פעם 1 שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif
היה לי שבוע נחמד. חוצ מהעובדה שלא באתי להופעה של שחר (
) אבל ישנתי אצל בנות דודות שלי ביום ראשון והיה כיף. וביום שלישי נסעתי לפסטיבל עכו. ברביעי הייתי באייקון ופגשתי אנשים נחמדמדים. בחמישי הייתי אצל חברה שלי עם עוד כמה חברים ועשינו ג'אגלינג ואז שיחקנו ביליארד (וטכנית ניצחתי את שי [החבר הכי טוב שלי, הכי טוב בקבוצה]) ו"קו הדמיון" (היינו 3 וכל הזמן זה היה: אני-מישו-אני-מישו-אני-מישו אחר-אני-מישו-אני-מישו אחר...) ואכלנו פנקייקים. בסוף היינו רק שי (החבר הכי טוב שלי), רותם (המארחת. לא, היא לא מהפורומ, היא מנהלת פורומ פאנפיקים #414) ואנוכי ושיחקנו מונפול והיה קורע
! (שי ממש רכושני בקשר לכסף של מונפול. גמאני
) שישי בבוקר-לקראת צהריים נסעתי ברכבת (
) לאכזיב (סגול...) והיה ממש ממש כיףףף! בדרך חזרה ברכבת היה ממש מצחיק. נסענו (אחותי ואני) עם 5 חיילים ושתי חברות שלהם והם הביאו גיטרה קלאסית ועוד איזה כלי נגינה משעשע ששכחתי את שמו. אז ניגנו בגיטרה וכולם שרו והיה סבבה והכל ופתאום מגיעים משומקום שני פקחים. עכשיו אני חשבתי שהם רצו לגרום לנו להפסיק לנגן, אבל במקום זה הם עמדו והקשיבו כמה דקות ואז אחד מהם שאל אם אנחנו רוצים לשיר במיקרופון שכל הרכבת תשמע. מה נראה לכם שהם אמרו? כן! אז הם הלכו, אחותי, אחד שניגן ועוד אחד, והתחילו לשיר במיקרופון שכל הרכבת שומעת! בסוף כשהם סיימו וחזרו להתיישב באו שתי בלונדיניות, האחת שרה יפה מאוד ואת השניה לא שמעתי, ושרו איתנו. ואחרי כמה שניות באו שלושה בנים, שניים שרו איתנו והשלישי גם ניגן, וניגן יפה(אגב-הייתה לי הרגשה שזה מישו מהפורומ אבל לא שאלתי.). ואז לצערי הגענו לתחנה של הרצליה והיינו (אחותי ואנוכי) צריכות לעזוב. הם המשיכו לשיר ולנגן ובלע בלע בלע וזהו. היה כייף! אז זה היה השבוע שלי... מה אתם אומרים? מישו קרא בכלל?