אני משתמשת בטיוטן זרוע.
הוא מחזיק את הטקסט תלוי ליד המסך (זה שיש לי כרגע הוא של aidata), ונוח להפליא. אפשר לכוון לו את הגובה, את המיקום... אחלה. ולאור העובדה שאני ברדקיסטית לא נורמלית, והשולחן שלי תמיד עמוס, טוב שהספר מרחף לו מעל ולא נמצא בסכנת הליכה לאיבוד בתוך המהפכה.
השתמשתי בכמה סוגי טיוטנים שונים עד היום (טיוטן משקולת, טיוטן ניצב שדומה למחזיק תווים, ולפחות שלושה סוגים שונים של טיוטני זרוע - נדמה לי שהסוג היחיד שעוד לא ניסיתי הוא זה שמתחבר לצד המסך) ועד היום, הסוג הטוב ביותר לטעמי הוא
טיוטן זרוע. צריך להקפיד על כמה פרטים - שהזרוע שמחזיקה את הטיוטן תהיה חזקה אבל גם גמישה במפרקים, שאפשר יהיה להדק את המפרקים, שה"רגל" שבאמצעותה מחובר הטיוטן לזרוע תהיה ממתכת (כי פלסטיק נשבר אחרי כמה זמן), ושהתפסן (שעובד על עקרון מקל הכביסה, עם קפיץ) בראש הטיוטן שמחזיק דפים בודדים יהיה מספיק חזק (זו המגרעת היחידה של הטיוטן שיש לי כרגע - התפסן שלו לא מחזיק כלום). את הספר אני מהדקת לגוף הטיוטן בחוט אלסטי, כי הסרגל שבא עם רוב הטיוטנים מאד לא נוח כדי להחזיק ספר, ולפעמים נעזרת במקלות כביסה כדי להדק את הדפים שלו הצידה, שיהיה קל לראות את החלק המרכזי של הספר.