שובו של המלך, פעם 2, סינמאקס

Y. Welis

New member
אתה רק צריך לארגן דרך חזרה משם

ההגעה פשוטה: אתה יורד ברכבת צפון, יוצא לחניון ומשם לתחנה של קו 501 (מגיע כל 10-15 דקות), ויורד בקניון הרב-מכר (נסיעה של 10 דק'). הבעיה היא שאין אוטובוסים או מוניות מהקניון חזרה, כך שצריך להזמין מונית במיוחד, או לקוות שאחת תעבור שם ולחזור איתה לרכבת צפון - בהנחה שעוד יש רכבות, כמובן. הצגה של ערב לא תתאים לכך.

Nimst

New member
סינמקס וצפייה שנייה

דבר ראשון, ביקורת טובה. קבל ח"ח. דבר שני, ראיתי אתמול בסינמקס את שר"הט בפעם השנייה, כשהפעם הראשונה הייתה בקולנוע רגיל (אמנם בסינמה סיטי, אבל.. רגיל, בכל זאת). כיף, כיף, אין ספק. הסאונד המדהים והמסך העצום (שלא מנוצל לגמרי) באמת מכניסים אותך לסרט עד הסוף. אבל מבחינתי אין מה להשוות, לפחות מבחינת הקסם, לפעם הראשונה. בפעם הראשונה זו הייתה הנאה נטו, בפעם השנייה העין הייתה הרבה יותר ביקורתית. קלטתי פאשלות והשתעשעתי הרבה יותר מהפרצופים של פרודו והמשפטים של לגולאס. ובכל זאת.. אני חושבת שהיה שווה את הכסף. ד"א, זה היה מחיר מיוחד לשר"הט? כי כשהלכתי למלך האריות (לפני שנה? שנתיים?) זה עלה פחות, עד כמה שאני זוכרת.

aniviel

New member
באמת../images/Emo35.gif כנראה שאצל כל אחד זה שונה..

פעם ראשונה שהלכתי לסרט זה היה במרתון יום לפני שהסרט יצא בקולנוע רב חן בכיכר דיזינגוף, שגם זה קולנוע מדהים עם איכות סאונד מדהימה דרך אגב. מאוד נהניתי מצד אחד, מצד שני אני חושבת שהייתי באקסטזה נוראית כי הסרט עבר לי כל כך מהר שבקושי הצלחתי לקלוט משהו. גם כל הקטע שיש את הקרב על שדות הפלנור, זה עובר כל כך מהר לא הרגשתי שהצלחתי להספיק להנות מהסרט... הלכתי אחרי יומיים לסרט שוב והרבה יותר נהניתי, קלטתי הרבה יותר והיה לי יותר כיף חח... מאז ראיתי את זה עוד 3 פעמים. בפעם השלישית הכי פחות נהניתי, ראיתי פאשלות ודברים שעיצבנו אותי (כמו שאמרת, הפרצופים של פרודו והמשפטים של לגולאס). אבל בפעם הרביעית שוב חזרתי להנות מזה ובפעם החמישית ראיתי את זה בסינאמקס וזה היה בשבילי כמו לראות סרט חדש, כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה וגם כי זו פשוט חוויה מיוחדת לראות את זה שם. ללא ספק השאיר אותי עם זכרונות טובים והרבה ציפייה לDVD

Nimst

New member
לא יודעת, איזה משהו בפעם הראשונה..

שאי אפשר להחזיר אח"כ. ואני אומרת את זה בתור מישהי שחייבת לראות כל סרט שמצא חן בעיני לפחות פעמיים, ובדרך כלל יותר. נהנית תמיד, אבל.. אחרת.

Y. Welis

New member
אצלי הפעם הראשונה היתה חלשה

- אפילו חלשה מאוד... כל החסרונות לי נראו מיד, והיתרונות היו די מובלעים והסתתרו מאחורי האכזבות. אבל בפעם השניה (וכך גם בסרט השני) כבר ידעתי למה לצפות, ויכולתי להתרכז בדברים הטובים, או לגלות דברים שלא הבחנתי בהם - וכמובן עוצמת החוויה בסינמאקס, שם הסרט נראה באופן אופטימאלי ואולי הנכון ביותר שרק ניתן (יותר טוב אגב מה'מאטריקס' השני, שהוקרן מעותק לא מתאים), מעבירה את הדברים האלה טוב יותר. אלמנט ה-Fun שבסרט מודגש כאן. אפשר לשכוח מההגיון, מהבעיות שבסיפור, ושאר הדברים הלוגיים. הנאה נטו מהצבעים, הקולות, הרעמים התת-סיפיים ושאר הדברים הנחמדים כמו השירה של פלמינג... זו המטרה בסופו של דבר, ואם מצפים לכך אז מקבלים את התמורה. באשר למחיר שהוזכר לעיל - נראה שהוא יוקר במיוחד לאולם הזה. באחרים נדמה לי שהוא עדיין סטנדרטי - 35 ש"ח?

Sandy B

New member
מסכימה איתך לחלוטין בקשר

לביקורת על הסרט... ואני כבר המון זמן רוצה לראות את הסרט בסינמאקס... ועכשיו עשית לי עוד יותר חשק! תודה! |חולית|

וואוווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה עדיין מקרין
אני חייבת ללכת לראות
זהירות פדופילים מופרעים דו מיניים חובבי פסלים בדרך
מייקל אתה נשמה אני מתה עליך
מייקל ג'קסון חף מפשע
טום סנדון תמות אמן(
)
Dom Sheldon is a cold man
נגה מוריאל אריאל עדי והילה - אני אוהבת אתכם
רונן אני
אותך
אל תלך
נגה ומוריאל – טוב בסדר המורה שלי חייזר
מה איכפת לי
טיפים לחיים
-
כשפסח בפתח, ואתה לא רוצה לעצבן את ההורים והרבי- תאכל מצות
במקום לחם...
אם אתה מומיה
, סימן שחיית לפני המון שנים, במצרים הפרעונית, ויש סיכוי שהיית
(אין פואנטה)
כשחם ויש
... תוציאו ת'
/ה לטיול...
כשיש למישהו שאתם אוהבים
יומולדת
- תביאו לו
שלא יעלב...
כשאתם שמחים
- תעשו גם לאחרים שמח
ואל תתביישו לחבק אנשים שאתם אוהבים
כשאתם הולכים למסע ארוך ארוך, והחבר הכי טוב שלכם שיצא איתכם הוא בעל רגליים גדולות שעירות, יש לו תלתלים, הוא נמוך במיוחד ושם המשפחה שלו זה באגינס - תנו לו לאכול הרבה הרבה לאמבאס
זה בריא... ~&~&~ אני פדופ*ל*ת גXה
(תרת* משמע) ~&~&~ ~^~^~זה*רות
- Xני ח2רה של מור*Xל...~^~^~ ~*~*~יותר גרוע
- Xני ח2רה של נגה (עוד פדופ*ל*ת חו22ת פסל*ם)~*~*

למעלה