שיחת בנות - ענת וענבר

לונדרון

New member
ענבר מנסה לעודד את ענת,

ענת מסבירה שלא נעים לה באופן כללי, השילוב בין הקהל שלא בוחר בה, הצורך להוכיח את עצמה, הכל שם מתיש אותה נפשית. היא מרגישה לעומת זאת שענבר מבליטה את עצמה יותר מבעבר, וענבר עונה שהיא מרגישה חוזרת לעצמה.

רגע רק רגע

Active member
מה שחשוב...

ענבר הודתה בפה מלא שהיא קנאה באיילת בשבועות הראשונים. זה הסביר המון על המרמור וחוסר הסבלנות שהייתה לה כלפי החברות שלה. אהבתי שענת ענתה לשאלה של ענבר בישירות - כן, את מתאמצת להראות את עצמך

goodpink

New member
וענבר שמה על השולחן שהיחס של איילת נובעת מקנא

מקנאה לענת. אין מה לומר ענת מאוד כנה עם עצמה וגם עם חברותיה היא מנסה להיות. היא מנתחת אנשים ומצבים מדהים. אני אוהבת שהיא אמרה שהיא לא רוצה לשחק משחקים...והיא לא...היא רוצה להתאהב ולהרגיש כל כך שונה דרך אגב מליהיא שמפחדת להתאהב ולהרגיש כך טוענת.

goodpink

New member
ענת מדהימה בניתוח דברים. אם רק ידעה על זמן מ

מסך שלה מתחילת העונה היא לא היתה נפגעת בכלל. היא קיבלה את הזמן מסך הנמוך ביותר מכל הבנות שם. לא רוצים להראות דברים שלה שיעוררו אמפטיה או שהקהל במשדר המרכזי יכיר אותה. לא הראו את זה שהיא הגנה על ליז והבינה את ליז והציגה את עמתה לחברותיה בפרק האחרון הראו את קרן אומרת לליז מילות עידוד ולא הראו מה שענת אמרה לה שהיה יותר חשוב. לא הראו את השיחה של בן וענת שהכי חשוב מבחינת להכיר את ענת ומאיפה היא מגיעה. לא הראו את הקטעים הכיפים לאורך התוכניות....לפני שענבר ואיילת יצאו לקניון, ענבר וענת ריב על הקפה בן וענת ריב מדומה, המתיחה של איתן ואורן וכו,. לא הראו מה שאתי עשתה לה ואמרה לה שמאוד חשוב להראות והשיחה עם ענבר אחרי זה רוצים לנקות את אתי ולהגן עליה. איך ענת המדהימה כנה עם עצמה ומה שהיא מרגישה ומנתחת דברים מדהים וסיטואציות. ומנסה לראות דברים אובייקטיבית. ענת אם רק ידעת על הזמן מסך שלך חמודה...היית מבינה הכל. עם רק ידעת כמה העריכה מגמתית היית מבינה הכל

goodpink

New member
אתי פחדה שענת וענבר הולכת לראות את הסירטונים

של התוכנית ויראו מה היא אמרה וסיפרה לענבר ענת ואיילת שהיא אמרה על ענת שהיא אנורקסית מגעילה גומרת את כל הירקות והקפה וכו ואמרהלה שהיא לא היחידה שחושבת ככה שאמרה אמרו שלא שופטים אדם בכעסו שהיא היחדה שהיה לה אומץ להגיד את זה שהיא מרגישה רע אם זה כבר הרבה זמן וכו כו ניסתה לסבן את ענת. ענת ממש נפגעה ראו את זה על הפרצוף שלה היא לא אמרה כלום כמעט ...איילת הגיבה הכי יפה בנקודה הזו לזכותה הגיבה בכעס שאתי דיברה שאנשים אחרים אמרו ואמרה "מה יש אנשים שלא מבינים את המצב". כן אנשים מגעילים רפש כמו בן קרן ליהי ואתי לא מבינים. אבל אתי הגרועה ביותר כי מההתחלה היא ניסתה לפגוע ולכלכך על ענת בכל הזדמנות שהיא וענת קלטה את זה. לאחר מכן שהן יצאו החוצה ענת וענבר דיברו וענת ראו את הפגיעה בה וגם עד כמה היא קלטה את אתי והרוע של אתי וכמה חמור מה שהיא אמרה לה. ענבר יצאה טיפשה והגנה על אתי בצורה הכי דבלית שיכולה להיות. גם חשפה שהיא אמרה לענת לא לדבר על אתי וענת הרגישה שלא היה לה מקום להגיד את הדברים. ענת מהתחלה ניסתה להזהיר אותן על ציר הרוע במיוחד אתי...ענבר כל הזמן שללה את דעתה. גם היום ענת לא שוכחת ויודעת טוב מאוד שאתי סתם מסבנת אותה כשענת מוכיחה אותה ושלאתי יש משהו נגדה והיא פוגעת. היא נותנת לענת הרגשה לא נוחה בווילה כי היא כל הזמן מנסה להקטין את ענת ולפגוע בה לפני כולם. חוץ מזה שהיא כל הזמן מתייחסת להפרעות אכילה שלה וזורקת לה את בפרצוף ומנסה לפגוע בה לפני כולם, גם שאורן אמר שהוא מנסה להכיר טוב יותר את ענבר וענת אתי אומרת לו תלך על ענבר...שענבר היתה צריכה לבחור מישהו לראות את הסירטונים היא אמרה לה תקחי את איילת היא החברה הטובה ביותר שלך? מאיפה היא יודעת? מי היא שתקבע. היום שקרן אמרה לה שהיה לה כיף במשחק תגובת אתי. כן היה לך כיף באמת.... העריכה היתה לטובת אתי בפרק האחרון בצורה מגמתית ביותר הריצו אותה כל התוכנית את התמוטטות שלה כאשר לא הראו מה היא עשתה כל אותו יום ואיך ניסתה למוטט בחורות אחרות והפחד העיקרי שלה היה מה ענבר ואיתן יראו. אם היו מראים מה אתי אמרה לענת והשיחה של ענת וענבר אין סיכוי שהיו מקבלים מה שאתי עשתה היא היתה מועמדת להדחה

efrat146

New member
אוי אתי הזאת פשוט נוראית!!!!! אני גם

שמתי לב שהיא תמיד מדברת לידה על כמה שהיא (אתי) אכלה היום אמרות שמאוד בעייתי להגיד לייד אנשים עם הפרעות אכילה, ואתי עשתה את זה כל כך שקוף שזה במטה לפגוע ,קולטים וקוראית את הבחורה הרעה הזאת שקוף כבר ,היא פשוט נהנת לרמוס חלשים זה נותן לה כוח. במילה אחת מגעיל

sivan1237

New member
מישהו יכול לנסות להסביר..?

את הפופלאריות של ענבר.. מה הקהל מוצא בה? היא הפכה לבלתי נסבלת בעליל בעיני..דניאל כבר עדיפה עליה.. אין לה נימוסין אלמטריים, היא קוטעת שיחות, תמיד דוחפת את עצמה ובכלל משהו בנוכחות שלה מרתיע אותי בהתחלה חשבתי שפרה..אבל לשפרה היה אופי והרבה רבדים..סורי אבל לנחם את הבנות זו לא סיבה מספיק טובה בשביל להשאיר אותה שם.. היא דיברה עכשיו עם ענת ותוך כדי *ניחום* היא בין השורות אמרה אני טלוויזיונית ואת לא..והיא מה זה לא

שרון-ב-

New member
מסכים איתך....

אולי כי הייתה אנדרדוג ובהתחלה סחטה קצת רחמים מהקהל. אולי כי בהתחלה היא הייתה מרוחקת מכולן ולא נכנסה לתוך הג'יפה של הג'יפה. ככל שהיא מתקרבת לסוף היא מתחילה לצאת מהקונכיה של עצמה והמראה לא מלבב במיוחד

קשקשה9

New member
התשובה בגוף השאלה-בהתחלה ,אבל רק בהתחלה

היא עשתה קולות של שיפרה אבל כל קשר בין שיפרה לעינבר רחוק מהמציאות ואנחנו התעוררנו מהחלום
מצטטת אותך כי זו התשובה בהתחלה חשבתי שפרה..אבל לשפרה היה אופי והרבה רבדים

טלומרז

New member
אני פעם אהבתי ועכשיו כבר לא,

אבל לדעתי פשוט מתים להיפטר משלישיית הרשע ולכן מסמסים לאחרות. הרושם הראשוני שענבר עשתה הוא מאד טוב, ורוב הזמן מספיק ברושם ראשוני בלבד כדי לתת הנחות למי שנופל בדרך ולתרץ את הנפילות שלו. אם מההתחלה היא היתה מתנהגת ככה, היא היתה עפה ממזמן.

sivan1237

New member
אנשים נמדדים כשבידם הכח

כלומר הכי קל לאהוב מישהו בזמן חולשותו..החוכמה היא לבחון אותו בזמן שיש לו כח.. וענבר עשתה הטעות שהרבה עשו באח הגדול כשהיה להם את הכח,עלה להם השתן לראש..נופר הכי זכורה לי. אלירז ושפרה נשארו אותו דבר לעומת זאת ולכן זכו..

אלירז היחיד שנשאר אותו דבר גם כשידע שהוא חזק

שפרה פשוט לא היתה כוס התה שלי אז אני לא מחשיבה אותה.. גם אל תשכחי ששפרה לא ידעה בוודאות שהיא חזקה היא היתה יותר קונטרה לעוד מישהו שהיה חזק (וכן הושפע מזה) בובליל.

sivan1237

New member
לקראת הגמר היא הבינה שהיא חזקה

והיא נשארה אותו דבר.ג'קי למשל שחזר מספרד עורר מלא אנטגוניזם..אנשים לא אוהבים שינויים בדמות שלהם. גם על אלירז אגב הייתה ביקורת, כשהוא יצא וחזר וכל זה..למרות שהוא מדהים והליהוק הכי טוב EVER

andy181

New member
אבל את חייבת להודות שמאז תקופת האח

הוא קצת מאכזב..(אלירז הכוונה).

sivan1237

New member
דווקא לא :)

הפשטות והצניעות שלו כובשת ונדירה בימי הסלבים וונאבי שרצים לכל ההשקות. אני מסכימה שהוא עבר שינוי..אבל זה טיבעי החיים שלו השתנו ב780 מעלות.. וגם לבחון אותו חצי שעה בערוץ 24 זה לא כמו לראות אותו 24/7

למעלה