שאלות, שאלות וכמה תשובות

noabethr

New member
כמה עונות יש לפליסיטי

ואם מישו יכול לספר לי מה יהיה עם בן ופליסיטי אני אשמח כי אני לא יכולה לחכות!!!!!

אiרית

New member
שאלה

האם השחקנית שמשחקת את ג'ולי בסדרה פליסטי היא אותה שחקנית שמשחקת את טסה בסדרה החוף הצפוני?

בבקשה תיכנסו../images/Emo55.gif../images/Emo42.gif

שלום.. אתם תוכלו בבקשה להקדיש חצי דקה,כדי להשאיר ברכה בקומונה הבאה: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=13608 הקומונה היא לחברה שלי הילה,שיש לה יומולדת ב4/11 ואני רוצה שתשאירו לה ברכות בבקשה
בבקשה לכתוב את הברכה בשרשור הברכות,ולא באחרים תודה למי שייכנס ויכתוב
מיקה

noabethr

New member
שאלה!!!

כמה עונות יש לפליסיטי ומה נסגר עם בן ופליסיטי....הוא יסלח לה ומתי???

moritosh

New member
תשובה

אני לא יודעת מה קורה אבל יש לי אתר מעולה בשבילך של כל הסדרות שאת רק רוצה.. זה מסודר לפי הABC ותבחרי שם פליסיטי ולכי לרשימת פרקים ולכל פרק יש לך תקציר (באנגלית אומנם כמו שכבר ציינתי) אבל אני כמעט בטוחה שבסוף היא עם נואל (חבל אני יותר אוהבת את בן בן המאמי) הנה האתר: http://www.tv.com/ מקווה שעזרתי

noabethr

New member
אועי....לא אמרתי תודה אז...

תודה
אגב היא בסוף עם בן......[חטאתי וקראתי את הפרק האחרון]

moritosh

New member
מהה??? וואי אין לך מושג איך עשית

אותי מאושרת.... איך אני שמחה שהם בסוף ביחד... אני לא מתה על נואל כל כך.. הוא בסדר ולא יותר מזה.. ודרך אגב בפרק של מחר (יום רביעי) אם אני לא טועה הוא מוכן כבר לסלוח לה ורוצה שהם יחזרו להיות ביחד ( אבל ממה שאמרו לי אז - היא כבר לא רוצה ) אבל בכל אופן העיקר שסוף טוב והכל טוב ובן ופליסיטי ביחד

noabethr

New member
כשסיפרת

לי שנראה לך שהיא עם נואל הייתי בדיכאון כל היום-בן יותר שווה ויותר חמוד...נואל קרצייה מתעלקת... הצצתי בפרק האחרון [לא יכולתי לעמוד בזה...] וכשקראתי את זה שהיא ובן ביחד אז הייתה לי הקלה עצומה!!!!!!!!1 איזה חמודים!=]

TaTIS 17

New member
או סי!!!

המליצו לי בחום לצפות בסדרה או סי ובמגרש ביתי ואין לי מושג מה הולך בשניהן.. מישהו יכול להסביר לי מה הולך בדיוק ואיך זה נגמר שבוע שעבר ? תודה =]

shoshos

New member
ממ..שאלה (בסימן ונוס)

אז מסתבר שזאת...מיני סדרה (משהו כמו 3 פרקים?) לא אמרו שתיהיה טלנובלה עם יהודה לוי? או ש...זה מיני פרויקט שלקחו על עצמם בנפרד לטלנובלה..?

למעלה