עוד אחת...
E EverMan New member 7/4/03 #115 גאוני ! ../images/Emo6.gif שתי התמונות ! ../images/Emo6.gif פשוט גאוני !
F Fearless Cherry New member 7/4/03 #120 היי... אני שירי, כרמיאלית בת 16 וחצי. שלום.. והנה אני: (בעעעע )
H HooK New member 7/4/03 #131 חחח גם פה אני רואה אותך ? סתם קיבלןתי קישור לתמונה של מישהי פה עכשיו אני ממשיך מדפדף מנס הלהבין מה הולך פה פתאום אני רואה אותך מה המצב ילדונת ?
חחח גם פה אני רואה אותך ? סתם קיבלןתי קישור לתמונה של מישהי פה עכשיו אני ממשיך מדפדף מנס הלהבין מה הולך פה פתאום אני רואה אותך מה המצב ילדונת ?
S SYCHO New member 7/4/03 #140 גמני 'צה להצתרף...../images/Emo3.gif אפשר?../images/Emo9.gif דרך אגב... מיי ניים איז מור...
H HooK New member 8/4/03 #149 לולולולו איזה ראשונה איזה עמיה כולי נחשפתי לכל העול םכבר אלף פעם באוסול אני בקושי דומה שם לעצמי נראה לי אני בן 13 שם... לא זוכר כבר ושירי יכול להעיד כמה התמונה הזאת ישנה
לולולולו איזה ראשונה איזה עמיה כולי נחשפתי לכל העול םכבר אלף פעם באוסול אני בקושי דומה שם לעצמי נראה לי אני בן 13 שם... לא זוכר כבר ושירי יכול להעיד כמה התמונה הזאת ישנה
T The Cat Woman New member 7/4/03 #141 עכשיו אני!!!!!!!!!!!!!!! אהם...... לא! לא שאני מתביישת או משהו, זאת פשוט תמונה בבגד ים ואני שווווונאת לפרסם אותה... זה פשוט מביך! מי שרוצה- אין לי בעיה לשלוח באיסיקיו (כן, אני יודעת- מטורפת, זאת אני!)
עכשיו אני!!!!!!!!!!!!!!! אהם...... לא! לא שאני מתביישת או משהו, זאת פשוט תמונה בבגד ים ואני שווווונאת לפרסם אותה... זה פשוט מביך! מי שרוצה- אין לי בעיה לשלוח באיסיקיו (כן, אני יודעת- מטורפת, זאת אני!)