שאלות נפוצות

שפנפן

New member
בוודאי שהם ידעו :)

רוב הטקסטים של קווין נוגעים בנושא בצורה כזו או אחרת. מעבר לכך קווין זו מילה נרדפת ל"קוויר"(גיי,גאה וכו). וגם לי יש שאלה. האם אי פעם הייתה להקה שעשת קאברים לקווין?

B a m B a m

New member
בטוח שהיתה, רק לא בארץ לצערנו....

באנגליה בטוח יש הרבה להקות קאוורים לקווין.

n l m

New member
לפי מייטב ידיעתי לא

הוא היה בי סקסואל לא הומו אבל יש פה כאלו שמבינים יותר ממני בביוגרפיה של כל אחד מהם אז אוליי אני טועה

mia01

New member
ג'ון נשוי ויש לו איזה 7 ילדים,

בריאן נשוי פעם שניה לאניטה דובסון (הראשונה היתה כריסי) ויש לו 3 ילדים, שתי בנות (לואיזה ואמילי?!) ובן (ג'ימי). רוג'ר עד כמה שידוע לי חי עם חברתו לחיים דומיניק ויש לו 2 בנים (פליקס ורופוס) ובת (לילי).

שפנפן

New member
סליחה??

ראשית ,פרדי מרקורי היה גיי מוצהר. שנית, אין דבר כזה "בן הזוג הנשי במערכת יחסים הומוסקסואלית". אין בד"כ במערכת יחסים חד מינית מישהו שמוגדר בתפקיד האישה, זו בורות מגוכחת. שלישית, קווין זו מילה נרדפת לקוויר-גיי.

mia01

New member
אני לא חושבת שפרדי אמר אי פעם בגלוי

משהו על הזהות המינית שלו אבל אם תקרא משהו מהביוגרפיות שלו (קראתי שלוש שונות), אז אין ממש ספק שהוא היה הומוסקסואל

I n n u e n d o

New member
טעות

הוא לא אמר משהו כזה מעולם מצד אחד כולם חשבו שהוא הומו ומצד שני הוא הסתובב עם מרי אוסטין שהייתה גם בת זוגו בתקופה ארוכה ואחרי שהם נפרדו והיא התחתנה הוא והיא נשארו ידידים טובים

mia01

New member
מרי אוסטין ופרדי אף פעם לא היו באמת

זוג רומנטי. הם היו חברי נפש ותו לא. בביוגרפיה שכתב ג'ים האטון מי שהיה בן זוגו האחרון הוא מציין שפרדי מעולם לא שכב עם אישה... לא שזה ממש משנה...

G Sapir

New member
היי, חדשה ../images/Emo13.gif

האם לחברי הלהקה היתה/יש קריירת סולו? מהו סוג המוזיקה של הלהקה? (תשובה מורכבת משהו) זהו בינתיים

Teo Toriatt

New member
זיקית

הם השתנו לאורך השנים. הם הצחילו תחת ההגדרה של Glam Rock (הידוע השני מהתחום הוא כמובן דיוויד בואי, לימים שותפם ל Under Pressure) אבל הם שינו סגנונות כמעט כל אלבום, יש להם רוק, אופרת רוק, פופ, קאנטרי, פאנק (לייט) ועוד. אבל כהגדרה כוללת - רוק-פופ נשמע לי הכי מתאים, גם אם חוטא קצת לאמת (כי יש שירים רבים וטובים שלא נופלים לקטגוריה) בנושא Opera - הרבה משייכים אותם לשם בגלל הבוהמית כמובן אבל האמת שאין להם הרבה שירים בסגנון (March of the black Queen ו Prophet song פחות או יותר מכסים את הז'אנר)

למעלה