בבקשה לגזור את התמונה.
L lost green eyes New member 20/6/10 #2 מתנת יום הולדת אני צריכה בבקשה שתטשטשו את הרקע מאחורי שתי הבנות. ריטוש קל בפנים... (לא חובה) והעלמת החזיה האדומה. תודה רבה רבה מראש..
מתנת יום הולדת אני צריכה בבקשה שתטשטשו את הרקע מאחורי שתי הבנות. ריטוש קל בפנים... (לא חובה) והעלמת החזיה האדומה. תודה רבה רבה מראש..
S shiranlevi87 New member 21/6/10 #5 בקשה קטנטנה והסבר... אשמח אם תעשו לי את התמונה הזו בשחור לבן חוץ מהאודם והקשת שיבטלו בצבעם ואשמח להסבר על הביצוע. תודה=]
בקשה קטנטנה והסבר... אשמח אם תעשו לי את התמונה הזו בשחור לבן חוץ מהאודם והקשת שיבטלו בצבעם ואשמח להסבר על הביצוע. תודה=]
A Aeiona New member 21/6/10 #8 נסיון שלי עושים 2 העתקים של התמונה, התמונה השנייה הופכים אותה לשחור-לבן ואז מוחקים את האזורים שרוצים, והתמונה הראשונה - הצבעונית מבצבצת מלמטה
נסיון שלי עושים 2 העתקים של התמונה, התמונה השנייה הופכים אותה לשחור-לבן ואז מוחקים את האזורים שרוצים, והתמונה הראשונה - הצבעונית מבצבצת מלמטה
L lost green eyes New member 20/6/10 #4 ובזו אם אפשר ... לגזור את הילדה יחד עם העץ... ולשים אותה על רקע פסטורלי כלשהו.
L Laallaa New member 22/6/10 #10 כמה תמונות מהמסיבת סיום לריטוש .. תעשו מה שבאלכם שאתם חושבים שזה יפה תודה מראש !
L Laallaa New member 22/6/10 #11 פה אם אפשר להחליק את הפנים כלומר שלא יראו את כל הזיעה על הפנים.. ומה שבא לכם