טוב יאללה רעותי, תוסיפי את שלי.
A Animaster New member 6/4/03 #29 את בחולצה הלבנה? ../images/Emo12.gif סילחו לי, אני מתוסכל מהלמידה לפסיכומטרי ומנסה להשיג תשומת לב ביכולת הכובשת משהו שלי...
את בחולצה הלבנה? ../images/Emo12.gif סילחו לי, אני מתוסכל מהלמידה לפסיכומטרי ומנסה להשיג תשומת לב ביכולת הכובשת משהו שלי...
E EverMan New member 6/4/03 #37 אני דורש מכל מי שמפרסם תמונה א.שתהיה עם חיוך ! ב.עדיף עם לבוש מינימלי
ש שובה של הנרגילה New member 6/4/03 #41 ...... סליחה....הייתי צריך להסדיר את הנשימה שלי... את נראת..אממ איך לומר....מ-מ-ש טוב!!!
E EverMan New member 6/4/03 #42 אם זו את - אז את נראית ממש לא רע שווה עוגיה בהחלט אולי אפילו הייתי יוצא איתך (קשה לצאת עם מנהל פורום סקס לנוער זה ידוע הרי)
אם זו את - אז את נראית ממש לא רע שווה עוגיה בהחלט אולי אפילו הייתי יוצא איתך (קשה לצאת עם מנהל פורום סקס לנוער זה ידוע הרי)
C CHOLITOboy New member 7/4/03 #44 ../images/Emo42.gifוהנה אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif כנסו........
ה הדרומית New member 7/4/03 #45 גם עלייך הייתי עושה סיבוב../images/Emo80.gif אבל מה שבטוח שהסיבוב הכי שווה מובטח לאדם
E EverMan New member 7/4/03 #49 אז מה ?../images/Emo9.gif זה שאני תפוס לא אומר שאי אפשר להגיד שרוצים אותי |מטפח-אגו|
ש שובה של הנרגילה New member 7/4/03 #51 הוווווווווווופפפפההה...מישל מתוקה אל תתגרי בי.... בסוף את לא תרצי שאני יפסיק
ה הדרומית New member 7/4/03 #93 אל תפסיק../images/Emo80.gif כל עוד יש לי לילה מובטח איתך, החיים יפים. אז מתי קבענו?
ש שובה של הנרגילה New member 7/4/03 #117 מותק...אבל השאלה היא.... לא אם הלילה מובטח...אלא אם גם הבוקר?
E EverMan New member 7/4/03 #119 מותק ... עניים ... נשמה ... מדבוחה ... אני מוכן להכין לכם את הארוחת בוקר של היום שאחרי ... רק תעבירו את זה לפרטי
מותק ... עניים ... נשמה ... מדבוחה ... אני מוכן להכין לכם את הארוחת בוקר של היום שאחרי ... רק תעבירו את זה לפרטי