שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם!

gwini1

New member
../images/Emo41.gif שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם! ../images/Emo41.gif

http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/39817595.html?thread=6012934011#t6012934011 הזוי ביותר! לא כ"כ ברור מה קרה פה... האם אדם ידע על קיומו? או שמא מי שקנה את הג'קט הוסיף את הצלב קרס? בכ"א זה נראה רע, וקצת מקלקל את השם של אדם מה שבטוח שהכל טעות אחת גדולה אדם יהודי גאה וממש לא ניאו-נאצי בארון.

t r e c o o l

New member
אני ממש לא רואה את זה!!

אני רואה סתם ציור לא ברור! אדם אמר בכל מיני ראיונות שהוא יהודי.. באמת מה אלו השטויות האלו..

t r e c o o l

New member
אני משתגעת!! אני לא רואה את זה..

זה נורא..אני מקווה שאדם יצייץ בדחיפות משו בנושא..

gwini1

New member
תסתכלי איפה שהחיצים האדומים.

זה ממש קטן גם לי לקח זמן לראות את זה בהתחלה ולכן אני חושבת שגם אדם לא שם לב לזה...

טוב והדבר האחרון שהוא זה גזען..

אני מקווה שעכשיו לא ינפחו את זה.. אני לא מבינה בכלל איך שמו לב לזה חח זה פיצי.. ממש מחפשים במה להתעסק..

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gifלגמרי

ובאמת נראה לך שהוא יעשה משהו נגד מישהו? נו באמת.. הוא הבנאדם הכי אוהב שיש בעולם בערך והוא לא ישפוט ולא יצא כנגד חבורה של אנשים בחיים.. שאנשים יתעסקו בדברים יותר מעניינים מאשר לעשות לו זומים לבגדים

InbarKiii

New member
זה כן סתם ציור בהקשר הזה

בהקשר של "OMG אדם לגמרי הלך לחנות וביקש מקסדי לצייר לו צלב קרס על הג'קט!!! אדם נאו נאצי!!!!" נו באמת.. הדבר הזה קטןן לא נראה לי שהוא באמת ראה את זה בכלל

ר ו ח ל י

New member
זהו, זה לא עניין שזה מה שאדם ביקש

שיהיה לו על הג'קט, ככה הוא קיבל אותו. וזה ממש פיצייי אני בשוק שאנשים קלטו את זה.

t r e c o o l

New member
אוף, הטוויטר הפסיק לעבוד לי!!

למה מעריצים כועסים עליך?? צופים שיגידו תודה! לי לא אמרו כלום..

המעריצים שלו רגישים..

הם כתבו לי שהם לא רוצים שנציף אותו בשטויות.. @Glambert4everAL @RaInyDaywoMeN2 Why would you tweet that to him? He doesn't need to see stupid, manufactured drama that no one cares about?

heart1soul

New member
חחח וואי כי באמת הצפתם אותו

אני יכולה להבטיח לך שאדם לא שם לב לזה..איך בכלל מישהו שם לב לזה??

למעלה