שובו של פרוייקט המלצות הגולשים

../images/Emo41.gifשובו של פרוייקט המלצות הגולשים../images/Emo41.gif

אי שם מזמן, בשנת 2008 כש-suki da yo עוד ניהלה את פורום הבלוגיה היא ניצחה ביד רמה את פרויקט המלצות הגולשים – פינה שנתנה במה בכל שבוע לבלוגר אחר להציג רשומה מנומקת וייחודית של רשומות מומלצות. הפינה הפסיקה להתפרסם עם עזיבתה של suki da yo את הנהלת הפורום, אך הצורך באיתור תוכן איכותי מעולם לא פסק. כמעט מדי יום אנו שומעים תלונות של גולשים על הפוסטים שזכו בבול "בחירת העורך" או הגיעו לדף הבית של תפוז. גולשים לא מעטים מרגישים שלא פעם הקידומים ניתנים בהתאם לאיכות הצהובה של התוכן על חשבון בחירה של פוסטים שכתובים בשפה רדודה, גולשים אחרים מרגישים מחסור בקידום של רשומות העוסקות בתרבות/אמנות/ספרים, אחרים מתלוננים על יותר מדי סקס ואלימות. אני מאמינה שכמעט לכל בלוגר יש השגות על חלק מהפוסטים המקודמים ופוסטים שהוא היה מעדיף לקדם ובפועל זכו לחשיפה מנמלית, ולכן הייתי רוצה להחזיר את הפינה של suki da yo תחת ניצוחי ולאפשר לכל בלוגר להתנסות להיות העורך לכמה רגעים, לשים מתחת לאור הזרקורים נושאים שלא תמיד מקבלים את תשומת לב הגולשים, או שסתם לא זכו להכרה עקב כמויות הפוסטים המתפרסמים מדי שעה. כל בלוגר בתפוז יכול להשתתף, הדרישה היחידה היא שיהיה לו בלוג פעיל ושהוא ידע לכתוב בעברית. כל מה שצריך לעשות הוא לשלוח אלי מסר עם קישורים ל5-10 רשומות. הרשומות יכולות להיות בכל סגנון ולעסוק בכל נושא, כל עוד אף רשומה לא שייכת לבלוגר הממליץ. יש לצרף לכל רשומה מרשימת המומלצים השבועית את שם הרשומה, שם הבלוג, שם הבלוגר וטיזר/פרומו שייתן טעימה מרוח הפוסט. בכל סוף שבוע (אני אשתדל בימי שישי) אני אעלה רשימת המלצות של גולש אחד שתנעץ בפורום על ידי אחד מהמנהלים. כמה נקודות שכדאי לשים לב אליהן: 1. יתקבלו המלצות על פוסטים מהבלוגיה של תפוז בלבד. 2. היות וזו פינה שמנסה לתת אלטרנטיבה לבחירת העורך ולהגדיל את החשיפה לרשומות עלומות, לא יתקבלו רשומות שקיבלו את בול "בחירת העורך"/"אומרים שירה"/"תמונות נבחרות" 3. היות והרעיון, הוא ליצור תחלופה. ולהגדיל את החשיפה לבלוגרים רבים יותר, בבקשה אל תמליצו באותו השבוע על שתי רשומות של אותו בלוגר. 4. מאותה הסיבה תשתדלו לשים לב מה הומלץ בשבוע שעבר ולא למחזר את אותן הבחירות כל שבוע. יש לנו מספיק פוסטים איכותיים בבלוגיה. 5. המלצות ללא טיזר לא יתקבלו. 6. נא לשלוח אלי קישורים לרשומות ספציפיות, לא לבלוגים שלמים או רק לכתוב לי את שם הרשומה. 7. אני לא עורכת ולא משנה, ומי שכותב המלצה יכול להיות בטוח שאני לא הולכת להכניס את הטעם שלי או הדעות שלי. כל רשומה שתומלץ תפורסם. 8. אני אפרסם את ההמלצות לפי סדר קבלת המסרים עם ההמלצות. אז יאללה! למי יש אומץ להיות הראשון/ה? תיבת המסרים שלי ממתינה לכם בקוצר רוח ויום שישי קרוב מאי פעם...

wranger

New member
../images/Emo45.gifואני רק רוצה להדגיש,

לכל הספקנים למיניהם, שזה לגמרי על דעת מנהלי הפורום (בצלאל, אני מדבר גם בשמך, כן? שים פה איזה
כדי שנהיה בטוחים כולנו), ואני מאוד שמח שאינה לוקחת את זה על עצמה ומקווה שהפרוייקט יאריך ימים ויציף רשומות מוצלחות שנשמח לקרוא. אני יודע שזה לא פתרון מלא לכל הטענות כנגד מדיניות הקידומים של תפוז, הן בעמוד הבית והן בשער הבלוגיה, אבל אני מקווה שזה יספק לפחות חלק מהן. יאללה, שלחו לאינה את ההמלצות שלכם (היי, GinAndTonic, תראה - כפפה! רוצה להרים אותה?
), כדי שכבר ביום שישי הקרוב יהיה משהו מעניין לקרוא.

אני לא מתכוון לשתף פעולה

מה שאתם יוצרים פה זה עוד כנופיה. כנופיה של אינטלקטואלים לכאורה, שרוצים במקרה הטוב להכתיב לאתר ולמשתמשים מה איכותי - ועל הדרך לטפוח לעצמם על השכם, ובמקרה הפחות טוב - לקדם את עצמם. אם נתקלתם ברשומה טובה - המליצו (ציווי במקום עתיד - שהאינטלקטואלים לא יתקוממו) עליה בשרשור היומי - כולל ה"טיזר" שאליו אתם עורגים.

אף אחד לא יכריח אותך להשתתף

אני לא רואה את הדברים כמוך, אבל זכותנו לא להסכים. לא כך?

פנומן 72

New member
לא רוצה להרפות את ידייך, אבל

הפורמט הוא לא מוצלח. הרעיון לעשות אתר בתוך אתר הוא לא שונה מהרעיון המופרך להקצות קבוצה מסוימת לכתיבה בקומונה במקום לתת להם פורום. אף אחד לא ייכנס לבלוג של מישהו כדי למצוא שם לינקים לבלוג של אחרים. חוץ מזה, שהרבה מאוד בלוגרים לא נחשפים למרות שהם כותבים מעולים ולכן מן הסתם הם גם לא יקבלו המלצות מאחרים, כי אף אחד לא מכיר אותם. חוץ מזה, מה זה שונה מ-מקסיט ? היט ? כל דרך אחרת להמליץ ? לא שונה. מה גם שלמי יש כח להמליץ על אחרים ? חוץ מאנשים שיש להם עודף זמן... זה לא יעבוד. רוצה פורמט אחר ? בבקשה. אתר אינטרנט ייעודי שיחולק על פי נושאים כמו ב-YNET כמו אקטואליה, אינטרנט, רכב, ספורט ועוד. לכל אחד יהיה האחראי לו, הוא יקבל את המאמרים מאנשים שימליצו לו על עצמם (!) הוא ייבחן והוא יחליט אם זה עולה או לא. החשיפה תהיה פי 100 ממה שהוא יזכה לה בתפוז - גם הקוראים וגם הכותבים האיכותיים יגיעו לשם, ומי שיירצה לקרוא על עוד מאמר על חרדים הומואים - שיציץ בראשי של תפוז ...

אין כאן בקשה מאף אחד להכנס לבלוג של אף אחד

אחר. ההמלצות יפורסמו בפורום הזה ולא בשום בלוג. למי יש זמן? עובדה שבפעם הקודמת שהפרויקט הזה רץ (תחת ניצוחה של סוקי) נמצאו האנשים שיש להם זמן. אני מרוצה מהפורמט הזה ולא מחפשת פורמט אחר. יש לך פורמט אחר - אתה מוזמן להרים את הכפפה בעצמך.

פנומן 72

New member
עכשיו תגידי לי שאני לא גאון ...

שימי לב מה כתבתי מקודם ומה עלה לראשי יום למחרת. פשוט מדהים

seymore butts

New member
פנומן מי כמוך יודע

(אם נכון מה שכתוב עליך בכרטיסך האישי בדבר היותך בונה אתרים) שמה שאתה מתאר פה זה ממש סטארט אפ חדש. אתה מדבר על הקמת פורטל, וזה כבר פעילות ברמה של מיזם עסקי שמצריכה השקעה של סכומי כסף לא מבוטלים, וגם עבודת ניהול ועריכה. בן אדם אחד, גם אם הוא פנוי מכל עיסוק אחר, לא יכול להתמודד לבד עם משימה כזו.

פנומן 72

New member
נשמה

אני בונה אתרים ב-FLASH שזה אם להשוות ל"בונה אתרים" כפי שאתה מכיר אותם זה כמו המרחק בין עינב בובליל לבחורות שאתה מציג בבלוג שלך. יש לי אנשים שבונים עבורי אתרים. תתפלא, לא מדובר בסכומים שאתה מעביר במזוודות וגם לא במעטפות ואפשר לעשות משהו ממש יפה, עצמאי או חצי עצמאי עם תפוז. וכמו שכבר ציינתי - צריך יותר מבן אדם אחד. כל מי שיקח חלק ינהל את הנושא החביב עליו: רכב, כלכלה, חו"ל, יחסים וכד' ... את מחלקת הקלקלה נשאיר לך
אבל שוב - זה לא תלוי רק בי

wranger

New member
אנחנו מתרחקים מנושא הפורום, אה?

הקמות אתרים חדשים, בשת"פ עם תפוז או לא - לא פה. בבקשה, או לחזור לענייני בלוגיה, או לעבור למסרים, או די.

seymore butts

New member
אינוצ'קה יקירתי

תעשי לי ילד !!!!! סתם סתם אני יודע שמבחינתך הרחם הוא איבר חיוני בערך כמו התוספתן..... כל הכבוד על הרמת הכפפה והרצון לשנות !!! מקווה שיהיה בהצלחה ושעטרת סוקי תושב ליושנה.

כמעט התעלפתי מחרדה

סימור, קצת עדינות בכל הנוגע לרחם שלי אתה שולח רשימת מומלצים? תיבת המסרים שלי ממתינה

seymore butts

New member
אל דאגה

לא אתן לתיבת המסרים שלך להמתין בחושך לבד יותר מדי זמן....

DAN1EL

New member
המלצתי ../images/Emo127.gif ../images/Emo97.gif

וכל הכבוד על היוזמה. :)

למעלה