבר לבתך הבכורה? ומה את אומרת לגבי הנובולק? את מכירה? אגב,כשהנקתי את בתי כשבועיים..שבוע הנקה מלאה ועוד כשבוע וחצי שאיבה ותמ"ל אז ממש לא היו לה שם כאבים..זה התחיל לה איך שנתתי לה תמ"ל בלבד
אז תודה רבה לך ויום מקסים, מירב.

קוקה1

New member
תראי, בדר"כ זה ידוע שתינוקות

שאוכלים תחליפים סובלים יותר מגזים ועציריות כי התחליפים עשירים בברזל. לגבי בתי הבכורה זה עבר לה בערך בגיל 3-4 חודשים כמובן היא עשתה קקי רק שהנשמה הייתה יוצאת לה אבל זה מסתדר להם כשמערכת העיקול שלהם מתרגלת לאוכל וזה בערך הזמן הרופאים אומרים שבדרך כלל תינוקות סובלים מגזים 3 חודשים. גם עכשיו יש לבת שלי עצירויות לפעמים, והקטנה למרות שהיא רק יונקת גם לה יש עצירות אז לכי תביני מסכנים עוד לא יצאו לאויר העולם וכבר סובלים ולא אני לא מכירה נובולק

למעלה