שאלות קצרות ונצל"שים

נמ..מלא זמן לא הייתי פהO:

הייתי בטורקיה שבוע, ובגלל זה לא יכלתי להיכנס לפה.-. קרה משהו חדש בפורום?^^; אה כן, איך היה המפגש באייקון?

Vivi Sparrow

New member
איזה מפגש היה לנו...

רק אני וענתי טרחנו להגיע. P: ואל חשש, הפיקניק יערך בתל-אביב. נצטרך לקבוע בקרוב תאריך ומקום. נהנית בטורקיה? איפה ביקרת? D:

Nora Shu

New member
מה, לא נכון! גם sonaku הייתה P:

תל אביב! תל אביב! תל אבבבבבבייייבבבבבבבבבבבב~~ או, אמ, אפשר להתפשר ולהיפגש בתל אביב! את רואה, I'm flexible! פפטפט

היה מאודמאוד כיףD:

תודה ששאלת^_^ בטורקיה הייתי בבודרום, יאלי-יאליקלאבאק (שזה יאליקאבאקXD), פאמוקאלה וגם באי קוס שביוון^^ אה כן, גם ב..אמ..טורגוטריס? XP

Nittle Grasper

New member
וואו כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo12.gif

זנחתי קצת את הפלייליסט היפני לטובת האמריקאי בשבועות האחרונים ^^" קאמבאק בקרוב אני מניחה חח.. [אושלא, גמככה אני לא קשורה XD] *בורחת לרקע החפצים החדים שתשליכו עליי XD*

Yuval Y

New member
מי מכיר את Gackt M.S Camui ?

בוויקיפדיה מתנהל דיון לגבי עצם קיומו של הבחור, ואני יוצא מתוך הנחה שכאן ישנם אנשים אשר שמעו אודותיו, ויכולים לעזור לערוך את הערך אודותיו http://he.wikipedia.org/wiki/Gackt בתודה,
יובל

oracle

New member
בהחלט מכירה ^_^

הוא האמן האהוב עלי ביותר, והדיון שמתנהל בוויקי אודותיו הוא אחד הדברים ההזויים שראיתי בחיי... =/ אני מסכימה שהערך כתוב לא טוב, ויש בו אי דיוקים רבים, אבל מכאן ועד הטענה שהוא דמות מומצאת או יציר האינטרנט המרחק עצום.. האמת שהתכוונתי בעבר לכתוב את הערך אודותיו, עוד לפני שהוא הופיע שם, אך לא היה לי זמן.. עכשיו נראה לי שאין ברירה כי לא מקובל עלי שהערך אודותיו ימחק. תודה על הפניית תשומת הלב ^_^

Yuval Y

New member
יש הרבה דיונים הזויים בוויקיפדיה,

ואני שמח שנתתי לך את התמריץ לכתוב אודותיו

Yuval Y

New member
אגב, אם אני זוכר טוב,

אותך פגשתי במפגש של תפוז. ואם את כבר בוויקיפדיה, תרשמי על עצמך שאת מנהלת הפורום

oracle

New member
נכון.. באמת נפגשנו ^_^

אחרי שאתגבר על הממשק המעצבן של וויקי אכניס פרטים בדף משתמש שלי ואמשיך את העריכה של Gackt...

Yuval Y

New member
השארתי לך שם הודעת "ברוכים הבאים"

הכוללת כמה הסברים על הממשק המוזר של הוויקיפדיה... אם תרצי עזרה, את מוזמנת לבקש

oracle

New member
ראיתי.. תודה~~ ^_^

אבל בגלל הממשק המוזר לא ידעתי איך לענות לך שם על הברכה.. =/ אני אשקיע קצת זמן בלימוד הדבר הזה, פשוט אני קצת עסוקה עכשיו.. בכל אופן, ראיתי שאיום מחיקת הערך ירד בינתיים, אז אני קצת יותר רגועה~~ P=

תודה! וכן - בכיף!

גם יצא לה הסינגל החדש שלה היום - Yume no Uta / Futari de... והוא ממש-ממש טוב!!

למעלה