שאלות 100 השאלות

Human Nature

New member
LOL ../images/Emo6.gif |טל| |צלב|

זאת באמת חובה לקחת לטיולים של התנועה מגבונים, במיוחד בכאלו שאין בהם מקלחת
אגב, שאלה 99 נחתכה לך ובכלל 100 לא נמצאת

michalas

New member
הוספתי אותן בהודעה מתחת...

ובטיולים של התנועה...לרוב אין מקלחות...בגלל זה מגבונים זה חובה
לפני כל טיול אנחנו עושים קניות וקונים מגבונים בסיטונאות
וכן צחושקה, הייתי בהופעה של היהודים....ואיי...אין לכם מושג איך נהניתי!!!!!!!!!! היה כל כך כייף!!! הייתי קרובה קרובה לבמה!! דורון!! אבי ותום עמדו מולנו וכל הזמן נתנו להם ידיים ואבי נישק את חברה שלי שחולה עליו....לא נשיקה בלחי....צרפתית....הייתי בשוק!!!!!!!! איזה כייף היהההה!!! אח"כ נפגשנו איתם והצטלמנו...איזה חמודים! אורית...כוסיתתתתתת וחמודההההה!!!
זהו...כולי מאושרת...

Torn

New member
צרפתית קצת מוגזם לא../images/Emo35.gif

וואי גם אני רוצה להיות זמר שאני יהיה גדול
אבל אני יצטרך לשנות את השם העקום שלי...

jt7785

New member
המפגר הזה

מחלק נשיקות כמו לחם! כל הוםעה הוא מנשק מישהי אחרת! חחחח טיפש :) ואני שמח שנהנית שמעתי שלא היו הרבה אנשים!

michalas

New member
אה../images/Emo70.gif דורון../images/Emo70.gif

אבי לא מפגררררררררר
וגם לא טיפש
אני מאוהבת בתום
תומי שלי...... וגם באשתו
חח.... ובאמת לא היו כל כך הרבה אנשים, אבל היה בנזונההההה

jt7785

New member
זה היה בצחוק

הוא חמוד סתם חשבתי להגיד לך שכל הופעה הוא מנשק.... וכן סבבה אני שמח שנהנית :))

Lotzifer

New member
אוקיי, עכשיו אני אענה

1. שם: שלומית 2. גיל: 14 (עוד שבועיים בדיוק!) 3. תאריך לידה: 1989/8/6 4. כינוי: שלומצ, שלומציון, שלופה, שלומפית, שמולצי 5. תכונה טובה: אין 6. תכונה רעה: מתעצבנת ומעצבנת בקלות... 7. חולשה: כל מה שקשור לשוקולד 8. אובססיות: אין 9. פאדיחה: ישבתי עם חברות שלי שבהו על משהו שהם דלוקות עליו ואז בא אבא של אחת מהן והתחיל לרדת עלינו, וזה עוד היה באמצע החדר אוכל (אני גרה בקיבוץ) 10. כאב: אין 11. משאלה: יותר מידי 12. זיכרון רע: לא עולה לי בראש כרגע 13. זיכרון טוב: " " " " " 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גרתי שנתיים בקנדה ואני זוכרת כמעט כל מה שקרה, והייתי רק בת שנתיים 15. געגוע: אין 16. פחד: שיהיו לי חיים דפוקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שלומית, תסדרי את החדר! שלומית, תוציאי שערות מהמברשת! יורמג'סתי (אחיות שלי היו קוראות לי ככה) 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: ירקות מוקפצים 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר (מתוך עקרונות) 22. שתיה מועדפת: מיים וקפה קר 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: כל מה שקשור לשוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שחור, סגול וירוק 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שונאת ספורט 30. מספר מזל: 2 31. ספר: אי, 1984 32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס (לכו תבינו אותי...) 33. סרט: דוגמא, לרקוד עם טייסים/לוחמים ועוד כל מיני 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: נינה פרסון (הקרדיגנז) 36. סדרה מעודפת: וויל וגרייס, השבט, סטרדיי נייט לייב, רוזוול, הפרס הגדול, גרהם נורטון כזה 37. מקצוע אהוב: אין 38. מקצוע שנוא: ג"ג, מדעים 39. מקום בעולם: ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: אין, אני לא נועזת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת כרגע 42. פריט לבוש מועדף: באגיס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?חלקית 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? בגביע 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? משהו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון, דהה 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: צ'יקי גרל 60. שיר שגורם לך לבכות: לייף ליינז, ופוראבר נוט יורז של א-הא 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אין 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: פור וואט איטס וורס- הקרדיגנז 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אין לי כוח... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש לי יותר מידי 68. הגלידה הכי טעימה? פקאן 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, שאפשר לסמוך עליהם 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מה אני זוכרת?! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הייד פארק 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? בתפוז? רק כאן 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? לוציפר, אני אוהבת אתו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? ראה תשובה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה קצת מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, מבנה גוף, עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 5 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא!!! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת בשעון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך? ציור, מחשב, טלוויזיה, לשמוע מוזיקה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שאני מאוהבת בו, כרגע 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כלי רחצה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? אמממ דירה לבד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] שאר ארוחות בשמות לא ידועים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מיטה 92. מי החברים שלך בפרום? אף אחד, סתאאאאאאאאם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? יום שישי האחרון 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? מזמן מזמן 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עצמי בחדר שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא יודעת... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניו זילנד, וד"א יש לי אזרחות אירופאית 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! עניתי די חפיף, ווטאבר...

Torn

New member
חמודה../images/Emo9.gif

גם אני אוהב את הקרדיגנז, הם חזרו בגדול
.

shmez

New member
וואי...זה הולך להיות ארוך...

1. שם: רוני שלזינגר 2. גיל:17 וחצי...יותר קטנה מצחי בשבוע! 3. תאריך לידה:22.11.1985 4. כינוי:שמז,רונצ'י,רון רון,רירי. 5. תכונה טובה:נחמדה,חייכנית,חכמה. 6. תכונה רעה:צינית
7. חולשה:עיניים 8. אובססיות:קרח והרבה ממנו
9. פאדיחה:נפילה-תבחרו אחת
10. כאב:כשחבר פוגע 11. משאלה:להיות עשירה...כדי שתהיה לי טירה ענקית ושכל החברים שלי יגורו איתי
12. זיכרון רע:סרטן של אמא שלי..(היא בסדר עכשיו) 13. זיכרון טוב:כיתה ט' (גמרתי י"ב עכשיו-כן כן צחי...סיימתי!) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יומולדת בגיל 3 בפארק הלאומי בר"ג 15. געגוע:לעיר הלבנה-גן שעשועים בגבול ת"א-גבעתיים-ר"ג 16. פחד:נחשים-טראומה
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את הקול של אתי שמילוביץ (המורה להרחבה שלי בהיסטוריה) 18. קמיע [אם יש]: קיווי-הברווז בובה שלי
19. החג האהוב עליך:קריסמס 20. אוכל מועדף:מקדונלדס 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:גפילטע פיש 22. שתיה מועדפת:ספרייט(עם המון קרח!!!) 23. קינוח מועדף:סורבה 24. ממתק מועדף:שוקולד למיניו-עם חולשה להרשי! 25. עוגה מועדפת:קרמשניט
26. צבע מועדף:בורדו 27. חיה מועדפת:פנדה 28. חיית מחמד [אם יש]:היו 10 חתולים ואז גילינו שפיתחתי אלרגיה אליהם..
29. ספורט מועדף:טניס וכדורעף 30. מספר מזל:2 31. ספר:גן עדן-המינגווי 32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה(זה גם הסרט הכי אהוב...בלי קשר לצמוייר או לא) 33. סרט:בת הים הקטנה 34. שחקנ\ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת:אנוק 36. סדרה מעודפת:חברים/סיינפל/זינה/סקס והעיר/אלי מקביל 37. מקצוע אהוב:היסטוריה 38. מקצוע שנוא:מטמתיקה(אבל יש לי 93 ב-4 יח') 39. מקום בעולם:ניו זילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית:שחיה בעירום.... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:משהו בשירותים של הקופי בין 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס ג'ינס ועוד פעם ג'ינס
43. ההמצאה של כל הזמנים:מוזיקה
ומקפיא
(קרח) 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף+סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא-כל אדם קובע את גורלו...אבל אני מאמינה שדברים מסוימים חייבים לקרות 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא ממש לא
47. גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 48. שקיעה או זריחה?גם וגם-רומנטיקנית חסרת תקנה
49. בליינד דייט- בעד או נגד?יש אופציה...תלוי מי אחראי לעניין
50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס(ראה 42) 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?ביחד 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?אם יש מעלית הרים...
56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל (אבל בגלידה שוקולד!) 57. תות או בננה?תות בלי בננה!!לא אוהבת ! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? הכפתור היחיד היה בחאקי של הצופים...ובג'ינס 59. שיר שגורם לך לצחוק:טרטעטרטע 60. שיר שגורם לך לבכות:will always love u-whitney huston 61. השיר של כל הזמנים:anouk-no body's wife 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i learnd from the best 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא תהיה לי חתונה..אבל אם כן תהיה..ראה 61 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:don't worry b happy 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אני זה תמיד החבר ... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?היפראקטיבית...למרות שאף רופא עוד לא קבע את זה...מלאה עם חיות על הפנים..ןתמיד עם שיר בנשמה...אבל לא שיר נשמה..אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אלעד,טוהר,שירן,שחר... 68. הגלידה הכי טעימה?סורבה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמיתיות ואהבה.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני...לא זוכרת..הרבה זמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?כלמיניישנים...תלוי במצב רוח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?בזה,באנג'לינה ולאחרונה באנוק שרק נפתח 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?שמז-השם משפחה שלי זה שלזינגר,תמיד קראו לי שלז...פעם מישהו שמע שמז ומאז...אני שמז..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בטח...זו החיה היחידה! 75. באיזה פורומים אתה?בזה,באנג'לינה ולאחרונה באנוק שרק נפתח(ושמישהו יסביר לי מה ההבדל בין זה לבין 72?) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מנסה לא לפגוע...חוצמיזה "ביזנס אז יושואל" 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים
78. יש לך חבר\ה?כרגע לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?עוד 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יכול להיות...אני זו שגרמתי לו (לאחי -יואב) להיות מי שהו היום...ככה שזה תלוי מאוד.. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת טלוויזיה! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?בד"כ על המחשב ואז טלפון לחברה..ולבסוף...טלוויזיה סתם כי בלילה מאוחר זה מרדים(הערוץ המפןצל) 83. מה התחביבים שלך?צופים...וכל השאר התבטל בגלל זה..אבל בעיקרון שיחקתי טניס.. וחוצמיזה התחביב הגדול ביותר..למצוץ קרח.. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אנג'לינה.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מיני דיסק,משקפי שמש,ישראכרט. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פנדה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?הפתעה..לא משנה מה...אני אוהבת הפתעה.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]אף פעם לא חשבתי על זה... לא יודעת...זה סתם מציק כל הקטע עם האוכל.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מקדונלדס.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?מבחינת חיוניות-משקפי שמש,מבחינת סמטמנטים-תמונות!!! 92. מי החברים שלך בפרום?צחי ודורון...
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?היום
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?היום
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שבוע...לפני המחנה כי חשבתי שאני עומדת למות במחנה הזה...חוצמיזה..אני אומרת את זה המון לאהובי.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?היה טוב וטוב שהיה
סתם...אמממ...שאלה קשה...הקדשה מכל בחר..כמו על גבס
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם חברה שלי...בעיר הלבנה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?וואי...לא מאמינה שיש כזה דבר...אני לא עשיתי שום דבר רע..ונהנתי בחיים מאוד
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו זילנד/קנדה. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא...אבל בשניות הייתי מתה בשבילה

Torn

New member
חחחח את תמיד מזכירה לי את זה../images/Emo70.gif

לא נורא, טוב נו זה נורא
נדפקתי חזק, כי התאריך גיוס שלי זה ב-25 ליולי וזה אומר שלא יהיה לי כמעט חופש
, כנראה אני יהיה קרבי כי זה תאריך גיוס של קרביים.

למעלה