שיחת בנות - ענת וענבר

sivan1237

New member
בן מנתח עכשיו את ענבר וצודק בכל מילה

היא בחורה פשוטה (לא מבין איך היא עדיין במשחק), מוזרה,הזויה,חסרת ביטחון ועוד..אבל בחורה טובה. מוסיף ואומר שהיא היחידה שהוא לא מנהל איתה שיחות. ליהיא אומרת שהיא עדיין תוהה על קנקנה והיא תעלומה עבורה.. בן ממשיך:לענבר יש חוסר ביטחון לעומת הבנות האחרות בבית..

Klayhamn

New member
בן אמר שענבר בחורה פשוטה?

למה מה הוא --? הנסיך צ'ארלס?

sivan1237

New member
ביחס לבנות היא לא כוסית מפילה..

רדוד אבל צודק.. דווקא בתעודת זהות שלה ממש תפסתי ממנה.. כנראה שחוסר ביטחון זה טרן אוף

24שעות1

New member
sivan1237 את טועה - בן דיבר על אורטל

כל מה שבן סיפר היה על אורטל , וליהי היתה המומה מתי שוחחתם בכלל. הוא סיפר שאחרי המשחק לעוף על המיליון - אורטל התפשלה שלא ידעה את תאריך המלחמה. באה אליו עם דף ועט וביקשה שירשום לה את תאריכי המלחמות , וכך התפתחה לה שיחה בינהם. הוא אמר שהיא חסרת ביטחון בגלל שהיא לא למדה כנראה , בוילה רב הבנות סטודניות. ועוד הוסיף ואמר לה שלכל אחת בבית יש חוסר ביטחון בנושא אחר.ובסה"כ היא בחורה נחמדה שלא הכיר קודם.

דיי3

New member
הוא דיבר על אורטל. ליהי שאלה אותו איך הוא

מתרשם מאורטל, בן אמר לה שהיא בחורה טובה וכו'. ליהי שאלה על אורטל בפקודתה של הבוסית שלה קרן.

sivan1237

New member
נרשם סמול טוק ראשון בין איתן לקרן

הוא ביקש ממנה חוט ומחט
תכלס אני מרחמת עליה הייתה לה אינטמיות איתו כלשהי.. ובחוץ זה קשה אם הבחור מתעלם ממך אח" אז בטח ששם, שהוא כל היום מול הפרצוף שלה.. היא בחורה חזקה.. בחורות אחרות כבר מזמן היו מאבדות את זה.

andy181

New member
לא יכולה לשים את האצבע..אבל ענת מתחילה

ממש לעצבן אותי בזמן האחרון.

sivan513

New member
גם אותי

היא כמו איזה ילדה קטנה שמחכה לכל פיפס מאיתן

רינתי77

Active member
אני חושבת שזה קשור לצד בה שהתגלה לאחרונה

ונראה שהיא מחושבת וטאקטיקנית לא קטנה. מה את אומרת על זה..?

goodpink

New member
ענת? ברצינות? ענת שסירבה להתחנחן לאיתן בהעמדה

הראשונה שלה. זה מצחיק. היא אמרה בפירוש היא לא משחקת משחקים היא הרגשות שלה היא רוצה להתאהב ולהרגיש ולא משחקת משחקים בשביל זה. היא רוצה לבחון מה היא מרגישה לפני שאומרת משהו... וסירבה לנצל זאת אמרה בפירוש לענבר אתמול ולפני זה לאיילת וענבר. אז סליחה ענת קוראת סיטואציות ומצבים מדהים זה לא אומרת שהיא משחקת. היא יודעת לנתח דברים בצורה מדהימה. במה בדיוק ענת מחושבת? דוגמא אחת שענת שיחקה משחק?

רינתי77

Active member
להיות מחושב אין פירושו לשחק אותה. סירובה

להתחנחן לאיתן בהחלט מראה על בחורה עם עקרונות. הפתיחות שלה, שהגיעה בעקבות ההעמדה להדחה, כן מצביעה על כך שהיא קראה את המפה והחליטה שזה הזמן לפעול. זה חישוב נכון של המצב.

goodpink

New member
הפתיחות שלה הגיעה בעקבות הגעתו של גב לא העמדה

להדחה אלא ההיפך בעקבות החסינות. אבל זה לא היה בכלל החסינות אלא גב. בעקבות השיחה איתו ראו את כמה היא בחורה עמוקה ומה מניע אותה למה היא הגיע לשם בכלל ומה היא מחפשת בזוגיות. לאחר עזיבתו של גב איתן התחיל לדבר איתה ועם ענבר יותר ומשם הדברים התגלגלו... ענת פשוט חכמה וקוראת מצבים ואנשים מדהים היא מנתחת את הדברים מדהים גם היום בשיחה עם ענבר הראתה את היכולת הזו שלה תוך כדי שהיא כנה עם עצמה ואובייקטיבית עם אחרים גם כאלה שהיא לא אוהבת. אבל היא לא פועלת או משחקת כדי להנצל מהדחה. שבן אמר לה למה את לא מתקרבת יותר לבנים כי את יכולה להיות מועמדת היא אמרה לו שמעת מה אמרת כרגע את רציני .... היא לא עושה משהו כדי להינצל מהדחה היא עושה בשביל ההרגשה שלה בבית שיהיה לה נעים בגלל שהיא רוצה להתמודד עם הבעיות אכילה שלה בגלל שהיא רוצה להתאהב ולהרגיש. בגלל זה היא אמרה שהיא לא מוכנה לשחק משחקים בנוגע לזה ורוצה להכיר ולבחון מה היא מרגישה כלפי הבנים כמובן לא כולל את יוני... לפני שהיא אומרת משהו. לראות עם יש לה רגש רומנטי אליהם...מעבר לחברי. היא לא יכולה להפסיק להיות חכמה וטובה בניתוח דברים... כולם מדברים על הדברים האלה היא פשוט חכמה יותר. מה שכן הבורות של ענת וענבר קרן איתן שתק מניחה גם הוא לא ידע בנוגע לדת לא לעניין. קיבוצניקיות אבל יש דברים שצריך לדעת.

ליאורי13

New member
גם אותי ...נמאס סופית מענבר שלא מפסיקה לברבר

בתכלס אין לי פייבוריטית של ממש ברירת מחדל -דניאל ואורטל, הן לא מרכלות ותככניות

לגמרי! אני אפילו לא רוצה שהיא תהיה עם אורן

חבל שאורטל לא רוצה את אורן הם ממש מתאימים הוא אחלה גבר!

ליאורי13

New member
מי שתזכה באורן תרוויח, בוא באמת אחלה גבר

אם המשחק הזה לא היה כרוך בזיכה בכסף קרן הייתה הולכת עליו

MICHI2404

New member
אורן גבר שבגברים. גיליתי אותו כשאיתן יצא

לדייט עם קרן.

למעלה