נסיון שלי
L lost green eyes New member 25/6/10 #37 גם פה... להוריד את הפצע.. אם אפשר גם את השיער על הפנים... במצח פחות חשוב. ריטוש מגזיני יכול להיות מגניב.. אבל לא חייב.
גם פה... להוריד את הפצע.. אם אפשר גם את השיער על הפנים... במצח פחות חשוב. ריטוש מגזיני יכול להיות מגניב.. אבל לא חייב.
L lost green eyes New member 25/6/10 #38 ואחרונה חביבה. באמת תודה על ההענות המהירה בזו חייב ריטוש לטעמי... העיניים שקועות מדי. והפצע חום המרגיז שלי. להשמיט אלף תודות ! וסופ"ש נעים ~
ואחרונה חביבה. באמת תודה על ההענות המהירה בזו חייב ריטוש לטעמי... העיניים שקועות מדי. והפצע חום המרגיז שלי. להשמיט אלף תודות ! וסופ"ש נעים ~
S Smertonos New member 26/6/10 #53 אני לא רוצה לקלקל וזאת רק דעתי האישית. כאשר אני מסתכל על התמונה זה נראה לי שיש סימנים כחולים מתחת לעיניים הנובעים מהכאה, לפי דעתי זה לא נראה טוב.
אני לא רוצה לקלקל וזאת רק דעתי האישית. כאשר אני מסתכל על התמונה זה נראה לי שיש סימנים כחולים מתחת לעיניים הנובעים מהכאה, לפי דעתי זה לא נראה טוב.
פ פוטו3 New member 27/6/10 #55 צודקת ראיתי את זה גם כשעשיתי את זה, אבל כמו שאמרתי זה היה משהו של 2 דק' שלא השקעתי.. חוץ מזה שגם הייתה לה שם אדמומיות ממש שלא היה לי כוח לתקן
צודקת ראיתי את זה גם כשעשיתי את זה, אבל כמו שאמרתי זה היה משהו של 2 דק' שלא השקעתי.. חוץ מזה שגם הייתה לה שם אדמומיות ממש שלא היה לי כוח לתקן
ע ענתגניס New member 26/6/10 #46 איפרתי את המקסימה ויש צורך בקצת שיפורים בבקשה איפרתי ובציאות היא היתה מהממת אבל הצלם לא משהו. בבקשה רבה אם תוכלו לעשות משהו טוב מהתמונה זה יהיה מאוד יפה מצידכם תודה רבה מראש לכל העוזרים
איפרתי את המקסימה ויש צורך בקצת שיפורים בבקשה איפרתי ובציאות היא היתה מהממת אבל הצלם לא משהו. בבקשה רבה אם תוכלו לעשות משהו טוב מהתמונה זה יהיה מאוד יפה מצידכם תודה רבה מראש לכל העוזרים
S shaked2010 New member 15/7/10 #59 ריטוש אפשר להוריד את כל התמונות שמודבקות על המראה.. כמו תמונה של תינוק בצד ימין וכל התמונות שבצידי המראה.. ובכללי לשפר
ריטוש אפשר להוריד את כל התמונות שמודבקות על המראה.. כמו תמונה של תינוק בצד ימין וכל התמונות שבצידי המראה.. ובכללי לשפר